Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Forumda Yer Alan Bazı Komik Fikirler

Başlatanmasal06Tarih27/01/2009 18:53:24Yorum128

İlk mesaj
Üye2659 yazı
Arkadaşlar forum da yer alan bazı komik fikirleri alıntı yaparak yazmaya nedersiniz.
Ben dikkat ettimde forumda birçok zihni sinir projeleri ve insanı güldürerek stresini azaltabilecek:) :) akla ziyan fikirler var. Düşündümde bunları oku**** bu kriz ortamında biraz rahatlamak iyi gelebilir
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
128 yorum
Üye506 yazı
masal06 ın işi gücü koniks com da her konu hakkında yazılan yazılar ve onları yazanlarla alay etmek.
kendilerinin fikirlerini okusak bizde alay edebilsek.. :D
Mutluluk dışarıdan elde edilecek bir hal değildi.
Mutluluk ancak içimizden dışımıza taşacak bir hal olabilirdi.
Mutluluk bir koşula bağlanamazdı,
onun bir adı yoktu.
O değişmez olmalıydı, o her halde ve her yerde var olmalıydı.
O bir huzur haliydi.
Her ne olursa olsun hiç bozulmayan, azalmayan ya da artmayan bir duyguydu.
O gün tüm bu hali içinde barındıran yeni bir kelime öğrendim.
Sevgi.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retim görevlisi / Asistan
Üye254 yazı
Kendince birşey yaptığını zannediyordur arkadaş. Çok sıkılıyor heralde. bu kadar güzel takip ettiğine göre.... Umarım işini de bu kadar detaylı takip ediyordur turizmci arkadaşımız.

Yerleşim Yran / KermanMeslek Ticaret
Üye254 yazı

Ama hakkını inkar etmeyelim. Bu kadar yazıyı okumak, cımbızla hata bulmak, alntı yapmak sonra kendi alaycı yorumunu eklemek....bunlar kabiliyet gerektiren ince işler.....

Yerleşim Yran / KermanMeslek Ticaret
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ckaltun
Ama hakkını inkar etmeyelim. Bu kadar yazıyı okumak, cımbızla hata bulmak, alntı yapmak sonra kendi alaycı yorumunu eklemek....bunlar kabiliyet gerektiren ince işler.....

Teşekkürler ckaltun tabbiki mizahı okumak kadar görebilmekte kabiliyet Bir de İnsan Turizmci olunca ayrıntılara dahada dikkat ediyor Ne demişler "Şeytan ayrıntıda gizlidir"seninde forumu takip ederken rastladığın mizahi yönü olduğunu düşündüğün fikirler varsa iletirsen sevinirim
Bu arada senin yorumlarınıda okuma şansını buldum umarım foruma katkıların devam eder
Sevgilerimle

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

'Keşke'Leri Sevmem !!

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Fahas
Efendim şu böğle yapmış bu gemi almış,bakın ben sizin dediklerinize katılıyorum kısmen diyorumki doğrudur,olmaması gereken olaylar yaşıyoruz,ama sen olayı saptırıyorsun ,diyorumki bu sigorta olayını sadece yorumlayın.
Sapla samanı karıştırmayalım efendim,sizin söğlediklerinizde belki doğrudur, neden direk yorumlamıyorsunuzda olayı saptırıyorsunuz. düşünenlerin algılamasında sorun mu var.
Hepiniz Saidi Nursi Ve Fethullah Güle

Bakın sizin gösteremediğiniz konuşamadığınız yanlışı kılıçdaroğlu kabul ediyor, hal böyleyken siz bir takım istatiksel sayısal veriler verip kafa karıştırıyorsunuz.
Size olan inancımı zayıflattınız, belki sizin için önemlide deyildir öğlemi?

Peki diğer yazdıklarım yalan mı? Ayrıca KEmal Kılıçdaroğlu diğerleri gibi yalanlamıyor. Siz ve sizin gibi düşünen algılaması bozuk insanların Saidi Nursi Ve Fethullah Gülen Tarikatlarinde beyinlerinizin yıkandığını çok iyi biliyorum. Başkalarının söyledikleri ile doğruyu eğri gören zihniyetlerinize rağmen bizim gibi dünen düüst insanlar sayesinde Türkiyemi hala kize rağmen ayakta..
Yoksa çıkarı için dinin imanını beş kuruşa satan sizlere kalsaydı vah tı Türkiyem in haline..

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - senger
Bak haddini aşıyorsun, sen kim oluyorsunda o muhterem insanları ağzına alıyorsun, şimdi bu insanlardan konuşan oldumu,ya sana ne diyeyim terbiyem müsade etmiyorki bişeyler yazayım sana..
Allah sana hidayet versin!
Töbe ya olayı nereye getirdin , ya sen ne şirret kadınsın ya.
Git işine be kardeşim,tartışmayıda bilmiyorsun , bizde suç seni insan bilip sana yorum yaptırıyoruz.
G it kardeşim git şeytanını bol olsun... bu konuyada yazma ***** insan..

Sevgili Senger Hızını alamamış anlaşılan:))
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Fahas

BU SÖZLERİN HEPSİNİ SANA İADE EDİYORUM. İŞTE İKİ CÜMLE İLE KANINIZI ŞEREFİNİZİ KİMLERE SATTIĞINIZI ORTAYA KOYDUNUZ. DAHA BUNDAN BAŞKA SÖZ ETMEYE GEREK YOK. İŞİNİZE GELDİMİ İSTEDİĞİNİZ HERKESE ÇAMUR ÇİRKEF. BEN MUHTEREM İNSAN DİYE BAHSETTİĞİN İNSANLAR UĞRUN TÜRKİYEMİN SİZLERİN ELİN KALMASINI İSTEMİYOUM. SİZİN SUSMA VAKTİNİZ GELDİ. ALLAH DİYE DİYE ALLAHINIZI DİNİNİZİ İMANINIZI SATTINIZ. DÜNE KADAR NEFESİ AÇLIKTAN KOKAN ŞİMDİNİN KILLI GÖBEKLİ, KENDİ İMANINA GÜVENMEYEN BAŞKA KİŞİLERİN MÜRİDLİĞİ ALTINDA DİNDEN İMANDAN BAHSEDEBİLEN ZAVALLILARINIZ SİZLER...

HADİ ZATINIZ AMERİKADA SİZLERE VİLLASININ KAPI BEKÇİLİĞİ GÖREVİ VERİYOR. YÜRÜYÜN ANCAK GİDERSİNİZ. AMERİKA ALIRSA... HAHAHAHAHAHHHAHA :DDDDDDDDDDDD

Senger yazmasa bayan olduğunu anlamayacaktım Gülüşe bakın:))

'Keşke'Leri Sevmem !!

Üye303 yazı
ABOOOOO.... VALLAA FAHAS ÇOK KIZDIRMIŞ... İNSANLARIN DİNİYLE İMANIYLA İNANÇLARIYLA ALAY ETMEK,BASİTE ALIP HAKARET ETMEK ÇOK SACMA HERKES SENİN İNANDIĞINA İNANMAK ZORUNDA DEĞİL... AYRICA ALLAHTAN KORKMAYANDAN KORK DEMİŞLER.. BEN KORKARIM AGA...
İSTİSNA BENSEM, KAİDELER BOZULUR...

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Ö?renci
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ASİL TURK
ABOOOOO.... VALLAA FAHAS ÇOK KIZDIRMIŞ... İNSANLARIN DİNİYLE İMANIYLA İNANÇLARIYLA ALAY ETMEK,BASİTE ALIP HAKARET ETMEK ÇOK SACMA HERKES SENİN İNANDIĞINA İNANMAK ZORUNDA DEĞİL... AYRICA ALLAHTAN KORKMAYANDAN KORK DEMİŞLER.. BEN KORKARIM AGA...

:)) :)) :))

'Keşke'Leri Sevmem !!

Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - furki
değerli kardeşim pcked,bu bilgilere ek olarak yine netten öğrendiğim bir bilgiyide ben vermek istiyorum (doğruluğundan emin değilim ama netten okumuştum)Aydın DOĞAN'ın vehbi koçun gayrimeşru oğlu olduğunu okumuştum..yine söylüyorum doğruluğunu bilmiyorum..sizlerde araştırın bakalım bu bilgiye ulaşabilecekmisiniz...

Tam Bir Türk Filmi Senaryosu:))

'Keşke'Leri Sevmem !!

Üye303 yazı
=))

Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - gursoybalo

Belirtilen fotoğraf sitedeki arkadaşların bir nebze kafalarını rahatlatmaları için konulmuştur.
Herkesten tekrar özür dilerim.Vakitlerini aldığım için:))

Ne rahatlaması bunları görünce insanın rahatı kaçıyor!!!:))

'Keşke'Leri Sevmem !!

Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Fahas
İşte Tanrı'nın telefonu
Dünya'nın belki de en garip olayı gerçekleşti! Artık Tanrı mesajlarınızı kabul ediyor

Hollandalı sanatçı Johan van der Dong, Hollanda sınırları içinde Tanrı adına bir telefon hattı alarak bu numara aracılığıyla insanlarla Tanrı arasında bağlantı kurdu. Artık bu numaradan Tanrı'ya sesli mesaj bırakabiliyorsunuz.

Van der Dong bu girişiminin insanlar üzerinde olumlu etki yaratacağını ve kişilerin insanların kendi içine dönmesi için iyi bir fırsat yaratacağını savundu.

Bu sayede kişilerin düşüncelerini daha rahat bir biçimde organize edebileceğini de belirten Dong, bu girişiminin çok ses getireceğini düşünüyor.

Tanrı'ya 7 Mart tarihinden itibaren eğer Hollanda içinden arıyorsanız 06-4424-4901'den, Hollanda dışından arıyorsanız da +316-4424-4901 numarasından ulaşabilirsiniz.

Telefonu açtığınızıda şöyle bir uyarıyla karşılaşacaksınız:

'Merhaba şu anda Tanrı ile görüşüyorsunuz. Şu anda evde yokum. Sinyal sesinden sonra mesajınızı bırakabilirsiniz!'

Çok garip! Dünya da olmaz dediğimiz neler oluyor. İnanasım yok ama. Neler oluyor Hayatta...

tırlatan sadece bizimkiler değilmiş:))

'Keşke'Leri Sevmem !!

Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - modex
Sahiden ya çok cahilsin fahas,yada çok art niyetlisin!
Doğan grubu bundan önceki hükümetlerde pastayı kaptı şimdide,tamamen deyil ama biraz kesilince hortumlar yırtınıyorlar.
Bunları görmemen bilmemen senin içi boş bilgisiz biri olduğunu gösteriyor, kendini saklama...
Doğan grubu şimdiki hükümet zamanında doğdu büyüdü diyorsan tek kelimeyle zırvalıyorsun.

ya çok ********** bir insansın sen Allahtan korkmadan yalan ve iftira yazıyorsun,bak bir takım yolsuzluk yaptılar desen inanırım adam kayırdılar desen yine inanırım ama DOĞAN grubunu bunlar zamanında öğrendim dersen

millet sana ne der biliyormusun " ha siktir kaltak." derler ve bende bu yazı yüzünden engellenirim, diğer arkadaşlar gibi çünkü çok arkadaşımız senin yüzünden artık burada yazamıyorlar.
tek kelimeyle şıllıksın sen

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - senger
Bak haddini aşıyorsun, sen kim oluyorsunda o muhterem insanları ağzına alıyorsun, şimdi bu insanlardan konuşan oldumu,ya sana ne diyeyim terbiyem müsade etmiyorki bişeyler yazayım sana..
Allah sana hidayet versin!
Töbe ya olayı nereye getirdin , ya sen ne şirret kadınsın ya.
Git işine be kardeşim,tartışmayıda bilmiyorsun , bizde suç seni insan bilip sana yorum yaptırıyoruz.
G it kardeşim git şeytanını bol olsun... bu konuyada yazma ***** insan..

Yazık ya kızcağıza garibim fahas bunlarla nasıl başetsin:)) :))

'Keşke'Leri Sevmem !!

Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ugurum2211
Forumda ataturkle ılgılı bır cok konu var merak edıyorum acaba ataturkun anneannesinin ismini bilen var mı? Çok merak edıyorum kac kısı biliyor..

Bu zamana kadar hiç merek etmemiştim:)) Acaba akraba çıkarız diyemi düşündü arkadaş:)) :))

'Keşke'Leri Sevmem !!

Üye303 yazı
akraba çıksa çıksa piyango çıkana çıkarlar... kim düşünür atatürke akraba cıkmayı bu devirdeee..

bide: modex
in yazısı enteresan geldi: reha muhtar hocaefendimizin dediği gibi: tlfon bağlantısı yaptığı adama: şimdi sana hayvan derdim ama rtük izin vermez
o yüzden demiyorum... diyo ya ;)))

Üye979 yazı
kanaatımce fahas hanım, ınanclı ınsanların degerlerıyle alay etmeyı kendısıne meslek edınmıs durumda. ınfosuna yazmıs oldugu asıstanlık falan hıkaye, kımlerın asıstanlıgını yaptıgını bızler cok ıyı bılıyoruz.
saygılarımla.
“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)

Yerleşim Bulgaristan / Veliko TirnovaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - lastottoman
kanaatımce fahas hanım, ınanclı ınsanların degerlerıyle alay etmeyı kendısıne meslek edınmıs durumda. ınfosuna yazmıs oldugu asıstanlık falan hıkaye, kımlerın asıstanlıgını yaptıgını bızler cok ıyı bılıyoruz.
saygılarımla.

Kık defa dedim Fahasa Git bir şeyhin yada Hoca efendinin müridi ol diye:)) Neyapalım dinlemiyor Sevgili SonOSMANLI( yanlış anlaşılmasın Türkçe yazınca değerlerimiz daha ön plana çıkar diye düşündüm!!! bana katılacağınızı umuyorum ) :)) :))

'Keşke'Leri Sevmem !!

Üye979 yazı
sorun degıl masal06 bey bıldıgınız uzre bızde ısme degıl cısme bakılır...sonosmanlı nıcki genelde var oldugundan ıngılızcesını kullandım yoksa turkcemızden gayet memnunum.ayrıca fahas hanım tuncayım ozkanım hocabeyın murıdıdır zaten. yanı hocası kuvvetlı :D

Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - lastottoman
sorun degıl fahas bey bıldıgınız uzre bızde ısme degıl cısme bakılır...sonosmanlı nıcki genelde var oldugundan ıngılızcesını kullandım yoksa turkcemızden gayet memnunum.ayrıca fahas hanım tuncayım ozkanım hocabeyın murıdıdır zaten. yanı hocası kuvvetlı :D

Son osmanlı valla çok komiksin ve insanları biraz eğlendirmek amacıyla açtığım bu konuya iyiki katıldın :))
Fakat
1. Ben fahas değilim masal06 yım
2. Fahas bey demişsin o hanım tahminimce:))
3.Sevgili kardeşim burada isimini gördüm cismini görmediğim için şuan için anlayamıyorum:)) :))
4. Türkçe kelime kullanmak inanç değerlerini savunmak kadar önemli !!! sanırım bunda hem fikiriz

'Keşke'Leri Sevmem !!

Üye979 yazı
sayın masal06 dıkkatınız ıcın tesekkurler, ısmı degıstım yukarda.ayrıca bana degıl fahas hanıma tesekkur etseydınız daha anlamlı olacaktı cunku fahas hanım sadece bu sayfaya degıl tum foruma renk katıyor :)
turkcemız konusundada elbette hemfıkırız.

Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - deli
slm herkese mrh arkadaşlar ben yıllardır zengin olmak istiyorum amam olamıyorum nasıl olcam bende bilmiyorum ne bir işim var nede uğraşacak birşeyokadar düşünüyorum ama yine nasıl zengin olacam bilmiyorumm bana göre tek bir yol vaar oda define çıkartmak onun içinde makine cihaz oda bende yok ne yapcam ben bilmiyorum acaba şu dünya malından yada dünyanın kendisinden vaz geeçip öbür dünyaya mı gitsem iki arada bir derede kaldım gitti amam allah nasip ederde bir gün zengin olurssam varya neler yapmam kionlarıda zengin olunca yzacam

Allah zenginlikten önce akıl fikir versin:)) :))

'Keşke'Leri Sevmem !!

Yeni Üye8 yazı
benimde bi fikrim var afrikaya ayakkabı ticareti yapalim kimsede ayakkabi yok herkes cıplak ayakkabi ile dolaşıyor...
bu fikir aslında çalıntııdır:D:D
ergun.tanrıverdi

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Üye303 yazı
4. Türkçe kelime kullanmak inanç değerlerini savunmak kadar önemli !!! sanırım bunda hem fikiriz...
SÜPERRRRR AYNEN ÖYLEEE...
YA BU SAYFA NİYE KAYIK..???

Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ASİL TURK
4. Türkçe kelime kullanmak inanç değerlerini savunmak kadar önemli !!! sanırım bunda hem fikiriz...
SÜPERRRRR AYNEN ÖYLEEE...
YA BU SAYFA NİYE KAYIK..???

Kardeşim senin için düzelttim:))İşin aslı yazdığım resimli bir yorum vardı onu silince düzeldi:))

'Keşke'Leri Sevmem !!

Üye303 yazı
haa öylemi tesekkürler allah razı olsun ...

Üye303 yazı
YAHU NE ZAMANDAN BERİ KOYDUĞUMUZ YAZILAR EDİTÖRLERCE ONAYLANDIKTAN SONRA KONULUYO???

Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Aydin Dedeoglu
Bu sadece nisan vergilerdir.Bunlardan sizde ödeyeceğiniz vergileri secip üzerine bağ-kur,ssk,kira,büro ya da dükkan giderleri,çalışan giderleri,muhasebe ücreti vb giderleri ekleyip ortalama masrafınızı çıkartabilirsiniz...

Nisan 01/04/2008 07/04/2008 Mart 2008 Dönemi Çeklere Ait Değerli Kağıtlar Vergisi Bildirimi ve Ödenmesi
01/04/2008 09/04/2008 16-31 Mart 2008 Dönemine Ait Noterlerce Yap. Makbuz Karşılığı Öde. Ait Bildirimlerin Verilmesi ve Ödemesi
01/04/2008 10/04/2008 16-31 Mart Dönemine Ait Petrol ve Doğalgaz Ürünlerine İlişkin Özel Tüketim Vergisinin Beyanı ve Ödemesi
01/04/2008 15/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Kolalı Gazoz, Alkollü İçecekler ve Tütün Mamullerine İlişkin Özel Tüketim Vergisinin Beyanı ve Ödemesi
01/04/2008 15/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Dayanıklı Tüketim ve Diğer Mallara İlişkin Özel Tüketim Vergisinin Beyanı ve Ödemesi
01/04/2008 15/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Motorlu Taşıt Araçlarına İlişkin Özel Tüketim Vergisinin (Tescile Tabi Olmayanlar) Beyanı ve Ödemesi
01/04/2008 15/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Özel İletişim Vergisinin Beyanı ve Ödemesi
01/04/2008 15/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisinin Beyanı ve Ödemesi
01/04/2008 15/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Kaynak Kullanımı Destekleme Fonu Kesintisi Bildirimi ve Ödemesi
01/04/2008 21/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Petrol ve Doğalgaz Ürünlerine İlişkin EK:4 No.lu ÖTV Bildirim Formu
01/04/2008 21/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Kolalı Gazozlara İlişkin EK:7 No.lu ÖTV Bildirim Formu
01/04/2008 21/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Alkollü İçeceklere İlişkin EK:8 No.lu ÖTV Bildirim Formu
01/04/2008 21/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Tütün Mamullerine İlişkin EK:9 No.lu ÖTV Bildirim Formu
01/04/2008 21/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Dayanıklı Tüketim ve Diğer Mallarına İlişkin EK:10 No.lu ÖTV Bildirim Formu
01/04/2008 21/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Yarışma ve Çekilişlerle Futbol Müsabakalarına ve At Yarışlarına Ait Müşterek Bahislerle İlgili İntikal Vergisinin Beyanı ve Ödemesi
01/04/2008 21/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Şans Oyunları Vergisinin Beyanı ve Ödemesi
01/04/2008 21/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait İlan ve Reklam Vergisinin Beyanı ve Ödemesi
01/04/2008 21/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Müşterek Bahislere İlişkin Eğlence Vergisinin Beyanı ve Ödemesi ile Diğer Eğlence Vergilerine İlişkin Eğlence Vergisinin Ödenmesi
01/04/2008 21/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Yangın Sigortası Vergisinin Beyanı ve Ödemesi
01/04/2008 24/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Gelir Vergisi Stopajının Muhtasar Beyanname ile Beyanı
01/04/2008 24/04/2008 Ocak-Şubat-Mart 2008 Dönemine Ait Gelir Vergisi Stopajının Muhtasar Beyanname ile Beyanı
01/04/2008 24/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Kurumlar Vergisi Stopajının Muhtasar Beyanname ile Beyanı
01/04/2008 24/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait İstihkaktan Kesinti Suretiyle Tahsil Edilen Damga Vergisi ile Sürekli Mükellefiyeti Bulunanlar İçin Makbuz Karşılığı Ödenmesi Gereken Damga Vergisinin Beyanı
01/04/2008 24/04/2008 Ocak- Şubat- Mart 2008 Dönemine Ait GVK Geçici 67. Mad. Kapsamında Yapılan Tevkifatların Muhtasar Beyanname ile Beyanı
01/04/2008 24/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Katma Değer Vergisinin Beyanı
01/04/2008 24/04/2008 Ocak- Şubat- Mart 2008 Dönemine Ait Katma Değer Vergisinin Beyanı
01/04/2008 25/04/2008 2007 Yılına İlişkin Kurumlar Vergisi Beyannamesinin Verilmesi
16/04/2008 25/04/2008 1-15 Nisan 2008 Dönemine Ait Petrol ve Doğalgaz Ürünlerine İlişkin Özel Tüketim Vergisinin Beyanı ve Ödemesi
16/04/2008 25/04/2008 1-15 Nisan 2008 Dönemine Ait Noterlerce Yap. Makbuz Karşılığı Öde. Ait Bildirimlerin Verilmesi ve Ödemesi
01/04/2008 28/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Gelir Vergisi Stopajının Ödemesi
01/04/2008 28/04/2008 Ocak- Şubat- Mart 2008 Dönemine Ait Gelir Vergisi Stopajının Ödemesi
01/04/2008 28/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Kurumlar Vergisi Stopajının Ödemesi
01/04/2008 28/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait İstihkaktan Kesinti Suretiyle Tahsil Edilen Damga Vergisi ile Sürekli Mükellefiyeti Bulunanlar İçin Makbuz Karşılığı Ödenmesi Gereken Damga Vergisinin Ödemesi
01/04/2008 28/04/2008 Ocak- Şubat- Mart 2008 Dönemine Ait GVK Geçici 67. Mad. Kapsamında Yapılan Tevkifatların Ödemesi
01/04/2008 28/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Katma Değer Vergisinin Ödemesi
01/04/2008 28/04/2008 Ocak- Şubat- Mart 2008 Dönemine Ait Katma Değer Vergisinin Ödemesi
01/04/2008 30/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Haberleşme Vergisinin Beyanı ve Ödemesi
01/04/2008 30/04/2008 2007 Yılına İlişkin Kurumlar Vergisi Ödemesi
01/04/2008 30/04/2008 SSK (Mart 2008) Sigorta Primlerinin Ödemesi
01/04/2008 30/04/2008 Bağ-Kur Sigortalılarının Nisan 2008 Sigorta Primi ve Sağlık Sigorta Primlerinin Ödemesi
01/03/2008 02/06/2008 2008 Yılı Emlak Vergisi 1. Taksit Ödemesi
01/03/2008 02/06/2008 2008 Yılı Çevre Temizlik Vergisinin (İşyeri ve Diğer Şekilde Kullanılan Binalar ile Su İhtiyacını Belediyece Tesis Edilmiş Su Şebekesi Haricinden Karşılayan Konutlar için) 1. Taksit Ödemesi
01/03/2008 02/06/2008 Gelir Vergisi Mükellefleri için Vergi Levhası Tasdiki
01/04/2008 02/06/2008 Kurumlar Vergisi Mükellefleri için Vergi Levhası Tasdiki

Geriye bize kaç kuruş kaldı :))

'Keşke'Leri Sevmem !!

Editör5590 yazı
Saçma bir iş fikri de ben vereyim, başlık anlamını bulsun.

Geçenlerde bir yarışmaya girdik. Hidroponik, aeroponik karışık bir otomatik bitki yetiştirme seti hazırladık. Öyle bir şey ki, tohumu koyuyorsun meyve halinde topluyorsun !! Otomasyon tam teşekküllü yani....

Herkesten bir övgü, bir taltif, tabi koltuklarımız kabardı, dedik kesin biz kazanırız, birincilik kesin.

Ama kazanamadık !! Gerçi ikinci olduk ama birinciyi görünce bir tuhaf oldum.

Birinci olan proje, üşütmeyen yastık diye bir şey. Aslında bir yelek. Giyiyorsun ve üşümüyorsun !!??

Bir yeleğe, birde, bizim anca kamyonetle taşınabilen düzeneğe baktım. Kendi kendime, ben dedim masal anlatan yastık ta yapabilirdim. Aklıma o anda geliverdi. Gerçi Joponlar mutlaka yapmıştır böyle bir şey ama olsun. Biriniz yapın sürün piyasaya.

Bir yumuşak yastık yapın, içine basit bir ses kayıt devresi yerleştirin. Ortasına da baskıyı hisseden bir swich. Hani ayıcıkların elini sıkınca konuşmaya başlıyor ya.

Başını yastığa koyan yaşına uygun kaydedilmiş masalı dinlemeye başlasın. 10- 20 dakika sonra kendiliğinden sussun. Çocuktan büyüğe her türlüsü yapılır. Pinokyo masalıda olur, Malkoçoğlu hikayeleride ....
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye2659 yazı
Sayın editörüm belkide yarışma jürisi hidroponik aeroponik nedir onu çözecek kadar zeki değillerdi:))
Bence kazanmak için Jürinin zekasını geliştirecek bir alet yada jürinin zeka seviyesine uygun bir proje yapsaydınız:))
Eeee burası Türkiye boşuna 3. dünya ülkesi olarak görülmüyoruz:))

'Keşke'Leri Sevmem !!

Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - erkanxxx
Serbest meslek ile uğraşıyorum.45.000 tl yatırımı olan ayda 17.000 tl net karı olan bir projem var.bu projeme yatırım yapacak kişiler aramaktayım her şey şeffaf olacak.yönetimini kendimde yapabilirim,yada ortak bir şirket de kurulabilir.Kar yarı yarıya olacak yatırımın yarısınıda 1 yıl içerisinde taksitler halinde ödeyecem.bir kaç yatırımcıda bir araya da gelebilir lütfen para toplamak için verilen ilanlarla karıştırmayın alt yapısı tamamen hazır.bir hafta içerisinde hayata geçirebiliriz.LÜTFEN CİDDİ OLMAYANLAR YAZMASIN teşekkürler

Bu virüsleri temizleyecek bir antibiyotik yokmu:))

'Keşke'Leri Sevmem !!

Üye303 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - rterzioglu
sen kapakçılık yaptın mı huyhuy :) kapak gibi cevaplar veriyorsun. Tehlikelisin sen bana bak :P

KAPAK NE DEMEK_??:)))