Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kanada Da Solucan Ciftligi Kurmak İstiyorum

Başlatanipek35Tarih14/02/2013 18:01:54Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
11 yiildir kanada da yasiyorum. solucan ciftligi kurmak istiyorum. bilgisi olanlar yazarsa sevinirim. hayirli isler
ipek35

Yerleşim Kanada / Waterloo
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Yeni Üye17 yazı
Ne solucanı bu, yemelik mi yemlik mi?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye72 yazı
mc donalds ın pahalı hamburgerleri solucandan yapılıyor. kolombiyada yasarken eve her hafta 1-2 kez bu hamburgerlerin reklamını bırakıyorlardı.bence mc donalds a bir email at.belki kontrat imzalarlar

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye152 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - denizbilimci
Ne solucanı bu, yemelik mi yemlik mi?

Bildiğim kadarıyla gübresi için...
joSe

Yerleşim Türkiye / SamsuMeslek Esnaf
Yeni Üye94 yazı
gübresi içindir kardeşim sebze meyva üretimini bol olduğu yerlerde kur bu işi çok gidiyor ve gelcekte yaygın olacak çünkü yüzde yüz organik atıktan para kazanıyorsun sadece başlangıç masrafı burada iyi ama kanadayı bilemem

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye8 yazı
gubresi icin kurmak istiyorum. arazi disinda neye ihtiyacim var.
ipek35

Yerleşim Kanada / Waterloo
Üye197 yazı
bence çok değişik bir şey bulaşılmaması daha iyi kanımca
SRFT

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Asker
Yeni Üye53 yazı
Güzel bence..geleceği var hem pek yapılmayan bir iş..bence fazla bir maliyet istemez.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye5 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ipek35
11 yiildir kanada da yasiyorum. solucan ciftligi kurmak istiyorum. bilgisi olanlar yazarsa sevinirim. hayirli isler

Sayın ipek35,

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Herstyle
Kompost Solucani üretim ciftligi düsündügünüz zannedersem, Türkiyede bu konuda yardimci olacak kimseyi
bulacaginizi zannetmem, yabanci sayfalardan veya ciftligi bulunanlar ile yazisirsaniz size detayli bilgi verirler

sayın Herstyle arkadaşımızın. "Türkiyede bu konuda yardimci olacak kimseyi bulacaginizi zannetmem" şeklindeki tespiti doğru dğeildir ne yazık ki! Zira VERMİKEM - http://solucangubresi.web.tr/ sitesinde aradığınız her şey mevcuttur. Atrıca buradan sormak istediğiniz tüm detaylara yanıt vermeye de hazırım. Konu Türkiye'de pekala bilinmektedir.

Saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı
Türkiyede tarım sektörünün gübre ihtiyacının "solucan"'dan karşılanmadan evvel, tavuk gübresi, slash mısır, pancar ve patates ikincilleri gibi şeylerden karşılanması durumu vardır. Yani demek istediğim solucana gelene kadar henüz sırada sürüyle gübrelik malzeme var. Tabi iyi bir pazarlama ile bunu büyük şirketlerin ekimlerinde kullanmasını sağlayabilirsiniz; ancak ülke olarak gıda konusunda çeşitli dini dogmaların etkisinde kalmış olmamız buna gerçekten mani olabilir benden söylemesi...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hukukçu
Üye109 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ipek35

KANADA da solucan ciftligi kurabildiniz mi?

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Mühendis