Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Rusya'da Ne İş Yapabilirim?

Başlatanserhany21Tarih24/02/2010 22:20:44Yorum31

İlk mesaj
Yeni Üye19 yazı
Arkadaşlar 8 aydır Rusya da yaşıyorum.Siz den ve Rusya konusunda daha tecrübeli arkadaşlardan ricam burada ne iş yapabilirim fikir konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Eşim Rus ve oturum izni için başvuruda bulundum çıkmasını bekliyorum.Asıl mesleğim eczacılık.Şu an Türkiye deki eczanemi devredip buraya geldim.
Rusya aslında pek çok konuda bakir bir pazar.Burada bir iş mi kurmalıyım ,Rusya dan Türkiye ye ne getirilip satılabilir yada Türkiye den Rusya ya ne getirilip satılabilir düşünüyorum.Aslında Rusya dan tomruk ve kereste getirip satmanın çok karlı oduğunu duydum ama bu konuya da çok yabancıyım.Hertürlü fikirlerinizi merakla bekliyorum.
selamlar

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Eczacı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
31 yorum
Üye102 yazı
serhan arkadaşım tomruk kereste ***üre bılırsın tr ye turkıyeden textıl ***ürüp rusyada sata bılırsın.

ama önemlı bır nokta rusya da nerdesin?

msn adresim modarestposten@hotmail.com

yerleşimde de antalya gözüküyorsun bende antalya lıyım ama ukraynada yaşıyorum istedıgın konuda yardımcı olmaya çalışırım

www.kobihane.com

Yerleşim Ukrayna / TurkyyeMeslek Tekstil
Yeni Üye33 yazı
www.bakirtaki.com incelerseniz sevinirim.kendi imalatım ve türkiye de 12 -13 kişi kaldık bu işi yapan adresim telefonum web sitemde var iyi çalışmalar.
www.bakirtaki.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye33 yazı

www.bakirtaki.com incelerseniz sevinirim.kendi imalatım ve türkiye de 12 -13 kişi kaldık bu işi yapan adresim telefonum web sitemde var iyi çalışmalar.
www.bakirtaki.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye77 yazı
Selam
size tavsiyem bilmediğiniz sektörle ilgili ticarete hemen girmeyin ön araştırmalarınızı uzun bir zamana yayın kendi mesleğinize uygun veya daha yakın işlere bakın arkadaşın dediği gibi rusya geniş bir bölge bulunduğunuz bölgede geniş gözlemleme yapın eşinizin rus olmasıda büyük bir avantaj birde dış ticaret kapasitesi finansada bağlı paranız çok da olsa ufaktan başlayın riske girmeyin. Sermayesiz minumum riskle broker dediğimiz aracılık yapıp komisyonda kazanabilirsiniz bu konuda yardımcı olurum siz bulunduğunuz şehri ve özelliklerini bana iletin(halkın ekonomik ve sosyal yapısı şehrin gelir kaynağı ihtiyaçları üretimleri nufus yapısı gibi)
oraya satılacak ürünleri ve alınabilecekleri sana bildireyim hiç sermaye katmadan ticari partner olabilirsin.
Türkiyeden ve diğer ülkelerden her türlü mal temini ve müşteri oluşturabilirim.Bende Antalyadayım
şimdiden başarılar dilerim.

Mustafa Sönmez

e-mail: eximpart @yahoo.com.tr
msn: m.snmz@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye19 yazı
imitasyon bayan kemerine ne dersiniz ayrıntıları görüşelim rusyaya dolaylı yoldan ihracat yapıyoruz burda birebir gucci armani bayan kot yapan firmalara ürün veriyoruz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye60 yazı
arkadas,daha erken bisey yapma bahar geliyor,saslik yap rus doslar edin,dusun gozlemle,sermayeni carcur etme,cogu turkun dusdugu hataya dusme,sana sunu yap diyemiyorum,cunku konumunu bilmiyorum,ama neyi yapmaman gerektigini soyleye bilirim,mesela cok gundemdedir,herkes isder arar alirim satarim vs isler var sakin basini sokup,karistirma niyemi,cunku o islerde herkes coktan atini alip uskudari gecti.
hurda,cimonta,yag,tomruk,meyve sebze,bunungibi islerden uzak dur,vaktini ve sermayeni yersin,mesela oyle isler varki,cok para getiren ruslarin pek yapmadigi isler,hanimina sor herhangi bir koyde evi akrabasi babuskasi varmi varsa git oraya sulu tarim yap,3 ayda parayi bulursungercekci olmak gerekirse en dorusu bu
cunku sen artik rusyada yasamaya gelmissin sana burda uretip burda saticagin seyler uyar diger islerde millet acemisin yuzde yuz seni aldatmak isdeyenler calisma teklifinde bulunucaklardir,yada biseyler satma teklifinde,
yukarida birtakim tekliflerde var kemer,tekstil, bak onlarida degerlendire bilirsin,
imkanin varsa tunel serayap cilek uret iki ay sonra 3 dolardan havada kapacaklar,mesela ben tekstil satiyorum,moda takip edicem diye yeni urun bulucam ucuza alicam,diye ugrasmaktan yasamayi unutmusum.
mesela benim isden bahsedelim rusyayi bilenler beni daha iyi anlayacaktir.tekstil
turkiyeye git gel yol vs 500 dolar ,mali al yola koy,10 000 dolar geri gel,bir ay mal bekle geldi gelmedi ayri proplem,malgeldi ,2000 dolar ver kargoya,daha ortada bisey yok,yerkirasi isci parasi 2 000 dolar.14500 dolar
senin 14 500 dolarin gitti daha ortada bisey yok sonra satican sermaye geri gelecek, para birikecek yine mala vericeksin,boyle yuvarlanip gidicek,ama bide rusyanin kulturu baska birgun sicak olur yazlik alirlar ertesi gun soguk olur kislik alirlar,yani asagi yukari tekstil gunluk gibi bisey.
ama sen para kazanmak icin is kurmak icin geldiysen sermayen varsa ozaman baska tabi.
benim sana son tavsiyem gidaya yonel,kirizin vurmadigi tek is kolu

basarilar rusyaya hosgeldin.rusya guzelyer,sakin,yiyecek icecek bol bereketli memleket.
YA,tutarsa

Yerleşim Rusya Federasyonu / RusyaMeslek Tekstil
Yeni Üye46 yazı
sana orjınal nursace marka bayan uzerıne cızme gondereyım yok satarsın..rusyada cok unlu bır ayakkabı markasıdır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye149 yazı
Arkadasim madem eczacisin eczane acmayi dusun eger sermayen varsa, diplomanida cevirttirirsin v.s ben burda 24 saat acik eczaneler var ve cok iyi islediklerini goruyorum... sonucta senin kendi alanin!!! tomruk kereste yas sebze meyve v.s isleri seni her an batirabilir;) ceylano77 ninde soyledigi gibi rusyada ati alan uskudari en az 10-15 sene once gecti... su an trden mal getirmek kargo olayi ile 1400 dolar metrekupu, eger resmi olarak getireceksende konteynir hesabi getirecen her firmanin her bir urunu icin 5 yillik sertifika alsan her bir sertifika yaklasik 1000 dolar... sen bilirsin arkadasim bence en guzeli eczane olur gibime geliyor.....

Yerleşim Rusya Federasyonu / KrasnodarMeslek Serbest meslek
Üye102 yazı
ben ukrayna ya m3 unu 600 usd ye kapıma kadar getırtıyorum.

1400 usd ıse rusya ya rusyadakı arkadaşlara ukrayna uzerı urunlerını 1000 usd ye teslım ederım

yanlışlık var 1400 usd de

teslımatda 4 gunde garantı
www.kobihane.com

Üye273 yazı
merhaba ben rusya pazarinda çok iyi adetler satan bir ürünün imalatını yapıyorum sizin oralarda halat deniyor bu bir kültür sizde günlük 5000 adet üretim kapasitemiz var ürünler çok çeşitlidir ve ilk el olduum için fiyatta uygundur toptan yapmayı düşünürseniz bu işi görüşebiliriz msn adresimi eklerseniz ürün hakkında daha detaylı bilgi verebilirim.markam henüz rus pazarına girmedi kazakistan almaatada depom var. msn ozhan.kaan@hotmail.com
merhaba arkadaşlar

Yerleşim Kazakistan / AlmaataMeslek Tekstil
Yeni Üye19 yazı
Yorum yazan arkadaşlara çok teşekkürler.Arkadaşlar msn adreslerinizi ekliyeceğim.
Rusya da nerde olduğumu sormuşsunuz.N.Novgorad dayım.Moskova ya yaklaşık 400 km mesafede 1,5-2 milyon nufuslu bir şehir.
Rusya da mantar yetiştiriciliği hakkında bilgisi olan varmı kazandırırmı.Şampiyon Mantarın kilosu şu an Turkiye de ne kadar ama geçen gün markette kilosunu 100 rubleden yani 5 TL den gördüm.Bana pahalı geldi.
Aslında fazla sermaye ile iyi iş yapacak çok güzel işler var gibi gözüküyor.Her türlü hizmet sektörü çok kötü burda.Damacana su isteseniz ertesi gün gelir evde tamir tamir yaptırsanız 1 günlük işi bir haftada yaparlar
selamlar

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Eczacy
Üye102 yazı
yaşam şartları ukrayna da da aynı arabamı tamır etdırmek ıstedım atmırr edecek adam bulamadım.işden anlıyan yok.orda herkezede guvenme 2 dk da satarlar adamı.köşe başı polıs çevırır vıze sorar rüşfet koparmak için.

adamlar hazır paraya alışmış.kadınları çalıştırıla kendılerı kadın parasıyla yaşayıp içkiye verırler.tatar tarafına gıtseymışsın keşke orda bıraz daha rahat olursun ılk başllarda kazan taarfları hıç olmazsa dıllerı bıraz benzıyor.

ama ne amaçla ne şekılde gıtdıgını bılmedıgım için tam çözum bulamıyoum sana.

msn ekledıgın zaman detaylı konuşuruz.
www.kobihane.com

Yeni Üye9 yazı
rusyada oturan arkadaşa cok güzel bir iş teklifim var
telden ararlarsa detaylı konusuruz
tel 0541 340 55 81
....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Y?siz
Üye110 yazı
merhabalar Rusya'ya kahve ve kahve otomatları satmak ve istiyoruz,bu konuda iş birliği yapacak dürüst ve uzun vadeli çalışmak isteyen arkadaşlar ile görüşme isteriz. info@kahveuzmani.com www.kahveuzmani.com
supermann

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye88 yazı
tekstille ilgili konularda yardımcı olabilirim emitasyon ürünler veya imalat

TAAATA

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye149 yazı
hircin tekstilci, ukraynaya sen 600 dolara getirtiyor olabilirsin ama istersen rusyaya mal gönderen herkese sorabilirsin artık yeni yıldan sonrada 1650 dolar yapmıslar metrekupunu, ayrıca sen rusyaya kapı teslimi diyorsunki 1000 dolara yaparım dogrumu anladım?ona kalırsa var o sekilde ucuza calısanlar araba yedek parcası gönderdi bi arkadasım 600 kilogram kadar trden kilosunu 8 dolardan halen alacak 1 aydır malı bekliyor....neden kilo olarak anlastı cunki parcalar hafif ve hacimli o yuzden;) ucuza iş yaparsan mal eline bile ulaşmayabilir ve biliyorsunki kargonun hiçbir sekilde legal durumu yok.....!

Yerleşim Rusya Federasyonu / KrasnodarMeslek Serbest meslek
Üye120 yazı
bende antalyaliyim ukraynada komur isi yapiyorum 10 gundur tir bulamadim antalya gonderecem rusyadaki arkadasa cok diktatli olmasini tavsiye ederim her sey gorundugibideyil

Yerleşim Ukrayna / DoneksMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
rusyada en iyi yapilacak is kafe isletmesi, ben bu is turkiyede 15 yil yaptim ama para burada 50.000$ koy, ac ve en gec 1 yilda paran fazlasi ile cebinde! ben buradada 4 yildir bu isin icindeyim
123456

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye2 yazı
tekstil, limon, falan hikaye nedenmi? cunku arkadaslarinda dedigi gibi gumruk vergi falan filan birsuru is, en iyisi ^burada uretim burada satis^
123456

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Üye252 yazı
kafe isletmeciligi turkler icin rusyada guzel,ama arkadasmizin meslegi baska ki.

Yerleşim Kazakistan / AlmatyMeslek Esnaf
Yeni Üye5 yazı
merhaba bende rusya chaykovsky sehrinde yasiyorum oturma iznine basvurdum ve cevap bekliyorum bende turkiyeden yuklu bayan canta getirdim fakat cogu hala elimde almak isteyen varsa yardimci olabilirim.birde burada baska ne yapabilirim bilmiyorum banada yardimci olursaniz sevinirim.
ferdi

Yerleşim Rusya Federasyonu / ChaykovskyMeslek Di?er
Yeni Üye94 yazı
Rusya ve çevre ülkelerde çok kazanç getirecek bir iş fikri;

2011 yılında bir çok yazılı ve görsel yayın organında, yılın en iyi yatırım aracı olarak tavsiye edilen "Toymax 5D Sinema Sistemleri ve Oyun Simülatörleri'', 2012 yılında da siz yeni yatırımcılarını bekliyor. Geleceğin en çok kazandıran iş kollarından birisi olan eğlence sektöründe siz de yerinizi hemen alarak, kendi yaşadığınız bölgede yeni ve çok kazançlı bir iş sahibi olmak istemez misiniz?

Ülkemizde 5D Sinema Sistemleri ve Oyun Simülatörleri alanında öncü ve lider pozisyonda olan ToyMax markalı ürünlerimizle sizler de kendi işinizin sahibi olun. Eğlenceyi gerçekçi yaşatmak; müşterilerinizin beğenilerini almak, dolayısıyla yüksek günlük girişli ve süreklilik arzedecek şekilde kazanç sağlamak için sizleri de ToyMax 5D Sinema Sistemleri ve Oyun Simülatörleri sahibi olmaya davet ediyoruz.

ToyMax Ürünleri Örnek Fiyat ve Minimum Kazanç Tabloları

Örnek Fiyat Tablosu:

* 2 Koltuklu 5D Sinema: 25.000 TL+KDV
* 4 Koltuklu 5D Sinema: 45.000 TL+KDV
* 6 Koltuklu 5D Sinema: 55.000 TL+KDV

NOT: 4*4*3=16 m2'lik bir alan kaplamaktadır. Nakliye ücreti, FİRMAMIZA AİTTTİR.

* 30 Kişilik Cep Sinema: 29.000 TL+KDV

NOT: 5*6*3=30 m2'lik bir alan kaplamaktadır. Nakliye ücreti, FİRMAMIZA AİTTTİR.

* F1 Yarış Arabası Simülatörü: 13.000 TL+KDV

NOT: 6 m2'lik bir alan kaplamaktadır. Nakliye ücretleri, FİRMAMIZA AİTTTİR.

* F1 Yarış Arabası Simülatörü Seti (İkili Takım) Kiralama Ücreti - 4.000 TL+KDV (1 Aylık)

NOT: 6*6=36 m2'lik bir alan kaplamaktadır. Nakliye ücretleri, ALICI FİRMAYA AİTTİR.

Örnek Kazanç Tablosu:

4 KİŞİLİK 7D SİNEMA: BİLET FİYATI 7.5 TL OLMAK KOŞULUYLA MİNİMUM KAZANÇ TABLOSU

5 DAKİKALIK SEANS---- 4 KİŞİ * 7,5 TL-------- 30 TL
1 SAATE 2 SEANS------ 8 KİŞİ * 7,5 TL-------- 60 TL
10 SAATE 20 SEANS---- 80 KİŞİ * 7,5 TL------- 600 TL
AYLIK GELİR---------- 600 TL * 30 GÜN--------- 18.000 TL
YILLIK GELİR--------- 18.000 TL * 12 AY------ 216.000 TL

----------------------------------------------------------------

2 KİŞİLİK F1 YARIŞ ARABASI SETİ: BİLET FİYATI 7.5 TL OLMAK KOŞULUYLA MİNİMUM KAZANÇ TABLOSU

5 DAKİKALIK SEANS---- 2 KİŞİ * 7,5 TL-------- 15 TL
1 SAATE 2 SEANS------ 4 KİŞİ * 7,5 TL-------- 30 TL
10 SAATE 20 SEANS---- 40 KİŞİ * 7,5 TL------- 300 TL
AYLIK GELİR---------- 300 TL * 30 GÜN--------- 9.000 TL
YILLIK GELİR--------- 9.000 TL * 12 AY------ 108.000 TL

Buradaki hesaplamaları sistemin en düşük performansı ile göstermiş bulunmaktayız. Böylelikle sizler sistemin getirisini ve yatırım maliyetinizini ne kadar sürede çıkarabileceğinizi hesaplıyabilirsiniz. Bırakın full kapasite çalıştırmayı sinemanızı yukarıda belirtilen saatler dahilinde bile çalıştırsanız 3-4 ayda yatırımınızın karşılığını geri alabileceksiniz.

ToyMax Ürünlerini Nerelerde İşletebilirsiniz?

ToyMax 5D Sinema Sistemleri ve Oyun Simülatörleri; Alışveriş Merkezleri, Sinemalar, Eğlence Parkları, Restoran ve Cafeler, Oteller, Bowling Salonları, Lunaparklar, vb. Eğlence ve Oyun Mekanları ile insan sirkülasyonunun yoğun olduğu tüm açık ve kapalı mekanlar için mükemmel ve son derece kazançlı bir yatırım imkanı sunmaktadır.

Ödeme Tablosu:

Peşin Ödemelerde: % 5 İndirim uygulanır.
Taksitli Ödemelerde; Yarısı peşin, diğer yarısı 1-2-3-4 ÇEK ile ödemelidir. (5D Sinema Sistemleri İçin)
Taksitli Ödemelerde; Yarısı peşin, diğer yarısı 1-2 ÇEK ile ödemelidir. (F1 Yarış Arabası Simülatörü Seti İçin)

NOT: Tüm ürünlerimiz 12 ay boyunca servis ve parça garantisi altındadır. Servis ve parça garantisi altında olan ürünlerimiz için Servis ve Bakım ÜCRETİ ALINMAZ. Sinema Sistemleri'mizle birlikte ÜCRETSİZ olarak, 12 adet film vermekteyiz!

Tüm Sorularınız ve Fiyat Bilgisi İçin 7/24 Hizmetinizdeyiz:

Ferhat ULUDAĞ

Baraka Teknoloji & ToyMax Eğlence Sistemleri
Satış ve Pazarlama Mdr.

Office Tel: (+90).332.345 46 54
Office Fax: (+90).332.345 46 44
Office Gsm: (+90).542.312 38 57

Msn: toymax.simulator@hotmail.com

Yahoo Mail: toymax.simulator@yahoo.com

Google Mail: toymax.simulator@gmail.com

Yandex Mail: toymax.simulator@yandex.com.tr

Web: http://www.tekno3d.com/

Facebook Grubumuz: http://tr-tr.facebook.com/groups/166805460088175/

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ticaret
Yeni Üye9 yazı
Ruslar narenciyenin tamamına yakınını adana ve mersinden ithal eder.Biz Narenciye paketleme tesisleri kuruyoruz.Eğer orada kendinize pazar edinirseniz istediğiniz kadar narenciyeyi temin ederiz.Anlayacağınız siz kendinize pazar bulun ben size en kaliteli ürünü temin ederim.Bana muratkastan@hotmail.com adresimden ulaşabilirsin.Cevabını bekliyorum

Yerleşim Türkiye / Adana
Yeni Üye9 yazı
05549483336 nolu telefondan da ulaşabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / Adana
Üye145 yazı
arkadaşlar ben piliç çevirme (kızartma) makineları yapıyorum duyumlarıma göre orda pazarı güzelmiş.ürünümü (#124596977) nolu sahibinden.com dan bakabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye15 yazı
Sayin Murat Kastan, tesisin asil sahibi siz mi olacaksiniz yoksa araci filan misiniz?
Polonya ya narinciye ya da diger mallardan gonderme imkaniniz var mi? mesela pirasa, uzum, kiraz armut kayisi vs?

Yerleşim Polonya / VarsovaMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye2 yazı
Arkadaş ben mermer Pazarlamacısıyım turkiyedeyim İstgersen Rusyada cok guzel mermer VE dogal Taş Pazarlayabilrisin
sinanyesil@hotmail.com
skyp
5542431670
sinanyeşil

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Ymalat