Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
oncelıkle hepınıze ayrı ayrı tesekkur edıyorum . herkes burada fıkırlerını paylasıyor. bende fıkrımı sızınle paylasmak ıstıyorum. ben kolı bantı uretımı yapmak ıstıyorum. sonucta ambalaj sektoru ve önu acık . bu gun kolı bantı yarın strech fılm ve dıger sanayıde kullanılan bantlar. bunun dısında baska onerebılecegınız bırseyler olursa eger sevınırım . ben sırkulasyonu hızlı, servıs hızmetı ıstemeyen .
Çin malları ile rekabet edebileceğini düşünüyorsan üretime hemen başla! Bu gibi sarf malzeme hırdavat ürünlerinin kar marjı çok yüksek. Ancak ülkemizde hırdavat sektörü Çin mallarının tekelinde. Çin'de üretilmeyen neredeyse hiçbir şey kalmadı. Marka bilinirliliği olan firmalar bile artık Çin'deki fabrikalara üretim yaptırıyor. Her gün TV'lerde reklamları çıkan yerli bir markanın armatürünü satın alıyorsunuz. Bir de bakıyorsunuz ki kutusunun köşesinde, "Made İn P.R.C" yazıyor.
maliyet clismasi lazim.cin her nekadar ucuz maliyetli olarak nam saldi ancak oradada maliyetlerin arttigi biliniyor.dolayisi ile durum farkli bir noktaya gelmis olabilir.çin artik düsük maasli isci cevre kanunlari vs dunya baskisi altinda.eski maliyetleri bulmasi imkansiz.bence bu isi bir hesap kontrolu yapin derim.
sevgılı FKS ben 2007 yılından bu yana ıthalat zaten farklı bır sektorde yapmaktayım bıtmıs mal olarak ,o yuzden ben cın pıyasasına uzak degılım . bende ham maddemı cınden getırecem. malıyetlendırmelımı yaptım sıkıntı yok. sadece pazara gırme konusunda tedırgınım.
sevgılı ari kaya cın ıle uzun zmandır calısıyorum farklı bır ıs dalında. bu urunler ılede alaklıyaklasık bır yıldır gorusmelerımız var ve alınan fiyatlar dogruıltusunda malıyetlendırmelerımı yaptım dolaysı ıle sıkıntı yok .tek sıkıntı PAZAR PAZARA GIREBILMEK ICIN NASIL BIR YOL IZLEMELIYIZ.
sn h. yılmaz37 pazarlama konusunda net bir bilgim yok.ancak genel pazar kuralı olarak kalite ve fiyat tuttu ise mutlaka bir pazar oluşur.önce yavaş olur.ama arkadan atlı koşturmuyor ise bir yere varılır .bu işlerin toptancıları ile mutlaka konuşmak lazım.ben aklımda olan fikirleri mutlaka tanıdık birisini araya sokup büyük çapta ticaretin yapanlara sorarım.yardımcı oluyorlar.şu fiyattan ve şu kalitede şu şartlar halinde malını getir diyorlar.üç dört büyük vilayetteki büyük toptancıların etkili isimleri ile mümkünse sahipleri ile araya bir tanıdık vs sokarak samimi görüşünü alınız.bu iş olmaz diyorlarsa olmaz olarak kabul ediniz.çünkü onlar imalatçı değiller.sizi rakip olarak görmezler.hatta alternatif tedarikçi olacağınızdan var olmanızı isterler.imalatçı kişi bu ürünü tek tek orda burda satacak hali yok.dolayısı ile onların fikrini almak şart.açıkçası ben çat kapı gittiğim oldu.
sevgılı anakinskywalker. yapcagınız işin hacmine göre değişir . piyasadaki rekabet durumuu goze alırsak bence en az 500 bin tl gerekir . oda en az fakat sızın projenızde onemlı bu noktada . ornegın ben hammadesını yurt dısından getırcem konteyner bazında , siz buaradan alırısınız ihtiyacınız oldugu kadar tukettıkce alırsınız tabi buda malıyetınızı dusurur ama kazandırırmı onu bılmem.
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz