Arkadaşlar hepinize merhaba koniksi uzun süredir takip ediyordum çok faydalı bilgeler mevcut. Üyeliğim yeni oldu konuyu umarım doğru yere açıyorumdur. Benim sorunum şu Bulgaristan'dan balık yumurtası getirmek istedim yaklaşık 5 kg civarı değeri ise bin tl civarı tutuyor. Ben bunu gümrüğe takılmadan geçmesini istiyorum. İthalatı araştırdım astarı yüzünden pahalıya geliyor. Üretici uçakla gönderirim ama uçağa yüklenirken dikkat çekerse ürünü taşımak istemeyebilirler veya ithalat işlemlerine başlayabilirler ben risk alamam benim işim kutuyu teslim ettim mi biter dedi. Thy müşteri hizmetleri ile görüştüm biri sorun olmaz diğeri o görev yer biriminin isterse açıp bakar almayabilir dedi. Emniyet otogardan nakliye ile gelsin dedim kargonun gelmesi 2 günü buluyormuş, otobüsle yaklaşık 10 saat yol sürüyormuş ama otobüs bagajı sıcak olursa yumurtalara zarar gelmez mi ? Otobüs şoförleri bir şeklide geçirebiliyorlarmış. Şimdi esas olarak uçak en iyisi ama en riskli olanı nakliye zamanı çok uzun otobüsle geçebilir mi bilmiyorum aklımda bin tilki dolaşıyor,akıl verin arkadaşlar...