Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Suzuki 2800

BaşlatanhfindikTarih24/10/2008 21:09:51Yorum7

İlk mesaj
Üye150 yazı
arkadaşlar suzuki 2800 model su altı radarı arıyorum.bırkaçtane olabilir.bu konuda bilgisi olan veya satacak olan varsa.bilgi versin.(bilmeyenler için söyleyeyim çünkü bende bugun duydum ilk defa adını.balık radarı nı balıkcılar kullanıyormuş.suyun altındaki balıkları cınsıne göre ayırıyormus.)
hüseyin

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Memur
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Editör5590 yazı
Daha bugün duyduğuna göre balıkcı değilsin demekki. Sorması ayıp ne yapacaksın ki balık radarını ??

Ben bunu en son Ankarada ki güvenlik gereçleri fuarında görmüştüm.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye150 yazı
akınselçuk.
balıkcının bırısı arıyor o bulamamış. ee ek gelir derdindeyım.alıp satacam.bızım amacımız burda bişeyler fikirler uretip uygulamak degilmi.
hüseyin

Editör5590 yazı

Burada görünce internette epey aradım ama ulaşılır bir yerlerde ben de göremedim. Yurtdışında çıkıyor birkaç yerde. Ben bunu 3 yıl önce bir güvenlik fuarında gördüm ama fuarın ana konusu olmadığı için kart vs. bir şey almadım. Firma adını da hatırlamıyorum bu durumdan şu sonuç çıkıyor demekki bu aletin Türkiyede bir ithalatcısı var.

2. el arıyorsan bazı satılık tekne ilanlarında teknesinde bu cihazdan olduğunu söyleyen ilanlar var. Bu ilan sahiplerinden birkaçı aranıp cihazla ilgili soru sorulup fikir alınabilir. Bakarsın bir arkadaşında vardır veya teknesindekini satmaya kalkabilir. Malum tekne pahalı radara göre adam da paraya sıkıştıysa hani belki...
tamnland.com

Üye150 yazı
teşekkür ederim akınselçuk
hüseyin

Editör5590 yazı
Napalım elimizde ya da bir tanıdığımızda yok. Yardım anca bu kadar.
tamnland.com

Üye150 yazı
fişhin bu suzuki 2800 modelimidir,yoksa buna benzer bir radar mıdır?
ben bi görüseyim bi çin malı oldugunu söyleyeyim.seninle irtibata gecerim.
hüseyin

Üye150 yazı
fishin
fiyatını kac paradır diye sormadım.ama pazartesi gunu soracagım.bunu isteyen bır balıkcı.ben bulabilecegimi söyledim.(tabiki bu konuda bu siteye güvendigim için.)hatta daha fazla bulursan başka balıkçılara da satarız dedi.siz galiba bu makinenin özelligini biliyorsunuzdur ama bilmiyorsanız ben dıger makınelerden farkını soyleyeyım.bu makıne buyuk balıkları ayırt edebılıyormus(cupra levrek gıbı )yanı bu makıneyı özellikle aramalrının sebebi bu.
hüseyin