Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Oyuncak Dükkanı

BaşlatankasirgaTarih09/12/2009 21:40:53Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye15 yazı
Selam arkadaşlar,
2 yıldır kendi işim olması için uğraşıp duruyorum ama hangi sektörü secsem o sektörün ya bir zorluğu yada kazanmayacağını düşünüp vaz geçiyorum..

Şimdiki düşüncem oyuncak dükkanı açmak ..sizler ne dersiniz bu iş yürür mü, kazanır mı tavsiyeleriniz nelerdir? Hangi yolu izlemeliyim?

Ankara'da ve İstanbul'daki en uygun oyuncak toplancıları hangileridir?

yardımcı olun arkadaşlar.

Yerleşim Türkiye / Kırşehir
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Üye110 yazı
kırşehir için gerçekten çok iyi bir iş teklifimiz var,sıcak içecek otomatı ile ilgili.Eğer ilgilenirseniz ertcom2006@hotmail.com adresinden bana ulaşınız.Risk yok kazanç oldukça iyi
supermann

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye105 yazı
oyuncak işin de karar verirseniz oyuncak temeni sağlayabilirm

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Üye831 yazı

Oyuncak işi artık bitti,zarar edersin üzülürsün deneme derim.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye15 yazı
Evet arkadaşlar yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / Kyr?ehir
Yeni Üye37 yazı
ewet arkadaşlar bende oyuncakçı açmayı düşünüyorum oyuncakcı işi yapan dukkan sahipleri işlerin nasıl oldugunu yazarsa sevinirim

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Esnaf
Yeni Üye21 yazı
oyuncak sektörü eskisi kadar rabet görmüyor teknolojininde gelişmesiyle daha küçük yaşlarda çocuklar bilgisayar kullanmaya başlıyorlar. bu da oyuncaklara olan ilgiyi azaltıyor. video oyunu dururken çocuklar oyuncaklarla oynamaz. ailelerde çocuklarlarına oyuncak alırken de awm leri tercih ediyorlar o yüzden bu sektöre pek girmeni tavsiye etmem ama yinede sen bilirisin. sakın fizibilite çalışması yapmadanda açmayı düşünme yoksa sonunda diğer heves edipte kendi işimi kuruyum diyen ancak kısa zamanda batanlara benzer. kolay gelsin
lKARAARSLANl

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Yeni Üye17 yazı
mrb kasırga, sakın moralini bozma ve yazılanlara kulak asma.. şartlar ve teknoloji ne olursa olsun oyuncak sektörü hiç bi zaman bitmez merak etme ve herzaman talep olacaktır.
doğru bi tercihte bulunmuşsun. dükkanın mevkisi konusunda dikkatli ol. dükkanın geniş olsun ve çeşiti bol tut derim. dükkanın cazibesi insanları ceker..
fakat ist ve ank.daki toptancılar hakkında bilgim yok . bu işe başlamadan önce bi çok toptancıyla görüş.. şimdiden hayırlı işler

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ticaret
Yeni Üye5 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kasirga
Selam arkadaşlar,
2 yıldır kendi işim olması için uğraşıp duruyorum ama hangi sektörü secsem o sektörün ya bir zorluğu yada kazanmayacağını düşünüp vaz geçiyorum..

Şimdiki düşüncem oyuncak dükkanı açmak ..sizler ne dersiniz bu iş yürür mü, kazanır mı tavsiyeleriniz nelerdir? Hangi yolu izlemeliyim?

Ankara'da ve İstanbul'daki en uygun oyuncak toplancıları hangileridir?

yardımcı olun arkadaşlar.
istanbul eminönünde tahta kalede istediğin oyuncağı bulursun

Yerleşim Türkiye / ErzincanMeslek Denizci
Yeni Üye4 yazı
slm bn yavuzhan sizi yanlış yönlendirmek istemem ama siz toptan alacaksanız istnbldan imalatcılardan alın derim bnm bu konuda bilgim fazla çünkü bu sektörde kalıp imalatı yapıyorum anlayacagınız oyuncakların kalıplarını bn üretiyorum

Yerleşim Türkiye / YstblMeslek Mühendis
Yeni Üye93 yazı
dükkan caddede olmazsa bu işte büyük ihtimalle batarsınız. caddede olursa da kiralar çok pahalı olacaktır ama önce ufak bir dükkanla başlayabilirsiniz.. Uygun fiyatlı oyuncak verirseniz millet avm den pahalı alacağına bu tür ufak yerleride tercih ediyor. Yeterki yeri işlek olsun. Bir abimizin bir lafı vardı. "Buraya taş koysan satarsın" misali... Önemli olan işlek yer. mesela kızılay meydanında 1 metre karelik dükkanın olsun hergün canın ne istiyorsa onu satarsın :)
önemli olan işleklik.
garibanın tavuğu tek tek yumurtlar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek