Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

.

BaşlatanckaltunTarih20/10/2008 16:46:14Yorum11

İlk mesaj
Üye254 yazı
.

Yerleşim İran / KermanMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye27 yazı
oyle bir yerde isyerim olsa ve param sana ihtiyacim olucagini dusunmuyorum
time is money, money talks honey

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Üye254 yazı
Öyle bir yerde işyeri olanlara değil zaten teklifim. Öyle bişyeri açma düşüncesinde olabilecek insanlara turgay bey. Herşeyi tüm açıklığıyla yazdım. Eksik bişey varsa medenice telefon numarasıda verdim. Kimseyede illaki ortak olacaksanız diye bişeyde demedim. Sizi rahatsız eden ne anlayamadım. Zaten yorum yapılması için yapmadım bu teklifi. Yorumluk bir yazı değil yani. Resmi bir ortaklıf teklifi. Sizi neden rahatsız edipte kafa karıştıracak yorum yaptınız anlayamadım.

Yerleşim Yran / KermanMeslek Ticaret
Yeni Üye6 yazı

sen zaten zengin birini arıyon anladığım kadarıyla yoksa demezsin şehrin en işlek yerinde 150-200 metre kare bi yer istiyorum diye adamın şehrin en işlek yerinde o kadar büyük dükkanı varsa seni bulmaz koçum bu siteye harbiden iş yapabilecek insanlar arasın
ceyhun

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Serbest meslek
Yeni Üye27 yazı
sayin ckaltun

ortaklik kuracak kisi yeri inceleyebilir demissiniz. Siz dediginiz sartlara uygun yeri buldunuz mu ?
Bu arada isim hakki demissiniz. Adanada kebapcidan cok kebapci var. Hasan Usta, Eyvan, Tarihi istanbul, onbasilar, mesut, kolcuoglu, ibo vs.
Otoparki da olmasi lazim restoranin.

Sen yeri bulduysan kiralayip baslamak icin ben varim. Ama isim hakkini bosver. Yeni isim yapilmasi daha mantikli.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Üye254 yazı
Arkadaşlar yazıyı yanlış anladınız veya ben yanlış anlattım. Ben illaki dükkan sahibi aramıyorum. adanada kiralar yıllıktır.Adana dışında ise aylık.
Adanada zaten bu tarz yer çok. Ben adana dışında yapmak istiyorum.Dediğim gibi şu andaki sermayem 13000 ytl ve isim hakkınıda kullanabiliyorum. Öyle bi yerin kirası aylık 5000 ytl civarındadır. Ben yer bulmadım. Şayet bulunduğu şehirde bu işi yapmak isteyen varsa ve imkanlarım ölçüsünde ortaklık kurmak isterse bu işin kazançlı bir iş olduğunu ve bunu idare edebilecek bilgi ve deneyime sahip olduğumu söyledim. Ortak olacağım kişi yeri inceleyebilir derken, düşündüğüm tarzda arkadaşımın yeri var. Gelip nasıl işlediğini dizaynı falan görebilir anlamında söyledim. Benim ortaktan istediğim 13000 ytl dışında kalan masrafları kurulurken karşılaması. Daha sonra hesap yapılıp işletme karından parasını alacak zaten. Arkadaşlar bu arada ciddi olan arkadaşlarla önce telefonla sonra yüzyüze görüşelim. Çoğu şey burada yanlış veya eksik anlaşılıyor.

Üye254 yazı
Sayın Ceka

Önce dorum yaptığın insana doğru hitap etmeyi öğrenmeni rica edecem. zengin birini arıyorsun derken,bende az veya çok sermaye koyuyorum. Elimdemi imkan bu kadar.Bu da ayıp değil. Ayrıca amacımız kar etmek olmasına rağmen senet te veririm diyorum. Elimde bunu karşılayacak evim var. Elimi taşın altına ben de koyuyorum. sermaye sizden iş benden demedim. Ayrıca ortak olacağım kişi hesaplara kendi baksın dedim,kasaya otursun dedim,herşeu resmi olsun dedim. Bunlara rağmen ciddi bulmadınız. Sizin ciddi bir teklifiniz varmı acaba merak ediyorum. Buyurun......

Yeni Üye27 yazı
sayin ckaltun

bu is adanada para kazaniyor baska yerde zor bence. tabi tutturursan 1 senede koydugun parayida alir + kar a gecersin kesin

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Üye254 yazı
sayın güneyuzak Adanayı biliyorsunuzdur az çok. Burada kiralar yıllıktır.Dediğim tarz bir yerde kiralary ıllık 60000 -70000 ytl arası ve parayı peşin isterler. sadece kira bu. İşletmenin içi,malzemeler 40.000-50.000 ytl tutar en az. Buda 120.000 eder yaklaşık. Benim elimde bu para olsa ortaksız bir şekilde gözüm kapalı girerim zaten. Neden Adana dışı diyorum. Kiralar aylık. Belirttiğim tarz bir yerde kira 4000-5000 ytl arası ama aylık ödeniyor. Mersini bile araştırdım. Oradada kiralar genelde aylık. Benim yapacağım tarz bir işletme belirttiğim konumda olursa her şehirde tutar. Ortak arama nedenimde elimdeki kısıtlı sermaye.

Yeni Üye80 yazı
3 - 5 haftadır girmiyordum siteye bi kaç kendini bilmez kaydolmuş buranındamı tadı kaçmaya başladı...

Koçum diyenler konuya anlamadan yorum yapanlar...
Konu nedir pek ilgimi çekmedi ama ckaltun o kadar yazıya karşı üslubunu bozmadığın için kutluyorum seni ( Bakarmısınız arkadaşlar arkadaş o kadar tahriğe karşı sayınla başlamış her seferinde ) bence koniks ten ilk alınacak ders olarak bu yazının ana sayfaya konması gerek diye düşünüyorum :) yada şöyle bi başlık asla parayla sahip olamıycağınız küçük ama önemli şeyler falan :)

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Otomotiv
Editör5590 yazı
Sayın ckaltun nun teklifi gayet mantıklı ve ayakları yere basan bir teklif. Eldeki imkanların bir şekilde hayata geçirilmesi için, en düzgün üslüplu, en kibar ve makul şekliyle yazıya dökülmesi bu kadar olur.
Bu bakımdan konuya suçlayıcı yazıların yazılması pek hoş olmamış.

Kibarlığı için kendisini kutluyorum...
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye254 yazı
Arkadaşlar sabah sabah seviyeli insanların güzel sözlerini du**** başlamak çok güzel oldu. Ve şaşırdım aslında. Sabah işyerine gelip bilgisayarı açtığımda,gelen mailleri okumak için ilk olarak msn yi açarım. Mesajlara baktığımda koniksten gelen mesajlarda var tabi. Ona tıklayıp koniks sayfasının açılmasını beklerken,aklımdan geçen düşünceler genelde olduğu için seviyesiz ve gereksiz yorumlar görmek. Aslında yorumda denmez. Aslında bu tür şeylere,birbirimizi kırmaya üzmeye hiç gerek yok. Herkes bişey söylerken ve yorum yaparken, acaba bana böyle bir şey söylense ne yapardım diye düşünürse ve karşısındakinin bir insan olduğunu aklından çıkarmasa herşey daha güzel olacak. Aslında bu sitede bir kaç kişi dışında genel olarak seviyeli arkadaşlar var. Ama kırılarak geri çekiliyorlar. Bence bu arkadaşlar mücadele etsinler. unutmayalım hak batılı eninde sonunda yener.