Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İnternette Forum Acmak Ve Para Kazanmak?

BaşlatangurbetcıTarih14/03/2014 20:37:37Yorum26

İlk mesaj
Üye161 yazı
arkadaslar cagimizin geregi artik herkes isini nette yapiyor nerdeyse gunumuzun buyuk bir bolumunu nette forumlarda geciriyoruz benim uzun zamandir dusundugum bir net sitesi kurma projem var forum seklinde olacak ve herkes uye olup kendi profiliyle yazi yazabilecek mesela koniks.com gibi memurlar.com yada kadinlarkulubu.com vs bu isi yazilimcilarmi yapiyor ne kadar butce lazim tabi is siteyi acmakla bitmiyor tanitmak lazim herkes bilsin uye olsun reklamlarla birlikte isin maliyeti zorlugu kazanci hakkinda bilgisi olan yazarsa sevinirim teskkurler

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
26 yorum
Üye122 yazı
Bende bir defa böyle düşünmüştüm site açarım iyi paralar kazanırım diye bu işlerden anlayan birisini buldum sonra konuştuk dedi 55 liraya hallederiz dedi
bir de reklam koyarız dedi hemen paranı da çıkartırız dedi hatta radyo da açalım istersen dedi forumun olsa iyi olur dedi tamam dedim ilk ama sonra aksadı unuttum falan. Aslında video paylaşımı olacak bir site daha iyi olur youtube tarzı
Baki

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ticaret
Yeni Üye87 yazı
farklı (özgün) bir içerik bulup sabırla birkaç yıl boyunca içerik eklerseniz yavaş yavaş sitenize giren artar. ama bu birkaç yıl ister. nacizane tavsiyem sakın ola yanılıp da siyaset, spor, otomobil,vs tarzı her içeriği dahil edip çorba bir forum yapmayın. zaten genel forumlarda googleden reklam başı alacağınız tıklama bedeli de düşük olacaktır. ama özel içeriklerde tıklama az da olsa daha çok gelir elde edersiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Üye161 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - umittt
farklı (özgün) bir içerik bulup sabırla birkaç yıl boyunca içerik eklerseniz yavaş yavaş sitenize giren artar. ama bu birkaç yıl ister. nacizane tavsiyem sakın ola yanılıp da siyaset, spor, otomobil,vs tarzı her içeriği dahil edip çorba bir forum yapmayın. zaten genel forumlarda googleden reklam başı alacağınız tıklama bedeli de düşük olacaktır. ama özel içeriklerde tıklama az da olsa daha çok gelir elde edersiniz.

soru cevap tarzinda bir forum misal burasi gibi ama daha cok genclere ogrencilere yonelik bunu kime yaptirabilirm

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Di?er
Yeni Üye33 yazı
o işler öyle olmuyo :) forum kurmak 5 dakikalık iş mesele forumu popüler olmasını sağlamak en iyi kazanc blogda şu aralar forum fln hikaye oldu artık kazananlarınsayısı az donanımhaber vs onlarda en az 10 yıllık forumlar bu işler zaman emek tecrübe ister denemek serbest
Do whatever you like... but make the best of

Yerleşim Türkiye / Denizli
Üye109 yazı
3 senelik bloğum var. ilk zamanda 1-2 günlük ziyaretçi varken, şimdilik 15 e zar zor ulaşıyor. sonuç olarak bende gırgırına ilgileniyorum artık.
sonuç olarak ; başarmak = o işe verdiğin emekle doğru orantılıdır.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Üye711 yazı
fatih ilk defa seninle aynı fikirdeyim kardeşim :)

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Üye161 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - bangkok.fatih
forum sitesi iyi ve guzel. koniks i yapanlara ve diger kayitli oldugum forum sitelerini yapanlara buradan tesekkur ederim.
forum sitesinden para kazanmak zor is. bence baska islerlerden para kazanmaya calismalisin.
internetden oyle sak diye para kazanildigina inanmiyorum. simit misir sat daha cok kazanirsin...

bir anda para kazanacak degiliz ama facenin yuksek begenili sayfalarinda reklam varip uye sayisini artirir emek verirsek kazanci olmazmi onu soruyorum

Yeni Üye33 yazı
para ile alakası yok bunun. Çok küçük rakamlara bu iş yapılır. Forum sitelerinin kurulumu neredeyse ilkokul çocuklarının kurabileceği kadar basittir. Geriside 100 tl ye bile hallolur. E tabi çok trafiğin olursa işler değişir. Ama korkacak bişey yok çok olsa 300 tl ye felan süper bişey yaparsın. Benim sitem kendim yapıyorum 100 tl civarına maloldu www.duygukoltukyikamaantalya.com
Asıl İş burdan sonra başlıyor. Mükammel bir teşkilatcı olacaksın. Yani iyi internet sitelerinin sahiplerinin teknik bilgiye sahip olmaları gerekmez. Öğrense de çok zor şeyler değil. Onların asıl yeteneği teşkilatcı ve işletmeci olmaları. Bunlara sahip değilsen unut gitsin
www.duyguhalitemizleme.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye26 yazı
bütün herşeyiyle domain ve hosting hariç 50 liraya forum sistemi kurarım
iletişim: mstfa@hotmail.com.tr

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Üye122 yazı
Aslında sahibinden.com gibi bir site açacaksın biraz da reklam vereceksin paraya kıyacaksın youtube gibi ünlü sitelere reklam vereceksin biraz.
Sonra parayı kat kat kazanırsın :)
Baki

Üye161 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mertefeo38
Aslında sahibinden.com gibi bir site açacaksın biraz da reklam vereceksin paraya kıyacaksın youtube gibi ünlü sitelere reklam vereceksin biraz.
Sonra parayı kat kat kazanırsın :)

amac siteyi tanitmaksa baska yollarida var

Üye122 yazı
Mesela facede gruplara vb. mi paylaşmak?
Baki

Üye161 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Mesela facede gruplara vb. mi paylaşmak?

evet neden olmasin

Üye122 yazı
Olabilir çok yoğun olarak kullanılan siteler var.
1-2 yıl uğraşacaksın yayacaksın sonra çok tıklandığı zaman reklam koyacaksın para kazanacaksın gerçekten o zaman fabrikalardan daha fazla kazanır bence :)
Baki

Üye161 yazı
bence tanitmak sorun degilde sitenin formati ne olmali forummu yoksa normal bir site mi ? alisverismi hangisi

Üye122 yazı
Bence satış sitesi olmalı bir şey aradığında millet mesela 2. el buzdolabından arabaya kadar olmalı daire vb. de aramalı sahibinden.com gibi.
Ama değişik olacak arama renk seçimi vb. biraz daha canlı olmalı.
Bir de değişik yeni fikirler koymalıyız ki giren bir daha girmeli.
O zaman gör sen tahminimce 1-2 yıl uğraşsak reklam vb. ondan sonra haftalık sahibinden.com gibi haftalık milyarlar aylık trilyon kazanırız :)
Baki

Üye141 yazı
merhaba burada yazanlardan anlayamadım ama forum sitesi koniks.com peki blog ne oluyor anlayan bir arkadaş banada anlatsın teşekkürler..

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Üye161 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Bence satış sitesi olmalı bir şey aradığında millet mesela 2. el buzdolabından arabaya kadar olmalı daire vb. de aramalı sahibinden.com gibi.
Ama değişik olacak arama renk seçimi vb. biraz daha canlı olmalı.
Bir de değişik yeni fikirler koymalıyız ki giren bir daha girmeli.
O zaman gör sen tahminimce 1-2 yıl uğraşsak reklam vb. ondan sonra haftalık sahibinden.com gibi haftalık milyarlar aylık trilyon kazanırız :)

o biraz zor kardesim oraya ilk baslarda urun koymayi kimse kabul etmez ben forum tarzi dusunuyorum ama geliri nasil fikrim yok degermi degmezmi

Üye161 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - frontera206
merhaba burada yazanlardan anlayamadım ama forum sitesi koniks.com peki blog ne oluyor anlayan bir arkadaş banada anlatsın teşekkürler..

googleye blog yaz anlarsin farki kardesim

Üye122 yazı
Koyarlar neden koymasınlar millet tanıtım yapacak yer arıyor :)
Forum sitesi de reklam gelirine göre ama bu devirde forum siteleri pek kullanışlı olmuyor. Yani pek takılan yok
5-10 yıllık forum siteleri hariç
Baki

Üye161 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Koyarlar neden koymasınlar millet tanıtım yapacak yer arıyor :)
Forum sitesi de reklam gelirine göre ama bu devirde forum siteleri pek kullanışlı olmuyor. Yani pek takılan yok
5-10 yıllık forum siteleri hariç

yok abicim benim kafamda oyle bir forum varki bi giren bi daha cikamayacak satis sitesi de guzel tabi ama girceksin siteye bombos giren yok cikan yok urununu koyarmisin ? cook uzun zaman gecmesi lazim ama forum olunca insanlar akil danisacak yer ariyor az biraz bisey olsa oturur okur yazar doner bakar

Üye305 yazı
nck nck nck o işler öyle kolay değil paranıza yazık 100-200de olsa biraz araştrn ne demek istedgimi anlarsınz :) dedklerinzn hepsi hayal donanımhber forumu aylık googlea ne kadar paralar verdi bu noktaya geleblmek ıcn duysanz dudagnzucuklar...
Hediyelik Lezzetler - Cezerye, Kerebiç ve Lokum Çeşitleri
www.hediyeliklezzetler.com
Hızlı, kaliteli, online sipariş.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik