İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Kolı Bantı Uretımı Yapmak Istıyorum
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorumF
Yeni Üye40 yazı
A
Yeni Üye99 yazı
arikaya
Y
Üye110 yazı
cinde üretenlerde zaten turk firmaları rahat olun cin malı derken cinde üreten turkler olacak düzelteyim
H
Yeni Üye11 yazı
14/10/2014 : 10:34:16#4
Web sitesi
Alıntı
H
Yeni Üye11 yazı
14/10/2014 : 10:39:23#5
Web sitesi
Alıntı
sevgılı ari kaya cın ıle uzun zmandır calısıyorum farklı bır ıs dalında. bu urunler ılede alaklıyaklasık bır yıldır gorusmelerımız var ve alınan fiyatlar dogruıltusunda malıyetlendırmelerımı yaptım dolaysı ıle sıkıntı yok .tek sıkıntı PAZAR PAZARA GIREBILMEK ICIN NASIL BIR YOL IZLEMELIYIZ.
E
Üye345 yazı
Karton kutu imalati yapan yerlerle görüşebilirsin
eses
A
Yeni Üye99 yazı
sn h. yılmaz37 pazarlama konusunda net bir bilgim yok.ancak genel pazar kuralı olarak kalite ve fiyat tuttu ise mutlaka bir pazar oluşur.önce yavaş olur.ama arkadan atlı koşturmuyor ise bir yere varılır .bu işlerin toptancıları ile mutlaka konuşmak lazım.ben aklımda olan fikirleri mutlaka tanıdık birisini araya sokup büyük çapta ticaretin yapanlara sorarım.yardımcı oluyorlar.şu fiyattan ve şu kalitede şu şartlar halinde malını getir diyorlar.üç dört büyük vilayetteki büyük toptancıların etkili isimleri ile mümkünse sahipleri ile araya bir tanıdık vs sokarak samimi görüşünü alınız.bu iş olmaz diyorlarsa olmaz olarak kabul ediniz.çünkü onlar imalatçı değiller.sizi rakip olarak görmezler.hatta alternatif tedarikçi olacağınızdan var olmanızı isterler.imalatçı kişi bu ürünü tek tek orda burda satacak hali yok.dolayısı ile onların fikrini almak şart.açıkçası ben çat kapı gittiğim oldu.
arikaya
H
Yeni Üye11 yazı
15/10/2014 : 17:29:18#8
Web sitesi
Alıntı
sevgılı eseslix dogru soyluyorsunuz koordinelı calısılabılır. tesekkurler
A
Yeni Üye57 yazı
Merhabalar Hüseyin Bey,
Çok maliyetli gerektiren bir yatırım mı acaba ?
Çok maliyetli gerektiren bir yatırım mı acaba ?
H
Yeni Üye11 yazı
16/10/2014 : 12:00:51#10
Web sitesi
Alıntı
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz