Sevgili arkadaşlar hepinize merhabalar size bir fikir danışmak istiyorum illaki aranızda bu işle uğraşan vardır benim yalova bursa yolu üzerinde yeni yapılan izmir otobanı yakınında ana yola cephe 8 dönüm bir arazim var buraya soğuk hava deposu yapmak istiyorum bu konu hakkında görüşleriniz varsa bana yardımcı olursanız memnun olurum hatta ortaklıklarada açığım.
0 530 922 05 02 nolu telefondan Cihan Bey e ulaşıp Antalya'dan Yusuf Gençer beni yönlendirdi derseniz gerekli bilgiyi hatta devlet desteklemeleri ve hibeler konusunda da danışmanlık alabilirsiniz sezer bey
Tamamina kredi alabilrmiyim devletten acaba veya ortak talep ediorm 1000000 degedindeki yer benden yatirim ortakdan sozlesmeli olacak anayol kenari ayrica ilginize tesekkur ederim
Çalıştığım firma daha önce Susurluk yolundaki Sütaş ve Yörsan depolarını anahtar teslim olarak yaptı. İnternet sitesinin linkini buraya bırakıyorum, arayıp görüşebilirsiniz. www.ortadoguprefab.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz