Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Soğuk Hava Deposu Yardım

BaşlatansezerkonyaTarih01/08/2017 13:42:26Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye19 yazı
Sevgili arkadaşlar hepinize merhabalar size bir fikir danışmak istiyorum illaki aranızda bu işle uğraşan vardır benim yalova bursa yolu üzerinde yeni yapılan izmir otobanı yakınında ana yola cephe 8 dönüm bir arazim var buraya soğuk hava deposu yapmak istiyorum bu konu hakkında görüşleriniz varsa bana yardımcı olursanız memnun olurum hatta ortaklıklarada açığım.
sezer

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye19 yazı
tesekkurler
sezer

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye114 yazı

0 530 922 05 02 nolu telefondan Cihan Bey e ulaşıp Antalya'dan Yusuf Gençer beni yönlendirdi derseniz gerekli bilgiyi hatta devlet desteklemeleri ve hibeler konusunda da danışmanlık alabilirsiniz sezer bey

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye2 yazı
Sezer Bey , üreticisi olduğumuz soğuk hava deposu paneli ve cihazı için yardımcı olabilirim
Destek almanız için danışmanlık yapabilrim
0554 944 1831
Ertuğrul KOCAK

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Mühendis
Yeni Üye19 yazı
Tamamina kredi alabilrmiyim devletten acaba veya ortak talep ediorm 1000000 degedindeki yer benden yatirim ortakdan sozlesmeli olacak anayol kenari ayrica ilginize tesekkur ederim
sezer

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı
Merhaba Sezer Bey,

Çalıştığım firma daha önce Susurluk yolundaki Sütaş ve Yörsan depolarını anahtar teslim olarak yaptı. İnternet sitesinin linkini buraya bırakıyorum, arayıp görüşebilirsiniz.
www.ortadoguprefab.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis