Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Hangi Ürünler Satılabilir?

BaşlatanioaydemirTarih10/09/2014 12:35:01Yorum2

İlk mesaj
Üye401 yazı
Sevgili koniks üyeleri,

Malumunuz e-ticaret aldı başını gidiyor. Dijital pazarlamanın önü arkası kesilmiyor. Bir site kursak böyle, neler satılabilir? Sistem nasıl olmalı? Dropshipping ile ilgili fikir, öneri ve tavsiyeleriniz neler olur?

Bu konuda bilgi, öneri ve görüşlerinizi rica ediyorum.

İyi Çalışmalar
İstemi Ozan Aydemir

Yerleşim Türkiye / TekirdağMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye401 yazı
Sevgili koniks üyeleri, değerli fikirlerinizi bekliyorum..
İstemi Ozan Aydemir

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
telefon ve elektronik sakın yapma çünki suyu çıktı ancak giyim ilk başlarda yavaş olur ama net olur,bende bu işi yapmayı düşündüm piyasa araştırması yaptım ordan biliyorum,başkasına ait firmalarda bir çok bu şekilde girişim başlattım faydası oldu,satacağın ürünü iyi bilmen gerekli ve ürünün hızlı ve çabuk tüketmen önemli en iyisi giyim,giyimdede belli başlı ürünleri tercih et derim nacizane fikrim benim mesela ayakkabı giyim aksesuarı,saat,takı,çanta,vb baskı yapılmış tşört gündeme göre değişebilecek olanlardan vs vs. uzun bir konu tabi ama en önemlisi reklamın ve sitenin güvenli kişilerin ilk bakışında yani pazarlamanın ilk verdiği duygu önemli diğerleri önemli değil.ürün çeşitlendirmek kolay e-ticaretide sadece internetten değil firmalarlada mahalli olanlarada verirsen zengin olursun diyemem ama mali yönden bişeyler olabilir tabi yorar ilk başta.Saygılar

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Di?er