İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Kartuş Toner Dolumu Karlı Bir İşmidir
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
23 yorumF
Yeni Üye31 yazı
F
Üye377 yazı
22/12/2011 : 16:03:37#2
Web sitesi
Alıntı
Full Organizasyon
Tasarım | Temin | Teknoloji Hizmetleri
F
Yeni Üye31 yazı
evet doğru diyosunuz ben hemen başlasam anlaşabileceğim kurumlar da var hazır müşteri potansiyelini çok çabuk yakalayabilirim ben bu toner kartuş dolum makinasını nasıl temin ederim hangisi gider piyasada boş toner nerden alırım iyi bir firma konusunda bana yardımcı olabileceğiniz önerebileceğiniz firma yada bu işlerle ilgili bir yer varmıdır acaba tşkler saygılar.
D
Üye300 yazı
En önemlisi pazarın var bu konuda, civarda filan yapan yok. Devlet kurumlarıda varsa yakınlarda ve güzel bir teklifle gidersen onlarada pazara onları da eklemiş olursun. Çok bir maliyeti gerektirmez, hele kartuş dolum makinan varsa hiç sorun yok, ama el becerim var elle dolduracağım dersen yine bir sorun yok. Toner zaten elle dolar, tamamen beceri işi...
1- Bence sen hemen internet üzerinden Kaliteli hammaddeleri (Toner tozu, birkaç toner yedek parçası- yay,drum,pim, tınak vb., kartuş mürekkebi, renkli dahil) tedarik et, tanıdığın yer varsa oradan al derim. (Toner tozu yerine kömür tozu da gönderebilen adiler var piyasada aman dikkat et derim)
2- Sonra pratiğin iyi olsun, müşterinin göremeyeceği bir yerde dolum işini yapmak için zemini hazır et, fiyat belirle. İlk etapta biraz ucuz yapman senin yararınadır.
3- Dükkanının camına yaz sonrasında; Toner-Kartuş Dolumu Yapılır diye. Devlet kurumlarına da, büyük kuruluşlara da teklif sun.
4- Zamanla ömrü bitik tonerler, kartuşlar da gelecektir karşına. Bunların artık dolmunun mümkün olmadığını çok iyi bir diyalogla göstererek müşterine izah et. (Zamanla elinde hurda tonerler birikecektir, içlerinden yedek parçalarını kullanabileceksin, bunu unutma) Ama kendilerine fiyatı ekonomik tutarak yardımcı olunacağını söyle. Hem kar elde et, hemde uygun fiyata milletin işini gör.
5- Sakın ama sakın malzemeden çalma. Bu en çok yapılan bir hatadır. Uzun süre toner doldurtan biri, ne kadar gideceğini bilir o tonerinin dolusunun;)
6- Toz'u mümkün oldukça soluma, eldiven, maske kullan. Kanserojen madde tedbirine karşı...
Kısacası, sen bence gir bu işe dostum. Kaybedeceğin en fazla hammade parası olur.En fazlası...
Hayırlı işler dilerim.
- Kendi işinin patronu/elemanı...
- Bilgi paylaştıkça çoğalır...
- Ticaret beceridir...
- Ticaret beceridir...
F
Yeni Üye31 yazı
yorumunuza ve emeginize saygılar sunarım beni aydınlattınız bilgisayarcıyım ama bu işlere hiç bulaşmadım o yüzden.... hemen başlayım dediğiniz gibi iyi bir firma bulmam lazım ben makinasını almayı düşünüyorum. toner ve kartuşun makinesini müşteri gördüğünde daha güvenilir olur. bu toner kartuş makinesi satan bir yer araştıryorum bilgisi olanlar görüşmek isteyenlere veya yönlendirmek isteyenler irtibata geçebilir. alikemalozdemir75@gmail.com saygılar.
D
Üye300 yazı
E-posta gönderim...
- Ticaret beceridir...
- Ticaret beceridir...
S
Yeni Üye56 yazı
25/12/2011 : 16:45:43#7
Web sitesi
Alıntı
biz adanada kolay dolabilen kartuş ve yazıcı sistemleri satmaktayız ithal ettiğimiz mürekkeplerimiz ve kolay dolan kartuşlarımızla bu piyasada öncü firmayız bayilerimiz bulunmakda bence gir bu işe ve sakın kaçırma derim eğer genel bilgi almak istersen mesaj atabilirsin saygılarımla
F
Yeni Üye31 yazı
evet genel bilgi almak isterim, msj attım teşekkürler
F
Yeni Üye31 yazı
peki dükkan ana caddede olmasa çarşıya yakın mahallede olsa (maddi güç açısından). Yapacağım işle orantı bozulurmu.
zaten ben bu işte kurumsallaşmayı düşünüyorum ağırlıklı, hedef 1 yıl sonra işi büyütüp mağazacılığa dökmek istiyorum. sizce nasıl olur yer seçimi zaten ilde tek olacağım.
zaten ben bu işte kurumsallaşmayı düşünüyorum ağırlıklı, hedef 1 yıl sonra işi büyütüp mağazacılığa dökmek istiyorum. sizce nasıl olur yer seçimi zaten ilde tek olacağım.
D
Üye300 yazı
- Ticaret beceridir...
- Ticaret beceridir...
Z
Yeni Üye8 yazı
bence hiç durma....
yerinde olmak isterdim....
tonerin maliyeti 4 tl en kotusu 20 tlden doldurusun..
6 tl den dram alırsın 25 değiştirsin..
chip cogunda değişmesi gerekmiyor... ozelikle samsung yazıclarda programla işi hallediyorsun..
chip resetleme dersin 30 tl alırsın..
yerinde olmak isterdim....
tonerin maliyeti 4 tl en kotusu 20 tlden doldurusun..
6 tl den dram alırsın 25 değiştirsin..
chip cogunda değişmesi gerekmiyor... ozelikle samsung yazıclarda programla işi hallediyorsun..
chip resetleme dersin 30 tl alırsın..
D
Üye300 yazı
Sn. Fearless sana e-posta atmıştım... Gelmediyse tekrar atarım. Gerekirse msn den görüşelim...
- Ticaret beceridir...
- Ticaret beceridir...
F
Üye377 yazı
27/12/2011 : 16:18:25#13
Web sitesi
Alıntı
kardeş özel mesaj attım sana.hayırlısı olsun hakkında.gördüğün üzere diger arkadaslarda mantıklı buluyor bu işi.mesajını bekliyorum.iyi çalışmalar olsun.
Full Organizasyon
M
Yeni Üye48 yazı
Merhaba,
Insan iliskileriniz kuvvetliyse giriniz kolay ve risksiz bir istir. Cevreniz genisse cok yarari olacaktir. Simdiden hayirli kazanclar.
Insan iliskileriniz kuvvetliyse giriniz kolay ve risksiz bir istir. Cevreniz genisse cok yarari olacaktir. Simdiden hayirli kazanclar.
Bilgi caginda bulunurken, ogrenmeyi surdurmeyenler asil yaslananlardir.
F
Yeni Üye31 yazı
hepinize teşşekkür ederiyorum msjlarınızı aldım irtibat kuracağım saygılar
D
Üye300 yazı
Sn. fearless06, nasıl gidiyor, neler yaptın?
- Ticaret beceridir...
- Ticaret beceridir...
T
Üye194 yazı
merhaba
iş ile bilgi verebilirim baskı çözümlerinde 10 yıllık bir deneyimiz var ve ayrıca ürünlerinizi bizden aldıgınız sürece teknik destek veriyoruz saygılar..
www.dolummatik.com.tr
www.dolummatik.net
www.renklikartus.com
iş ile bilgi verebilirim baskı çözümlerinde 10 yıllık bir deneyimiz var ve ayrıca ürünlerinizi bizden aldıgınız sürece teknik destek veriyoruz saygılar..
www.dolummatik.com.tr
www.dolummatik.net
www.renklikartus.com
D
Üye300 yazı
Sn. Tufan16' nın bahsettiği sistem gerçekten mükemmel. Bursa merkezli bitmeyen kartuş sistemi. Yaygın olara kulanılıyor mesela...
- Ticaret beceridir...
- Ticaret beceridir...
S
Yeni Üye56 yazı
14/01/2012 : 20:20:10#19
Web sitesi
Alıntı
aslına bakarsanız bu işin merkezi biziz adanada faaliyet gösteren ithalatçı firmayız mürekkeplerimiz ve yeni kalıp kartuşlarımız tescilli ve garantilidir. Sitemizden de takip edebilirsiniz tescil belgeleri istenirse mail adreslerinize gönderebiliriz saygılarımla
Lütfen sitemizi ziyaret ediniz www.goprint.com.tr
Lütfen sitemizi ziyaret ediniz www.goprint.com.tr
T
Yeni Üye2 yazı
01/01/2014 : 23:53:35#20
Web sitesi
Alıntı
merhaba toner ve drum ıthalatı yapmaktayız..a kalıte toner ve drumlarımızı çok sayıda kullanıcı kullanmaktadır..
285a toner 7 usd
2612a toner 7 usd
285a drum 3 tl
2612a drum 3 tl
tonerborsasi.com
285a toner 7 usd
2612a toner 7 usd
285a drum 3 tl
2612a drum 3 tl
tonerborsasi.com
tonerborsasi
B
Yeni Üye1 yazı
04/07/2014 : 14:50:48#21
Web sitesi
Alıntı
kartuş işi yapmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz
H
Yeni Üye2 yazı
28/06/2018 : 14:42:59#22
Web sitesi
Alıntı
Hızlı Sistem Bilgisayar San. Tic. Ltd. Şti. | Hızlı Kartuş | www.hizlikartus.com
Hızlı Kartuş - Hızlı Sistem Bilgisayar firmamız 2009 yılında faaliyetine başlamış olup müşteri portföyünde bulunan yurtiçi ve yurtdışı 500den fazla kurumsal firma ve 1000'i aşkın bayi kanalı ile Türkiye'nin kartuş ve toner alanında önde gelen güvenilir şirketlerinden biridir.
Kurulduğu günden itibaren hergün büyüyen firmamızın başarısını; müşteri odaklı hizmet anlayışımız, kullanıcı ve bayilerimizin taleplerine hızlı cevap vermemizi sağlayan güçlü stoğumuz ve vizyonumuza borçluyuz.
Sahip olduğumuz 5000'den fazla ürün çeşidi ve 50.000'in üzerinde aktif stok ile yurtiçinde ve yurtdışında birçok ihtiyaca çözüm üretiyoruz.
Türkiye'deki kartuş ve toner pazarının farklı bir segmentinde hizmet veren firmamız, eski tarihli kartuş ve tonerlerin satışının yanısıra bunların alımını da yapmaktadır. Aynı zamanda bu tarz ürünlerin ithalat ve ihracatını yapmaktayız.
Aktif stoğumuzdaki ürünlerimizde, liste fiyatlarından özel iskontolarla ürün satmaktayız ve bu sayede müşterilerimizin çıktı maliyetini ciddi oranda düşürmekteyiz.
Dinamik, bilgili ve müşteri memnuniyeti odaklı güçlü kadromuzla beraber sizlere hizmet vermekte olan firmamız, araç filomuz ile de sevkiyat bazında müşterilerimizin her türlü ihtiyacını hızlı ve zamanında karşılamaktadır.
Özel fiyat talepleriniz, veya satmayı düşündüğünüz ürünler varsa aşağıdaki iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.
Hızlı Kartuş - Hızlı Sistem Bilgisayar firmamız 2009 yılında faaliyetine başlamış olup müşteri portföyünde bulunan yurtiçi ve yurtdışı 500den fazla kurumsal firma ve 1000'i aşkın bayi kanalı ile Türkiye'nin kartuş ve toner alanında önde gelen güvenilir şirketlerinden biridir.
Kurulduğu günden itibaren hergün büyüyen firmamızın başarısını; müşteri odaklı hizmet anlayışımız, kullanıcı ve bayilerimizin taleplerine hızlı cevap vermemizi sağlayan güçlü stoğumuz ve vizyonumuza borçluyuz.
Sahip olduğumuz 5000'den fazla ürün çeşidi ve 50.000'in üzerinde aktif stok ile yurtiçinde ve yurtdışında birçok ihtiyaca çözüm üretiyoruz.
Türkiye'deki kartuş ve toner pazarının farklı bir segmentinde hizmet veren firmamız, eski tarihli kartuş ve tonerlerin satışının yanısıra bunların alımını da yapmaktadır. Aynı zamanda bu tarz ürünlerin ithalat ve ihracatını yapmaktayız.
Aktif stoğumuzdaki ürünlerimizde, liste fiyatlarından özel iskontolarla ürün satmaktayız ve bu sayede müşterilerimizin çıktı maliyetini ciddi oranda düşürmekteyiz.
Dinamik, bilgili ve müşteri memnuniyeti odaklı güçlü kadromuzla beraber sizlere hizmet vermekte olan firmamız, araç filomuz ile de sevkiyat bazında müşterilerimizin her türlü ihtiyacını hızlı ve zamanında karşılamaktadır.
Özel fiyat talepleriniz, veya satmayı düşündüğünüz ürünler varsa aşağıdaki iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.
H
Yeni Üye2 yazı
04/07/2018 : 11:05:14#23
Web sitesi
Alıntı

Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz