Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Konu Kapandı

Başlatanhsthome2@gmail.comTarih01/01/2017 04:49:19Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye29 yazı
Merhaba sevgili üyeler.ben bu forum sayesinde bilgi alisverisi sayasinde bir cok amator baslangic sayilabilecek isler yaptim.sonunda yeteneklerimi de kullanarak.koskeb destegide alarak bir is kurmayi basardim.simdi sizlerede faydam olsun isterim.
Bir tasarim atolyesi kurdum.ev ve ofisler icin cesitli urunler tasarlayim ticarwtini yapiyorum.urunler herbiri essiz benzersiz urunlerdir.
Tabiki bu is yetenege dayali biraz
Ahsap yakma .ahsap oyma ve benzersiz daha nice tasarimlar.
İsin sanatsal tarafi agir.
Dogru yerde iyi dekore edilmis bir dukkan ile.cok iyi kar marji olan.ust kesime.ve dekorasyona onem veren cade restorant otel gibi yerlere hitap ediyor.sonucta ulkemiz nekadar zor durumda olsada.zengin yine zengin ve para harciyacak yer ariyor.
Akmaz kokmaz urunler.cok dikkat cekici.urunlerin yanina bir raftada hediyelik esya koydunmu biter gider.
Ben anlasmali oldugum bir kac tasarimci ic mimar ile calisiyorum.birde daha yeni web e acildim.site kurdum.tamamlamaya calusiyorum.
Uzun lafin kisasi.5 bin tl dukkan gideri kira dekor vs olsa.10 bin tl lik mal alsan.15 bine is biter.
Bu islerin avanraji gunluk gider olmamasidir kira elektirik su bitti
Özellukle le gida isleri oyle deyildir.bir tostcuyu dahi her sabah 150 tl ile acarsin en az 140 ciro oldumu emeginde gider.zamaninda paranda
Tecrube ile sabittir.
Krizler orta kesimi vurur hep zengine bisey olmaz
Benim ticaret mantigim ne is yaparsan yap burjuvaya hitap et.
Neyse herkesin yolu acik olsun.
İncelemek isteyen olursa
Tam hazir olmasada e ticaret sitem
www.hsthome.net dir.
Bu isle ilgilenen arkadaslara ev hanimlarina girisimcilere yardimci olyrum.
hsthome2@gmail.com adresine mail atabilirsiniz
Allah herkesin yar ve yardimcisi olsun
Dünya bir gündür oda bu gündür

Yerleşim Türkiye / AydinMeslek Sanatçı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye192 yazı
merhaba, hayırlı olsun.. benim ilgi alanım değil ama en azından diğer üyeler adına yazmış olayım... size faydam olsun derken nasıl faydan olacağını anlayamadım.. 5bin Tl kuru giderle dükkan açtırmak istiyorsun bu devirde.. bu çok feci birşey.. 10bin tl likde mal satmak istiyorsun. bu da sana çok faydalı birşey.. üyelere nasıl bir faydan olacak?

Bir de mahalle arasındaki dükkanların bile aylık kirasi 1500 tl civarıyken burjuvaya hitap edecek biryerde dükkan kirasını ve dekorunu kac tl hesapladınız? şahıs şirketi açılsa bile min 2bin tl gideri var.. yani öngördüğünüz 5bini bi açabilirmisiniz?

Yerleşim Türkiye / Ystanbul MersinMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye29 yazı
Merhaba.ben kimseye bisey satmaya calismiyorum oncelikle.sitemi inceliyen arkadaslar kendileride uretebilir.onada yardimci olurum.
Dukkan masrafi dediginiz sey kieadan ibaret.kira bedeli bolgeye gore degisir.1 yillik kira bedeli demedim.imkana gore 3 bin tllik bir dukkanda olur.yasal islerin aceleside yok.acarsin isyerini 5.6 ay sonra basvurursun.is yeri dekoru dediginiz sey raf ve duvar kagidi .onuda kendin monte ediceksin bizahmet.yoksa 15 bin tl ile modo ya nasil rakip olacaksin.yazilanlar benim sahsi fikrim.tabiiki 50 bine cok iyi bir magaza acilabilir .cokda guzel olur.ancak herkeste o imkan yok.ben riski en aza indirdim gelir saglanabilecek.web sitesini incelerseniz.urunlerin nekadar farkli oldugunu gorursunuz.varsa bolgenizde benzeri yapmayin.
Benim faydam su olur.insanlarin ufkunu genisletmek alternetif oneriler sunmak.
Heekesin ticari mantigi var kimseyi ikna etme gibi bir misyonum yok.sizin mantiginiza gelirsek cok haklisiniz.siz kurun sahis sirketi.avm de bir yer kiralayin.benden veya mudodan ürün alin veya ürwtin.50 bin harcayin..buda tabiki daha mantikli.dedigim gibi imkan isi.
Burda mal satmaya calisan biri gibi gozukmek istemem.sadece altarnatif.

Katkiniz icin tesekkurler

Yerleşim Türkiye / AydinMeslek Sanatçy
Yeni Üye29 yazı

Arkadaslar ben ticaret insani deyilim bunu belirrmek isterim.sadece kendi önerilerimi sundum.herkez kendi ticaret mantigina gore durumu yorumlaya bilir.ben sadece sunu gordum.zengin insan hep zengin.krizdede savastada onlara bisey olmuyor.
Ogrendigim ve nacizane tavsiyem ne is yaparsaniz yapin o kesme hitap edin derim.hepsi bu

Yeni Üye29 yazı
Son tavsiyemde su olur..bu isi mantikli goren arkadaslar.bolgelerinde bu satar dedigi urunlerden 3.5 tane alirlar.tanidik konuya yakin esnaflarin vitrinine koyarlar.satilinca ucretini alma karsiliginda...1 haftada kac kisi sormus kactane satilmis satilacak gorurler.boylece 0 risk ile isin uygulana bilirligi ortaya cikar.kimsede bosa ugrasmaz.derim

Yeni Üye3 yazı
hayırlı olsun,
hst home akılda kalıcı olmamış.
18 kasımda açılan sitenin 18 kasımda müşteri yorumu alması asılsız gibi gözüküyor.
ticaret insanı olmayabilirsiniz ama fikir iş modeli güzel.
kısa zamanda getirisi ne olur bilmem ama uzun vadede dayanma gücünüz varsa güzel iş olur..
online ödeme ekranı farklı bir sitede çok itici ve güvensiz.
tavsiyem gg gibi sitelerde dükkan açmanız.
ürün fotografları başarısız net değil ne oldukları detayları belli değil. bir ürünün bir kaç fotografı olmalı.
15.000 ile bu iş kurulur kurulmaz değil ama siz usta olduğunuz için giderleriniz bu şekilde. burada 3. şahıslara bu model uymaz

kazancınız bol ve bereketli olsun inşallah

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye29 yazı
Dusunce ve elestirileriniz icin cok tesekkurler.
Web sitesi isi cok benim alanim deyil.teknik konularda bi cvp veremiyecegim.önerinizi ve yorumunuzu ilgili arkadasa iletirim.isin web sitesi ayagi yeni dogrudur.

Üye189 yazı
Daha önce farklı sektörde atölyesi olan biri olarak doğru yolda olduğunu düşünüyorum lakin internetbsitene acil bir Çek'i düzen ver ve ürünlerini bazı dekor firmalarına ulaşılabilir hale getirmeyebçalış evde fiyatlarda biraz düşüş yapmanı öneririm.bol kazançlar dilerim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye29 yazı
Tesekkur ederim...internet satislarindan cok bir beklentim yok..o isi bilmek gerek..cok konum deyil.belki daha duzgun bir site yapilip daha iyi fotograflar ile desteklense cok daha ciddi isler yapilir.muhakkak ancak benim cok vaktim olmuyor maalesef o islere ayri bir personel gerek.
Degerli katkiniz icin cok tesekkurler

Üye229 yazı
sayın htshome web sitesi sizin vitririniz ve dünyaya açılan kapınız bence çok yabana atmayın.Siteyi düzene oturttunca geriye sadece foto atmak ve fiyat güncellemesi kalıyor..Web sitesini yabana atmayın.Kolay gelsin güzel işler çıkarmışsınız

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Yeni Üye29 yazı
Önerilirenizi dinleyerek web sitemde fiyat güncellemesi yaptım.tesekkurler