Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Dekoratif Duvar Paneli

BaşlatantasralibiradanTarih31/01/2017 11:32:26Yorum17

İlk mesaj
Yeni Üye31 yazı
Arkadaşlar iyi günler,sizlere yeni başlamış olduğumuz bir işten bahsetmek istiyorum.Dekoratif 3d görünümlü fiberglass döküm duvar paneli hakkında satışıyla-pazarıyla ilgilenenler var mıdır? Eğer var ise bu konu hakkında yorum yaparlarsa sevinirim iyi günler.
meraklı çaylak.

Yerleşim Türkiye / YozgatMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorum
Yeni Üye31 yazı
kimse yok mu arkadaslar yardımcı olacak?
meraklı çaylak.

Üye113 yazı
Ysfyldz07@hotmail.com siteniz varmi bi inceleyebilirmiyim. Antalya kemerden yaziyorum. Is hakkinda bilgi alabilirmiyim. Olursa bayilik gibi dusunulebilir.
YUSUF

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Muhasebe
Yeni Üye31 yazı

mail bıraktım Yusuf bey. Turk5 bayilik düşünmüyorum üretim yapmayı planlıyorum
meraklı çaylak.

Yeni Üye72 yazı
Ürün bilgisi lütfen trg.tmz@hotmail. Com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye8 yazı
Belçikaya kadar gitmeye gerek yok. 8.000 Euro bayilik parasından bahsediliyor. Türkiye'de de bu işi yapan yerler var.Bu yazıyı okuduktan sonra internette biraz araştırınca aynı şekil yapanların olduğunu buldum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Y?siz
Yeni Üye31 yazı
Turgay bey mail gönderdim
meraklı çaylak.

Yeni Üye31 yazı
güncel
meraklı çaylak.

Üye229 yazı
arkadaş gölge oyunu gibi konu açıp yorumlar yapılıyor..Ne konu belli ne iş belli.Mail gönderdim yazdım aldım verdim..o zaman forumun amacı ne? açık açık yazında herkes bilgi paylaşsın yorum yapsın..

Konuyu açan arkadaş bir fotograf veya site koyarsan millet bakıp yorumlayabilir..

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Üye189 yazı
Bi arkadaşım bu işe girmişti.çok küçük bi dükkan tutmuştu.her duvar modelinden numune küçük koymuştu.ama internet sitesine epey bi önem verdi ve epey bi sosyal ağlarda koşuşturmuştu.hedef kitlesi de genelde iş yerleri olmuştu birkaç işyeri dekoru yapan firmaylada anlaşmıştı genelde çafe mağaza dekoru yapan firmalarla ortak iş yapıyordu.ev dekorunda nadir gidiyordu bildiğim kadarıyla.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye31 yazı
peki işleri nasıldı genişletti mi?
meraklı çaylak.

Üye189 yazı
Kar marjlarını bilmiyorum lakin orta ayarda işleri gidiyordu.ama şu yönü iyi diyodu siparişe göre çalıştığı için elinde mal kalmıyordu.buda çok önemli bir husus biliyorsun.arada evlerden iş yapıyorlardı lakin genelde ev sahipleri salonların bir duvarını yaptırmıyorlarmış yaptıranlarda genelde biraz elit kesim oluyomuş.yani burdan çıkartılacak sonuç bu ürünü evlerine tercih eden kişiler kısıtlı bir kesim ve hergünde iş yeri açılmayacağına göre hesabını öyle yap.hevesini kırmak kesinlikle istemem.rızkı veren Allah...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye31 yazı
teşekkür ederim
meraklı çaylak.

Yeni Üye4 yazı
ANTALYA DA KURU TEMİZLEME İŞİ YAPMAK İSTEYEN YATIRIMCI İŞ ARKADAŞI ARANMAK TADIR 05070959907 SİNAN BEY

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf