Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Az Sermayeli Fakat Dürüst Ortaklar Arıyorum.

BaşlatanBURHAN TUNCATarih10/10/2008 03:16:24Yorum13

İlk mesaj
Üye107 yazı
imalatçıyım. Türkiye'de piyasaya yeni bir ürün çıkartıyorum. ürünün satış piyasası çok geniş... sınırlı sermayesi olupta iş yapmak isteyen dürüst arkadaşları bu oluşuma davet ediyorum. ilgilenenler www.brightuse.com sayfasından detaylı bilgi alabilirler. saygılarımla...
burhan tunca

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Elektrik / Elektronik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Yeni Üye9 yazı
faturaların tırmandığı şu dönemde ciddi düşünülebilir.

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Reklam
Editör5590 yazı
Bu sitede bu aletten bir tane daha var.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Editör5590 yazı

Siz sakaryadasınız ama alette istanbul yazıyor. Siz mi yapıyorsunuz yoksa alıp satıyormusunuz..
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye109 yazı
Güzel bi fikir ilgi çekicek bir ürüne benziyor özellikle Enerjideki zamlar üzerine talep olabilir kendi sitemde pazarlamayı düşünebilirim..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye1359 yazı
Öğrenciliğim sırasında öğrendiğim bir yasal kural var.
Tredaş sayacı bile kendi gelip takıyor.

Bu gibi cihazların da izin alınmadan sisteme dahil edilmesi kanunen uygun mudur ?
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye42 yazı
selam cihaz güzel ama ne akdar fiyatı deneyip sonra müşterilere göstermek lazım.. kendin takabiliyormusun..

Yeni Üye9 yazı
yasal olarak engeli yoktur beence su artıma tesisatı gibi birşey elektriğin kullanıldığını göstermemek gibi birşey değil ki denge faz ayarı gibi birşey bence bu alet ama arkadaş vazgeçti galiba özelden yazıyorsa bana da yazabilir ilgiliyim düşünüyorum

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Reklam
Üye1359 yazı
yasal olarak uygun olduğuna dair bir belgesi mevcut mu ? kötülemek için söylemiyorum evim için düşünüyorum ?
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Üye109 yazı
Tedaş'ın 02.05.2007 Tarih ve 26510 sayılı TEDAŞ ENERJİ KANUNU KOMPANZASYON SİSTEMİNİ tüm Türkiye'ye yaymayı teşvik etmektedir..
Böyle bir yazı var ama herhangi bir belge gözükmüyor sitede.

Üye1359 yazı
fiyatı ne kdr birim ? tekil / toptan
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yeni Üye90 yazı
BU KONUDA GELİŞME OLMADIMI ARKADAŞLAR GEREKLİ ARKADAŞLA*
mozdogan

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Gyda
Yeni Üye80 yazı
Bu arkadaş konuyu açtı daha sonra kayıp galiba bu konuyla ilgilenen arkadaş varsa ankarada bu tarz ürün ithalatı yapan bir firmanın adresini verebilirim.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Otomotiv
Üye107 yazı
MERHABA ARKADAŞLAR HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM... YORUMLARINIZDAN DOLAYI...! BU SİTEYE VERMİŞ OLDUĞUM İLANIMIN AMACI SINIRLI SERMAYESİ OLUP İŞ KURMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLARA BİR İŞ TEKLİFİYDİ.
GOOGLE ELEKTRİK TASARRUF CİHAZI YAZARAK BU TİP CİHAZLAR HAKKINDA GEREKLİ TÜM BİLGİLERE ULAŞABİLİRSİNİZ. SAYGILARIMLA...
burhan tunca

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Elektrik / Elektronik