İlk mesaj
İş Tecrübeleri
Cok Yorgunum Bıktım Desem Yeridir
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
100 yorumZ
Yeni Üye32 yazı
06/11/2008 : 20:35:25#61
B
Üye1359 yazı
07/11/2008 : 14:39:19#62
Şimdiden geçmiş olsun.. Konu da böylece çözüme kavuşmuş olur.
Çözümü özel mesaj haricinde başkasıyla en azından borcu ödeyene kadar paylaşmazsanız sevinirim. Yaygınlaşırsa uyanan çok olur :)
Saygılarımla.
Satılık Ziftin Olsun,
Selanik'ten Kel Gelir
Selanik'ten Kel Gelir
O
Üye239 yazı
09/11/2008 : 12:16:56#63
ancak yeteneksizler batar.üzgünüm gerçek bu
Kitap okuma,Hayal kur!
A
Editör5590 yazı
09/11/2008 : 12:23:09#64
Web sitesi
Yaş 20 ve hırlı birisin açılamanda böyle yazmışsın seninde o yeteneksizliği tadacağın garanti yani. 10 yıl sonra çay içmeye gel bana . . . . . Dertleşiriz . . . .
tamnland.com
B
Yeni Üye34 yazı
09/11/2008 : 13:17:48#65
öze hadi ben yeteneksizim battım benim gibi nice insanlar var burda batmış genel konusmak senin gibi bilgisiz birinemi kaldı önce aynaya bak sonra haline şükret ki bizim gibi olmayasın.bize bu kadar destek cıkan insanlar var seni okadar dikkate alırlarmı bilmem sana yazılacak cok sey var ama senin seviyene düşmekte bizi ikinci kez batırır
Z
Yeni Üye32 yazı
09/11/2008 : 13:38:58#66
Kızmayın Oze'ye... Gençlik... Ben ve bahtsız da genç insanlarız ama piyasanın içinde hem kazanmayı hem kaybetmeyi gördük... Oze henüz görmedi. Görecek ve diyecekki "ulan böyle birileri vardı. dalga geçmiştim... yeteneksizler batar demiştim. halbuki en büyük yeteneksiz benmişim"... Ama iş işten geçecek.
B
Yeni Üye34 yazı
09/11/2008 : 13:49:29#67
kızmak degil bu yaptıgı ukalalıga yerinde cevap vermek o arkadas bu yanlısının farkına varmassa hep böyle küstah tavırlarla insanları küçük görmeye devam eder ve sizler gibi yol göstermek yerine bir kanala cık dilencilik yap der yani bu fikir degil sadece kolay bir yoldur bildiginden degil biliyor gibi görünmesinden kaynaklanıyor.
O
Üye691 yazı
09/11/2008 : 13:57:48#68
Web sitesi
ınsan bu durum da her seyi yapmayı goze alabilir.insani erdemlerden vazgecmessen her sey sırayla yoluna gırecektır.Eger durustlukten uzaklasmazsan bir kapının kapandıgı yerde ummadıgın zamanlarda baska ve daha güzel kapıların acıldıgını göreceksın. her seyın yoluna girmesinı inan senin kadar isterım.Bununla gecmis olsun.unutma cok daha büyük felaketlerle bogusanlar var türkiyede ve dünyada
'Kaybetmeyi ahlaksız bir kazanca tercih et. İlkinin acısı bir an, ötekinin vicdan azabı bir ömür boyu sürer. Bazı idealler o kadar değerlidir ki, o yolda mağlup olman bile zafer sayılır. Bu dünyada bırakabileceğin en büyük miras dürüstlüktür.'
'Kaybetmeyi ahlaksız bir kazanca tercih et. İlkinin acısı bir an, ötekinin vicdan azabı bir ömür boyu sürer. Bazı idealler o kadar değerlidir ki, o yolda mağlup olman bile zafer sayılır. Bu dünyada bırakabileceğin en büyük miras dürüstlüktür.'
B
Yeni Üye34 yazı
09/11/2008 : 14:05:48#69
o kadar iyi yazmıssınki okan abi herseyi anlatmıssın ama üstteki bir yorumu okumussan farkına varmıssındır bu şekilde savasmak kolay degil.YOKLUK MERTLİGİ BOZUYOR ve iyi adın kötü oluyor ama ama sen ve senin gibi insanlar sayesinde yeniden basladım seyyar satıcılık yapıyorm inş güzel olacak sizin sayenizde ve allahın yardımıyla
O
Üye691 yazı
09/11/2008 : 14:12:52#70
Web sitesi
B
Yeni Üye34 yazı
09/11/2008 : 14:15:59#71
allah razı olsun hepinizden
O
Üye691 yazı
09/11/2008 : 14:21:29#72
Web sitesi
sevgili bahtsız asagıdaki baslık altındaki yazıyı canın sıkıldıkca oku,sana güc ve moral verecektir.ayrıca oradaki tertemiz nıyetli güzel arkadasların oldugunu görmek seni motıve edecektir.tekrar basarılar diliyorum.
Dürüstlügü- Alinterini İlke Edinenler Kulvari
http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=10214
Dürüstlügü- Alinterini İlke Edinenler Kulvari
http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=10214
A
Editör5590 yazı
09/11/2008 : 14:47:42#73
Web sitesi
Boşver o kadar bozulan mertlikten birşey olmaz özünü kaybetme. 3 kuruşun olmudu tekrar o mert kişiymişsin gibi davranır herkes. İçinden gülersin sende. Mahallenin dilencisi bile senin aslında nasıl biri olduğunu bilir hiç merak etme. Ama zor günde suçlanırsın bazı şeylerle. Sen kendini bil nasıl gerekiyorsa öyle yap çekinme . . .
Ben geçen seneden beri kaybolan sermayem hariç 174 milyar borç ödedim. Oysa ayda taş çatlasa cebine 2 milyar kalan bir adamdım. Kendimden başka hiç bir şeyim kalmamışken ayda 10-12 milyar para nasıl geldi ki. Sabır, soğukkanlılık, kendini yeteneklerini unutmama, inat, çalışmak ve en önemlisi insanların seni sevmesi. Yeteneksizlerin yapacağı iş değildir bunlar ciddi yetenek ister. Otoparkda 3 tane arabamız vardı , hepsi gitti. 8 aydır arabasızdım. Önce bir scooter alıp işime baktım. Geçenlerde uyduruk bir şahin aldım. Binada herkes tebrik etti. O uyduruk arabaya herkes bir dünya iltifat etti. anladılarki arkasından da vaktiyle satmak zorunda kaldığım C200 gelecek . . . (98 ikinci el)
Doğru inat dağları deler . . .
Vay ozanım vay. Daha neler göreceksin haberin yok.
Yetenek yumağı seni . . . Tek kuruş sermayen olmadan kazan ayda 10 kağıdıda ondan sonra bi gel yanıma....
Ben geçen seneden beri kaybolan sermayem hariç 174 milyar borç ödedim. Oysa ayda taş çatlasa cebine 2 milyar kalan bir adamdım. Kendimden başka hiç bir şeyim kalmamışken ayda 10-12 milyar para nasıl geldi ki. Sabır, soğukkanlılık, kendini yeteneklerini unutmama, inat, çalışmak ve en önemlisi insanların seni sevmesi. Yeteneksizlerin yapacağı iş değildir bunlar ciddi yetenek ister. Otoparkda 3 tane arabamız vardı , hepsi gitti. 8 aydır arabasızdım. Önce bir scooter alıp işime baktım. Geçenlerde uyduruk bir şahin aldım. Binada herkes tebrik etti. O uyduruk arabaya herkes bir dünya iltifat etti. anladılarki arkasından da vaktiyle satmak zorunda kaldığım C200 gelecek . . . (98 ikinci el)
Doğru inat dağları deler . . .
Vay ozanım vay. Daha neler göreceksin haberin yok.
Yetenek yumağı seni . . . Tek kuruş sermayen olmadan kazan ayda 10 kağıdıda ondan sonra bi gel yanıma....
tamnland.com
Z
Yeni Üye32 yazı
09/11/2008 : 16:44:30#74
Akinselcuk, ne iş yaptınız bu süreçte?
Gönülden kutluyorum...
Darısı bahtsız, benim ve bütün zor durumda olanların başına...
Gönülden kutluyorum...
Darısı bahtsız, benim ve bütün zor durumda olanların başına...
P
Üye436 yazı
09/11/2008 : 16:44:48#75
akinselcuk hocam harbi ateşleyici bir hikaye..
