1- şarkuteri
2- servis hattı alıp şöförlük yapmak
3- françhising hamburgerci açmak ( ortak olacak çünkü param yetmez)
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - meleti cep telefonu çaldığında kimin aradığını bile okuyamayıp yanındakine kim arıyormuş diye sorarak telefonu açtırıp konuşan bir arkadaşım 5 yıl içerisinde sadece istanbul'dan araba alıp antalya'da satarak müteahhit oldu. kendisi yevmiyeyle inşaatlarda alçı ustası olarak çalışıyordu, az bir sermayeyle başladı şimdi trilyonluk, hala araba alım satım işi de yapıyor galeri de açtı.ama işten anlamak çok ayrı birşey, bu kişinin okuma yazması bile yok ama istanbul'a gittiğimizde arabayı expere falan sokmadan sadece kontağı çalıştırıp alıp almayacağına karar veriyordu. işten anlayan için bizzat canlı tanığı olarak araba alım satım işinin çok karlı olduğunu söyleyebilirim. |
Yazıyı gönderen - meleti cep telefonu çaldığında kimin aradığını bile okuyamayıp yanındakine kim arıyormuş diye sorarak telefonu açtırıp konuşan bir arkadaşım 5 yıl içerisinde sadece istanbul'dan araba alıp antalya'da satarak müteahhit oldu. kendisi yevmiyeyle inşaatlarda alçı ustası olarak çalışıyordu, az bir sermayeyle başladı şimdi trilyonluk, hala araba alım satım işi de yapıyor galeri de açtı.ama işten anlamak çok ayrı birşey, bu kişinin okuma yazması bile yok ama istanbul'a gittiğimizde arabayı expere falan sokmadan sadece kontağı çalıştırıp alıp almayacağına karar veriyordu. işten anlayan için bizzat canlı tanığı olarak araba alım satım işinin çok karlı olduğunu söyleyebilirim. |
Yazıyı gönderen - aybar1726 çanakkaleyiçok iyi bilen biri olarak son 5 yılda özellikle inşşaat sektörü çok hızlandı fakat suan bu sektörden para kazanmanız zor.ve bir asker olarak sizin şarküteri gibiperakende türü işler yapamayacağınızı düşünüyorum.emekli asker abilerimiz vaktiyle bu tarz fast food şarküteri işleri yapmaya kalktı ve hepsinin sonu hüsran.ben sizin yerinizde olsam Çanakkale yörelerindede çıkan kaliteli zeytin yağı işine girerdim fakat toptan satış kesinlikle perakende değil .2 bir seçenekte bozcaadada pansiyon işine girerdim adada pansiyon işinden para kazanmama gibibidurumunuz yok.tabiki suan sezon açılmadan yer kovalamanız gerekir. |
Yazıyı gönderen - tyson marka tavuk restaruantimi devrediyorum dukkanin bis haline 250 bin veriyorlar.yeri merkezde 65 metrekare aylik 30 bin net kâr eden tavuk restaruant hayale yer yok. al kazan 400 bin istiyorum. normal degerinin cok altinda devrediyorum yoruldum. ekip ile devir |
Yazıyı gönderen - chicko Çanakkale çok enteresan bir yer. Ve çok güzel örnekler var. Şu an orada en büyük pizza zincirlerinden birinin sahipleri ufak sermaye ortaklığıyla bildiğim kadarıyla 4. Franchise şubeyi açmış bulunmaktalar. 7 ortak ve ortaklardan sadece 1 tanesi işin başında, maaşını alıyor diğerleri kendi işleri ile meşguller. İlk etapta maddi beklentileri yok, 7. Şubeden sonra her kes 1 er franchise işletmeye sahip olacak ve gelirleri kendilerine ait olacakmış. 100.000 TL ile milyonluk yatırım. Ancak piyasaya bir baakın, Türkiye'nin en güzel konumlarında Burgerking ler devrediliyor, sudan ucuz paralara. Gerçekten iyi değerlendirip sermayenin hepsini yatırmamak lazım.Size kolay gelsin, Allah işlerinizi rast getirsin. |
Yazıyı gönderen - onur60 şarküteri işinde para yok arkadaşım 2 farklı yere açtı sürekli taze ürünler veriyordu yinede tutmadı servis hattına gelirsek genelde ihale tarzıdır senin aldıgın fiyattan kat kat ucuza mazot aldıkları için senin fiyatın kurtarmayacaktır o yüzden o işide unut |
Yazıyı gönderen - Baates Hocam sağol galiba benim sürecim 1 yıla yayılacak bu 1 yıl içinde en mantıklı işi bulurum inş |
Yazıyı gönderen - alfa16 aybar1726 da dediği gibi inşaat hızlandı , siz hafif beton blok tuğla ve asmolen imalatına girin derim... o paralara imalatı kurabilirsiniz. 2 yıl sonra bileğinizi bükemezler. |
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - muratturkmen ikare arkadaşın dediği gibi o sırada dolar alsaymışın paran yaklaşık 300 bin TL olacakmış.
|
Yazıyı gönderen - Baates
İmalat işi mantıklı geldi araştırmaya değer bir konu teşekkür ederim |
Yazıyı gönderen - imayex syn..Baates. -ÖNCELİKLE ELİNİZ DEKİ paranızı koruyun.. -Ticaret yapacaksanız satılabilir..PAZARI olan ürüne yönelin -Kağıt üzerinde ne hesap yaparsanız yapın ..Realitede sapması %50 dir -PARA nız varken ...AKIL veren çok yol gösteren çok olur...kendinizi tanı**** işi yapın -macera peşinde koşmayın internetten araştırarak değil bulunduğunuz çevrede sokakta görerek karar verin -piyasada Tavsiye verenler..ya işi tutturamamış yada batmış kişilerdir -piyasası güçlü olan sektördeki aktörler ne koniks e nede sanal aleme girerek tavsiyede bulunur. -İNEK-SÜT-BUZAĞI hesabı ticaretine kanmayın (5 inek alırım sütü sağar satar buzağısı olur süt yemini karşılar ..buzağı kar kalır hesabı..ÖRNEĞİ GİBİ) -PİYASADA ''ganara pazarına sakın kapılmayın '' GANARA PAZARI eski kulağı kesikler ticereti yapmış pişmiş olanlar bilir ..kandırma pazarı:bir malı satmak için örneğin araba ..arabanızı satacaksınız nternette emsallerine bakar pazarları dolaşırısnız ve fiyatına karar verir ilan verir yada galeriye satmaya kalktığınızda o fiyatı bulamazsınız...ama aynı sizin araç değerinin üzerinde satılmıştır ...GANARA pazarı -KANDIRMA KÜLTÜRÜ yani... -DEVLET KURUMLARI --STABİLDİR ÇALIŞTIĞINIZ kurumda bunu yıllarca gördünüz...piyasa serttir.. -sıcak evinizde PARAnızı koruyunuz yeterli en iyi ticaret budur... -dolar -altın alıp bekleyin yada araziye mülke yatırım yapın vs bunun gibi.. ama illa ben yüzerim derseniz kıyıda yüzün okyanusa açılmayın ...iş ters olunca yumak gibi sarar .. başarılar.. |
Yazıyı gönderen - Baates Soru günceldir bu arada tavuk çiftliği hakkında bileğisi olan varmı?? |
Yazıyı gönderen - Baates Merhaba arkadaşlar şu an astsubayım ve istifa etmek istiyorum elimde maksimum 250 bin para var. Malum çocukluğumdan itibaren asker olduğumdan dolayı tabiki esnaflık vs tecrübem Yok ama kesinlikle istifa etmeye karar verdim. SiZlerden isteğim bu paraya nasıl bir iş tavsiyeniz olur yardımcı olursanız çok sevinirim. Benim aklımdaki iş fikirleri ; 1- şarkuteri 2- servis hattı alıp şöförlük yapmak 3- françhising hamburgerci açmak ( ortak olacak çünkü param yetmez) |
Yazıyı gönderen - Baates Soru günceldir bu arada tavuk çiftliği hakkında bileğisi olan varmı?? |
Yazıyı gönderen - imayex
BENDE var ..... |