Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İnternet Ortamında Ne Satılabilir?

Başlatanankara2929Tarih07/08/2017 03:06:35Yorum6

İlk mesaj
Üye574 yazı
Arkadaşlar internet ortamında sürümü olabilecek, kurumsal seo lu bir sitede, ne tür ürün yada hizmet satışı olabilir? herkes bir site adı altında birşeyler yapmaya çalışıyorda, sonuca baktığımızda işlem hacimleri yok yada çok düşük, fikirlerinize ihtiyacım var, herkese iyi çalışmalar...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye574 yazı
konu günceldir.

Yeni Üye66 yazı
Takipteyim
İnşaat Mühendisiyim

Yerleşim Türkiye / OsmaniyeMeslek Mühendis
Üye574 yazı

sayın turk5;
marka üründen kastınız nedir? benim bilgisayar, elektronik üzerine firmam var, bu işim dışında birkaç tane daha işim var, pek böyle satabilecek bir ürün bulamadım. Aklınızda marka kavramına örnek verebilecek ürün yada ürün yelpazesi var mı?

Üye518 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ankara2929
herkes bir site adı altında birşeyler yapmaya çalışıyorda, sonuca baktığımızda işlem hacimleri yok yada çok düşük, fikirlerinize ihtiyacım var

Burada sorunu zaten belirtmişsiniz. Ülkece genel sorunumuz gerek normal işleyişli gerekse internet üzerinden olan işleyişlerde sorunun sebebi hep aynı.
Herkes ne yapayım diye soruyor, kimse ben şu işi iyi yapabiliyorum, daha da geliştirebilirim, benim uzmanlık alanım şu, ama şu şu şu alanlarda uzmanlığı olan birileri ile ortak hareket etmem lazım gibi soruları sormuyor.
Herkes oooo şu işte iyi para varmış gardaaaaş hooop o sektöre 3-5 ay sonra takla veya belirttiğiniz gibi düşük cirolarla zarar veya aylık 300-500 TL gibi komik karlar çıkıyor ortaya.

Bir hastalığı tedavi etmek için öncelikle teşhis koymak gerek, oysa biz teşhisi koymadan direkt bildiğimiz bütün ilaçları kullanmaya çabalıyoruz.

Türkiye; ticareti, ticari işletme mantığını, ortaklık kavramını v.s. tam kavrayabilmiş bir ülke değil ancak maalesef artık geç olmadan öğrenmek zorunda yoksa ortalık her alanda tekelden geçilmeyecek.

Arkadaşlar acilen düzgün iş yapan kişilerin ortak hareket etmesi gerekli. Yoksa yapılan tüm girişimler para batırmaktan öteye geçemeyecek.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy