1- şarkuteri
2- servis hattı alıp şöförlük yapmak
3- françhising hamburgerci açmak ( ortak olacak çünkü param yetmez)
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - Baates Teşekkür ederim hocam yorumun İçin haklısın garanti bir maaştan ayrılıp bilmediğin bir yere girmek çok mantıklı değil ama İnan’ın sadece bana göre zor değil alternatif iş fikirlerini değerlendirmeknistiyorum hakkımda hayırlı olur inş |
Yazıyı gönderen - Baates Hocam sağol galiba benim sürecim 1 yıla yayılacak bu 1 yıl içinde en mantıklı işi bulurum inş |
Yazıyı gönderen - sekos Merhabalar. Şimdiden hayırlısı olsun adınıza. Düşündüğünüz işletmeyi profilinizde ki gibi Çanakkalede düşünüyorsanız bence birçok iş yapabilirsiniz. Çanakkale merkez i ve bigayı çok iyi bilirim. Ama iş konusunda bence biga 1 adım önde. Kahve diyarı, kahve deryası, kahve dünyası tarzında yerler ile görüşebilirsiniz. Şık bir mekan ile güzel işler yapabilirsiniz. Aslında bulunduğunuz ile değişir yapacağınız iş. Mesela izmirde bir Kokoreç, midye, söğüş alışkanlığı var. Ama birçok ilde bu yok. Ve büyük ihtimalle de tutmayabilir. Ama diğer arkadaşların da dediği gibi bence mevcut durumunuzu bozmayın. Mevcut işinizde çalışmaya devam edin ve yine ilerleyen dönemde girişiminizi yapın. İnşallah her şey gönlünüze göre olur. |
Yazıyı gönderen - seloceza şuan ülkemizde ticaret yapacak bir ortam maalesef yok gerek vadeler gerek döviz kuru ,halı hazırda bir işiniz varsa biraz beklemek en iyisi en doğru zamanı bekleyin,bu sürecte ise nakitinizi coin paralarda değerlendirebilirsiniz. |
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - Baates
rusya ve çin yeni sanal para sürecek diye biliyorum piyasaya sürdükleri gibi alacağım takipteyim bilginiz varmı akıbetinden |
| Alıntı Yapılan Metin: | ||||
Yazıyı gönderen - Akyazili
Rusya ve Çin'in sanal paraları var zaten o yüzden öyle bir durum yok. Etherium Rusya'nın Neo ise Çin'in sanal paraları fakat Estonya'nın çıkarması bekleniyor kısa vadede. Estonya dünya da en bilişime en çok yatırım yapan neredeyse tamamıyla elektronik ortama geçmiş bir ülke. Estcoin çıkarsa gönül rahatlığıyla büyük meblağlarla girebilirsiniz zira 1 2 günde Estonya'ya gitmeden sanal ortamda Estonya da şirket kurabilmek mümkün ve avantajları nedeniyle çoğu yabancı firma Estonyada firma açıyor ileride bunların vergilerini bile Estcoinle tahsil etse Estcoin'e baya bir talep oluşturacaktır. Bu da fiyatının artması demek elbette. |
Yazıyı gönderen - ugurum2211 herkes emekliliği bekle demiş ama yaşını soran olmamış, kaç sene var emekliliğe, 250 bin nakit artı gayrimenkul mü var.? şarküteri işini kıvırırım derseniz, ufak çaplı süt hayvancılıgı yapın, birazda tavukta alın, hem kendi ürünlerinizi de şarkuteride daha iyi fiyatlardan satarsınız. ayrıca çanakkale köprüsü inşaat faaliyetlerini artıracak orada bu alanda birşeyler düşünebilirsiniz. |
Yazıyı gönderen - huseyin12 Beyefendi, esnaflık konusunda tecrübeli değilseniz size tek bir tavsiyem, bağlayacağınız sermayeyi zor ürünlerde kullanmamanız riskinizi en az indirerek başlamanız, 200-250 bin liralık sermaye bir kaç araba alım-satımı için yeterli. Paranızıda Türkiye de her zaman değerli bir ürün olan otomobillere bağlamanız.Zararınız olmaz ayda 3-4 araba çevirebilirseniz çorbanız daima kaynar hatta daha fazlasını da kazanırsınız.Paranıza sermayenize yazık etmeyin işin sonunda koydugunuzu alabileceğiniz risksiz yatırımlara girin. Saygılar |
Yazıyı gönderen - eykaonline Merhaba. Bilmiyorum düşünürmüsünüz ama geleceği çok parlak olan solucan gübresi işini size, herkese tavsiye ederim. Avrupa ve dünyanın birçok gelişmiş ülkesinde organik tarımcılık çok fazlasıyla ön planda. Türkiye'de de aynı durum söz konusu olmaya başladı. Şimdiden çaykur bile organik tarıma geçti ve yakın zamanda tüm ürünlerini organik olarak üretimini yapacak. Tarım bakanı Fakıbaba tüm ülkede organik tarımcılık yapılması, topraklarımızın yeniden ıslahı için birçok çalışma yapıyor ve çalışmaya devam ediyor. Eğer düşünürseniz size bu konuda yardımcı olabilirim. Hatta pazar sıkıntısı yaşarım derseniz gübre alım garantili olarakta bizimle çalışabilirsiniz. |