Hayırlı geceler bayan butikten kar edebilmek için ne yapılmalıdır. Tesettür koysam iş yapabilir miyim Yada 28 ila 35 tl arasında bi kıyafeti müşteriye ne kadara satmalıyım. Not:hemen yarın bi butik devredilicek benim üstüme ve ben anlamadığım için soruyrm herkese teşekkürler. #128591;#127995;
Merhaba, çeşitlilik olmalı çanta-takı-iççamaşır gibi ekler içermeli. Kumaşlarda kumaşı kaliteli olduğu için yüksek fiyatta satılan ürünler olmalı; ipek, şilebezi, %pamuk vb. klasik şeyler bulunabilmeli, siyah pantalon, beyaz tişört vb. Bence bu şekilde karlılık arttırılabilir.
Tesettür işi yapan bir arkadaşım var. Bir gün bana şunu dedi; Ucuz tessettürü kimse almıyor vakko ayarı tesettür soruyor herkes dedi. 300 tl den başlıyor 900 tl'ye kadar tesettür var en çok bunlar gidiyor dedi. Çünkü tesettürün simgesi türban. En iyisini alıyorlar.
Diğer 28-35 TL'lük ürün her yerde var. istemediğin kadar. Az sat öz sat derim.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz