Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yeni Fikirlere Açığım ( Pazarcılık )

BaşlatanmatadorTarih30/09/2007 22:50:46Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhaba arkadaşlar,

Ben bir bankacı iken işimden ayrıldım.Elimde 25.000 ytl civarında bir param var.Pazarcılk yapmayı düşünüyorum.İlk olarak mevsimlik mont satma düşüncesindeyim.Fakat bu işi yani ticareti hiç bilmiyorum.Önce az miktar bir malla işe başlayıp kendimi tartmak.en azından ticareti öğrenmek istiyorum.Ayvalık da ikamet ediyorum.Haftanın hergünü bu yörede pazarlara gitmeyi planlıyorum.Sonrası neyi getirir bilemem ama ilk aşamada düşündüğüm bu.Bu işi yapmış yada yapanları tanıyan,neler yapılması gerekeceği nerelere başvurulacağı kısaca işin raconu hakkında değerli fikirlerinize ihtiyacım var.Herkese taşekkürler..

Yerleşim Türkiye / BalıkesirMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye130 yazı
Sayın Matador, Ayvalık da ikamet ettiğinizi söylemişsiniz gemiyle haftanın iki hatta üç günü Midilliden Ayvalığa Yunanlar alışverişe geliyorlar bunların arasında kendi ihtiyaçları için gelende var, toptan alım yapıp Midillide satış yapanda. Yörede pazarlarda koşturucağınıza ayagınıza gelen bu fırsatı degerlendirmenizin daha hayırlı olacagını düşünüyorum. Saygılar
Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Yeni Üye34 yazı
matador, bende senin yapmak istedigin işi ankara da yapmayı duşunuyorum. bende universiteyi bitirdim ama bu işi yapmaya karar verdim. tabii şu an araştırma aşamasındayım. ankara da sosyete pazarları var. burada ucuz bayanlara yönelik şeyler satmayı duşunuyorum.
matador su ana kadar bir bilgi sahibi olduysan beni de bilgilendirirsen mutlu olurum.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Üye1359 yazı

konuyla alakalı forumda bir konu daha var.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye16 yazı
ank_ticaret , Ankara sosyete pazarları için görüşelim , bende gittim yerlerine baktım ve araştırma içindeyim birbirimize yardımcı olabiliriz.. e-mail adresime bi mail atarsan sevinirim
yasin06010@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Y?siz
Üye1359 yazı
son durum nedir ?
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er