A
Editör5590 yazı
09/11/2008 : 17:44:31#76
Web sitesi
Kamera sistemleri kurdum. Fabrikalara güvenlik otomasyonu yaptım. Şirketi kapatmadım iflas ilan etmedim. Aslında tek başımaydım ama herkes benim 10 tane elemanım var sanıyordu. Alet edavatı kiralık arçla yıkıp sonraki günler motorla gidip geldim. Zorlanırsam yevmiyeli elektrikci kalfalarını yanıma aldım. Sonra takım elbisemi giyip tahsilata gittim. Sabah 8:00 gece 24:00 çalıştım. Pazar günleri çalıştım. Aldığım tüm işleri eksiksiz teslim ettim. Elime kaç milyar geçerse geçsin cebime 20 lira ayırıp hepsini borçlara paylaştırdım. Örneğin 6000 liralık bir borcu 50 lira şeklinde ödeyerek bitirdim. Avukat her seferinde bana dalga geçer gibi 50 lira yolluyorsunuz dedi ama hiç umursamadım. Daha önce 11 elemanla yetiştiremediğimiz işleri tek başıma sıfır masrafla 10 katına çıkardım. Pilimde bitmedi gücümün farkına vardım. İlk yaptığım şatafatlı büro masamı satıp tulumu giymek olmuştu. Utanma duygusunu kafamdan sildim. Hiç arayışa girmedim en kolay yol en iyi bildiğin işi yapmaktır.
tamnland.com
B
Yeni Üye34 yazı
09/11/2008 : 17:47:38#77
akın abi eli öpülecek adamsın gercek bu yazdıkların takdire sayan senin gibi sag duyulu abilerimize ihtiyacımız her zaman olacak
P
Üye436 yazı
09/11/2008 : 18:04:59#78
kulaklara küpe olacak başarı hikayesi...
Z
Yeni Üye32 yazı
09/11/2008 : 19:10:06#79
Tek kelimeyle bravo... Gönülden kutluyorum... Güç verdiniz.. Umarım ileride bizlerin de anlatacağı bir kurtuluş hikayemiz olur, aynı böyle...
Başarılarınızın daim olmasını diliyorum...
Başarılarınızın daim olmasını diliyorum...
F
Üye109 yazı
10/11/2008 : 13:35:29#80
Web sitesi
Öncelikle arkadaşım beni yanlış anlamaman dileğiyle, Hayatında yaşadıgın zorlukları, bunalımları, pişmanlıkları kitap haline getirip yayınlayabilirsin kitabın ismi, Bir Türk'ün Yaşam Savaşı olabilir mesela.. aklıma bu geldi sıfır sermayeyle para kazanabileceğin :)
A
Editör5590 yazı
10/11/2008 : 14:17:54#81
Web sitesi
Hangimize hitap ettiğini bilemiyorum ama bu fena bir fikir değil aslında. Kimsenin yüzyüzeyken dinlemek istemediği bir çok detayı ilgiyle okuyacağına eminim. Bir yıldır düşünürüm, buna nasıl bir karşılık vermek gerek zarar görmeden kötü adam olmadan diye. Doğrusu bir kitap hiç aklıma gelmemişti. Küçük karalamalar yapıp başlamak gerek. Fakat sıfır sermaye ile okunası bir kitap ortaya pek çıkmaz. Ben bunu kazanmak için değilde eşe dosta imzalayıp göndermek için düşünebilirim.
Çok uygun, iyi fikir. . .
Çok uygun, iyi fikir. . .
tamnland.com
B
Yeni Üye34 yazı
10/11/2008 : 14:29:00#82
fantastik kardesim güzel bir fikir gecen hafta benimde aklıma geldi bir markette hiç tanımadıgım bir yazrın kitabiydı dikkatimi cekti aslında bende yasadıklarımı yazabilirim dedim ama sonra nasıl baslanır falan diye kendi kendimi düşünüp unuttum ama sonucta bir kitap yazmak için birazda olsa tecrübe gerekmezmi hiç bilgimiz yok çünkü ama bana bu konuda biraz yardımcı olacak arkadaslarımız varsa elimden geleni yaparım neden olmasın
O
Üye691 yazı
10/11/2008 : 15:13:51#83
Web sitesi
ya bahtsiz o ise heves etme ,o isten para kazanamadigin gibi elinde olan 3-5 kurusuda saga sola kaptirirsin.o sektör mahalle dügünlerinde sarki söyleyenlerin kaset cikarma macerasiyla ayni sekilde yürüyor.cok paran olursa iler de benimde bir kitabim var demek icin üste para harca**** yaparsin.akli basinda seylerin hayalini kur,basaracaksin.
B
Yeni Üye34 yazı
10/11/2008 : 15:18:43#84
saol kardesim haklı olabilirsin ne diyim umut fakirin ekmegi kapalı kapıları acmanın bu kadar zor oldugunu bilseydim o kapıları kapanmaması için herseyi yapardım
O
Üye691 yazı
10/11/2008 : 15:30:33#85
Web sitesi
". Fakat sıfır sermaye ile okunası bir kitap ortaya pek çıkmaz. Ben bunu kazanmak için değilde eşe dosta imzalayıp göndermek için düşünebilirim. "
Akinselcuk arkadasin bu sözü zaten herseyi tartismaya yer birakmayacak kadar dogru bir sekilde anlatiyor.
yani "hakli olabilirsin ne diyim..."degil o konuyu coktan kapatmis olmaliydin.
Belki biraz pahaliya patlamis sana ama inan bir coklarinin parayla aldigi derslerden cok fazla sey ögrenmisindir,üstesinden gelinemeyecek gibi degil,sogukkanli ve planli programli hareket edersen ve dedigim gibi insan olma erdemlerinden uzaklasmazsan hersey yoluna girecektir.ekmegin olacaksa böyle bir umut tan medet um.
Akinselcuk arkadasin bu sözü zaten herseyi tartismaya yer birakmayacak kadar dogru bir sekilde anlatiyor.
yani "hakli olabilirsin ne diyim..."degil o konuyu coktan kapatmis olmaliydin.
Belki biraz pahaliya patlamis sana ama inan bir coklarinin parayla aldigi derslerden cok fazla sey ögrenmisindir,üstesinden gelinemeyecek gibi degil,sogukkanli ve planli programli hareket edersen ve dedigim gibi insan olma erdemlerinden uzaklasmazsan hersey yoluna girecektir.ekmegin olacaksa böyle bir umut tan medet um.
B
Yeni Üye34 yazı
10/11/2008 : 15:41:59#86
haklısın okan abi suna inanın suan sizin beni anladıgınız gibi birde ablam var anlayan zaten oda olmasa ben ne yapardım bilmiyorum kızımı düşünüp güçlü olmaya calısıyorum ama hergen en yakınımdaki insanlara br seyleri izah etmekten bıktım etmesen olmuyor ediyorsun tartısma cıkıyor işte böyle hergün ama sayenizde ayakta güçlü durmaya calısıyorum herseyimi kaybettim ama senin dedigin gibi kişiligimden birsey degişmedi zaten zor olandabu artık buna deger vermiyorlar en yakınındakiler bile o yüzden zor. ama sizinle konusmak paylasmak birseyler daha ögrenmek bunu bi nebze olsun kolaylastırıyor. bazen cümleleri biraz zor kuruyorum bu kafayla bazen oluyor kusuruma bakmayın
O
Üye691 yazı
10/11/2008 : 16:00:37#87
Web sitesi
ne kusuru estafurullah,cevredekilerin ne dedigini kafa ya takma ,hele hele her birine laf yetistirmeyi,kendini anlatmayi hic deneme bile zamanini ve enerjini bosa harcarsin.birak kim ne düsünüyorsa düsünsün.azimli ve kararli ol,koyverme, en kücük bir düzelme oldugunda hepsi sana helal olsun basardi diyeceklerdir.
B
Yeni Üye34 yazı
10/11/2008 : 16:09:04#88
allah kimseyi borclu bırakmasın herkesin yardımcısı olsun sen ve burdaki senin gibi abilerime kardeslerime yokluk yasatmasın huzurunu bozmasın inşaallah allahü teala dualarımızı kabul eder.cok saol okan abi
S
Üye286 yazı
10/11/2008 : 16:27:22#89
Bütün yazılanları okuduktan sonra (bütün üye arklarıma) koniks e bir tşk daha etmek geldim içimden.Forum sitesinden ziyade büyük bir aile fertlerinin birbiyle dertleşmesini ve paylaşımlarını görmek çok mutlu ediyor beni.İnsallah batsız arkım bu azmin ve inancın sayesinde bu çıkmazdan bir an önce kurtabilirsin.
Rızkın 10 da 9 u Ticarettedir. Hadis-i Şerif
B
Yeni Üye34 yazı
10/11/2008 : 16:32:42#90
saol kardeşim koniksteki bu ortam gercekten bir aile gibi ve o kadar içten yazılar varki hepsine tek tek ne kadar tesekkür etsem azdır zaten ben dudumu toplarsam enbüyük pay burdaki abilerimin ve kardeslerimin sayesinde olur.tabiki allah nasip edr o günleri gösterirse size olan içimdeki düşünceleri anlatmaya tesekkür kelimesi bile az gelir buna inannın
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz