Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Şehirler Arası Otobüs

BaşlatanugurbTarih19/10/2008 23:38:33Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Arkadaşlar şehirler arası otobüs işletmek istiyorum fikri olan fikir verirse sevinirim.
ugurb

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye42 yazı
paran varsa gir derim.. 500 milyarcık

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye4 yazı
o kadar gereklı degıl 200 mılyar gıbı 2007 model otobüsler var. Benım öğrenmek istedigim sadece bu kadar kazanıyormu acaba .

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
Yeni Üye83 yazı

Babam 15 yıldır bu işin içinde otobüse yatırdığın parayı hiç bir zaman kazanamazsın daha kötüsü yatırdıgın parayı da kaybedersin ..........
cevabını aradıgın her şeyi bu iki linkte bulabilirsin ....
http://forum.donanimhaber.com/m_12708647/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/forumid_293/tt.htm
Her gidişin bir dönüşü vardır elbet,Önemli olan hayatı heba etmemek,Paylaşmak ve yardım etmek!!!! -----İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim. Robert Bosch

Yerleşim Bulgaristan / VarnaMeslek Otomotiv
Yeni Üye80 yazı
Eski çalıştığım işyeri otobüs yedek parçası satıyordu anlattıklarından bir kaç örnek vereyim

Bi kere bu sene 200 milyara aldığın otobüs seneye 150 milyar (otobüs alıpta bırak kar etmeyi aynı fiyata sattım diyenini bilmiyorum)
Ortalama o 46 yolcu varya onlardan aldığın paranın % 30-35 i garajdan çıkmadan komisyon olarak sana iş veren firmaya kalıyor ve 46 yolcusu olan bi hattı senin aldığın 2007 model araca vermezler turizmde çalıştırmayı düşün bence en azından gelirin belli giderin belli hesap yapması daha kolay yani

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Otomotiv
Yeni Üye33 yazı
kısa ve özlü hatta duyguları bu denli hiçbir söz ifade edemez.çok sıkıntı çektiğiniz babanızdan dolayıda osa çok rahat anlaşılıyor.Bir katkıda benden olsun diye düşünen arkadaşlara şunu yazayım:
bu meslek gerek maddi yönüyle gereksede manevi yönden Allahın insana verebileceği en büyük beladır.
0000

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye83 yazı
Valla şoförlük benim sevmediğim meslek dalarından biri eskidendi otobüsçülükten para kazanmak 302 ve 303 europalar varken şimdiki yeni ,trevego,skyliner, gibi araçlar piyasaya çıktıktan sonra otobüsçülüğün dadı kalmadı şirketler her yeni model çıktıgında otobüs sahibinden bu model ve marka aracın yoksa bizim şirkete çalışamazsın deyip kapıyı yüzüne kapatıyor gerçi yolcularda bunu istiyor araba lüks olcak ama bilet ucuz.....
yok ben bu işi denicem kendime güveniyorum diyorsan yada çok yakın şirket sahibi arkadaşlarım var diyosan al bir otobüs dene çünkü genelde iyi hatlara şirketler kendi şahsi araçlarını gönderir basit talebin az oldugu hatlarada kiralık araçları ....
hatta bu akşam gördüm 1 araba romanya istanbul çalışıyolar nişikli turizim 403 arabada toplasan 15 kişi yoktu.....bu sayı arabanın yakıt masrafını karşılamaz .

Bana kalırsa al birtane Mercedes Sprinter yada Wolt minübüs fabrika personel servisi yada okul servisi çek başın da agrımaz parada kaybetmezsin........
Her gidişin bir dönüşü vardır elbet,Önemli olan hayatı heba etmemek,Paylaşmak ve yardım etmek!!!! -----İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim. Robert Bosch

Yerleşim Bulgaristan / VarnaMeslek Otomotiv