Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Pelet Uretimi

BaşlatanintrapreneurTarih10/04/2014 07:06:34Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Bitki artiklarindan yakit olarak pelet uretimi ile ilgili tavsiyelerinizi almak isterim. Altyapi (bina, elektrik vs.) mevcut, bitki artiklari da kolay temin edilebiliyor, makina/ekipman ve pazarlama konularinda tecrubesi olanlardan yanit bekliyorum. Cok tesekkurler.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye15 yazı
sayın intrapreneur öncelikle kullacağınız hammade türü nedir.hangi sektörlere hizmet vermek istiyorsunuz.yakıtamaçılımı hayvansal yem amaçlımı yoksa tavuk çiftliklerinde tavuk altlığı tabir edilen ürünümü kullanmak istiyorsunuz.pazara gelince pellet yada biopellet ve biobriket sistemleri türkiyede yeni yeni oturan ve artık bilinen ürünlerdir.genelde biobirkete uygun olmayan hammadeler pellet sektöründe değerlendirilir yada ben öyle tavsiye ederim misal her nekadar bazılarını aksini idda etsede çam talaşını biobirket üretiminnde (hidrolik ve mekanik presler hariç) vidalı tip makineler için uygun değildir.ben bu tarz talaşı olanlar için pellet sekötrünü öneririm. bu konu ile ilgili gerekli bilgileri talep ederseniz hazırlamış olduğum dosyaları size gönderirim
BÜLENT DEMİR
bulenddemir06@hotmail.com
bulent@enelmakine.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye22 yazı
pelet ile ilgili tüm konularda yardımcı olabilirim.
pelet satışı ve üstün alman teknolojisi ile üretilmiş alman makinalarının satışını yapmaktayım
detaylı bilgi için
SEFA SALCAN
0539 585 01 44
S.salcan

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Mobilya
Yeni Üye82 yazı

Rusya dan sertifikali beyaz ve giri pellet ithal edebilirim. Peletler sertifikalidir. Gerci Turkiye de pek pazari yok bu isin ama yinede yazayim dedim. Ilginenler irtibata gecebilir.
+7 931 221 31 84
fatih orman urunleri

Yerleşim Rusya Federasyonu / St PetersburgMeslek Ymalat
Yeni Üye15 yazı
YENİLENEBİLİR BİO KÜTLE ENERJİDE ATIKLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ

• ORMAN - MOBİLYA - AHŞAP SEKTÖRÜNDEKİ ATIKLARIN KURUTULUP PELLETLENMESİ
TARIMSAL ATIK ve YEM FABRİKALARININ (mısır sapı - pamuk sapı - haşhaş sapı - buğday sapı - arpa sapı vs..) kurutulup pelletlenmesi

KÜÇÜK BAŞ (Tavuk) ve BÜYÜK BAŞ HAYVAN ÇİFTLİK GÜBRELERİNİN KURUTULUP PELLETLENMESİ

2 FAZ VE 3 FAZ ZEYTİN YAĞ POSASI PİRİNANIN KURUTULUP PELLETLENMESİ

MEYVE ÇEKİRDEĞİ ve POSASI (nar kabuğu - portakal kabuğu - şeftali çekirdeği - üzüm çekirdeği vs...)KURUTULUP PELLETLENMESİ
MADEN ÜRÜNLERİNİN KURUTULUP PELLETLENMESİ
(bentolit - grafit tozu - mermer tozu - kömür tozu vs...)

•BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİNİN ARITMA ÇAMURUNUN KURUTULUP PELLETLENMESİ

PARÇALAMA - CİPS - YONGA -TOZ TALAŞ - ÖĞÜTME - KURUTMA - PELLETLEME - SOĞUTMA - TORBALAMA - DEPOLAMA - TAŞIYICI SİKLON SİSTEMLERİ VE FULL OTOMASYON SİSTEMLERİ KURMAKTAYIZ !!!

BİOMAKSAN ENERJİ KURUTMA VE PELLETLEME SİSTEMLERİ
Gsm : 0554 983 97 58
Tel : 0232 853 16 38
E-mail : biomaksanenerji@gmail.com
Adres : 7 Eylül Mah.5534 Sok.No:112 TORBALI / İZMİR

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat