Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Crafter Wolt Alıp Para Kazanmak

BaşlatanoguzkayaciTarih20/10/2008 19:23:19Yorum17

İlk mesaj
Yeni Üye14 yazı
arkadaşlar ben aile şirketinde çalışıyorum düzenli bi maaşım war oldukçada iyi ama nereye kadar böyle gidicek yerimde sayıp duruyorum ek bi iş yapmaya karar werdim bi minübüs alıp ulusoy"a sokucam arabayı en düşük 2007 model istiyolar tabi ben 2008 düşünüyorum oda 55 milyar bu aracı getirdiğim takdirde ulusoy bana 3300 ytl para weriyo amaaa araç 24 saat çalıştığı için günlük iki şoför kullanıyo aylık 700 ytl şofor parası weriliyo yani 1400 aylık şoförleri wericem 1900 net zaten mazotuda şirket karşılıyo ben yine kendi işime dewam edicem arabaya kredi kullanmak istiyorum zaten araba kendi kendini öder diye düşünüyorum arkadaşlar peki siz ne diyosunuz????
__=)(/

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorum
Üye831 yazı
Bence bu zamanda en iyi iş derim hiç durma dostum kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
Üye194 yazı
bu aracın vergileri filanda var ayrıca arıza yapma durumu kaskosu bunlarıda hesap edin lütfen

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gyda
Yeni Üye80 yazı

Adamları sigortasızmı çalıştırıcaksın :) yemeklerinide evlerinden getiricekler galiba :)

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Otomotiv
Yeni Üye80 yazı
Mali kayın yoksa bağkur muhasebeci

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Otomotiv
Editör5590 yazı
Ne diyelim oguzkayacı kardeş Allah deriz böyle işe. Çatı kurulmuş zaten. Son dönemlerde koniks te okuduğum en rahatlatıcı yazı aslına bakarsan. Karnı tok bir kardeşimizsin Allah daha çok versin.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Editör5590 yazı
Crafter Wolt ' da aracın markasımı ? Yoksa bu işe verilen isim mi ?
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye14 yazı
sigortayı we yemekleri ulusoy karşılıyo zenger:)
__=)(/

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye14 yazı
bu iş en asgari maliyetle kaç parayla kurulabilir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Üye130 yazı
Aslında tatlı iş gibi ama arkadasların dediği gibi kasko, trafik sigortası, aracın diğer vergileri ve en önemlisi amortismanin olucak bu ne demek arabanın aşınma payı, 24 saat calısıcagı için cabuk km yapar araç ve sık sık servise sokman gerekebilir. Ayrıca araç kaç yaşına kadar çalışacak, 3-4 senede bir arabayı yenilemen gerekebilir. Ama krediyle alırsan ve araç kendi kendi ödeyebilirse 3-4 sene sonra araç sana kar kalır.
Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Yeni Üye51 yazı
valla hislerime tercüman oldun arkadaşım bende bir wolkvagen crafter volt düşünüyorum otobüs firmalarına sokmak kolay mı öyle yoksa tanıdığın mı var :)
YILDIRIM DANIŞMANLIK FOREİGN TRADE

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Yeni Üye51 yazı
izmirde olursa bende düşünüyorum peşin parayla girmek istiyorum risk olur mu
YILDIRIM DANIŞMANLIK FOREİGN TRADE

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Üye1359 yazı
öğrenci personel vs servis işi de olabilir
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye25 yazı
S plaka alınması gerekiyor.Güzel kazançlı az riskli bir kazanç kapısı bu yüzden de plaka fiyatları çok yükseldi.Adanada ortalama 10-15 bin arası.Araç+Plaka

Yerleşim Macaristan / Budape?teMeslek Ö?renci
Üye243 yazı
bu iş zor kurtarır, ancak kendin şofor olursan ayda net para kalır sana. ama o kadar parayı bankada mevduatta değerlendirsen yine aynı parayı kazanırsın. bence değmez bu işe

ayrıca ulusoy trilyoner bir firma. parasımı yok ulusoy'unda senin 60-70 milyarlık arabana kalmış ? Gerçekte Ulusoy ve onun gibi firmalar, kiraladıkları arabaların, 2-3 yılda yıprandığı için çok değer kaybedeceğini bildiği için, en az 20 milyar aşağı fiyatına 2 sene sonra arabanın anca satılabileceğini bildiği için, işte başkalarının parasını riske atıyorlar.

yani bu iş gerçekten karlı olsa, ulusoy araba kiralamaz, kendisi alır. adamın 100 lerce trilyonluk otobüsü var, 1 adet servis otobüsümü alamayacak?

işte bu yüzden böyle araba kiralayan şirketlerden uzak durun, paranızı batırır, eritir, siz zararlı çıkarsınız.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Üye1359 yazı
kooperatife/birliğe/servise girmekte fayda var

Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye70 yazı
bu işe girme bence ..paranı daha hayırlı bir işe yatır ticaret yap...kazası var ıvır zıvırı var..
askere dokunma hekime elleme eczacıya karışma yargıdan elini çek yök e karışma ona elleme buna dokunma ak parti niye hükümet oldu kardesim .

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Emniyet görevlisi