Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ticari Konuda Lütfen Yardım İstiyorum

Başlatanpst99Tarih20/10/2008 20:09:37Yorum17

İlk mesaj
Üye436 yazı
ARKADAŞLAR. HAZIR GİYİM İŞİ YAPIYORUM 3 ŞUBEM VAR EKONOMİNİN BU ZOR GÜNLERİNDE İŞLERİ NASIL YÜKSELTEBİLİRİM AİLE SORUNLARIMDAN DOLAYI İŞLERLE BİR SÜRE İLGİLENEMEDİM VE ŞU AN PRATİK DÜŞÜNEMİYORUM. BANA GÜZEL FİKİRLERİNİZ LAZIM YOKSA MAĞAZLARI KAPATIP TEK ŞUBE ÇALIŞACAM. SİZLERDEN YARDIM BEKLİYORUM.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorum
Yeni Üye27 yazı
Marka mi calisiyorsunuz ?
Uygun fiyatlara kaliteli mal alabiliyorsaniz ihracati dusunun.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Yeni Üye6 yazı
Çözümünü kendin bulmuşsun zaten tek şube çalışacam dion neden akıl istion onu anlamadım ben
ceyhun

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Serbest meslek
Deneyimli Yazar130 yazı

Degerli arkadasim,eger detayli bilgi alis-verisi istiyorsan
bana mail yaz: rizakosar@gmail.com
Bir arkadasin da dedigi gibi,eger mali gücün elveriyorsa Ihracati düsün.Saygilarimla...Riza Kosar Almanya/Lindau
Tel:+49-1608498232
sharan67

Yerleşim Ysviçre / St. GallenMeslek Ythalat / Yhracat
Üye436 yazı
Sayın Güzelyanak imalat çalışıyorum. İhracat fazlası çalışmak, kafama yatıyor doğrusu peki ihraç fazlasını nerden bulabilirim? bildiğiniz bi fabrika varmı görüşmek amaçlı?

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye436 yazı
Sayın ceka67 işler dahada kötüye giderse tek şube çalışacam görünenide bu zaten, Kurulu düzenden vazgeçermisiniz? o mağazaları kapatmak istemiyorum.

Üye436 yazı
Sayın sharan67 ihracat için ayrı bir sermaye istiyor. maddi gücüm varmı bilmem, bi silkelenmem lazım :) ihracata girmek risk oluştururmu?

Editör5590 yazı
Güzelyanak . Çok hoş nick !! Ama kim ??
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Editör5590 yazı
Sayın pst99 bence siz panik olmuşsunuz.

Önce bir kendinizi dinleyin. Kısa bir tatile çıkın.
Birkaç günlük. Sakinleşin. Panik halinizden çıkın.

İşlerinizi iyice gözden geçirin. Kısa yada uzun vadede artık size getirisi olmayacak yatırımlarınızdan kurtulun en kısa yoldan. Eğer yatırımların hepsi de size zamanla getirisi olma ihtimali olan unsurlar ise o zaman o unsurların sizin cebinizden para eksiltmemesinin bir yolunu bulun. Borç yükü oluştu ise yeni borçlara girmeden mevcut borçların vadesini zorlama ilede olsa uzatmaya çalışın her yolu deneyin bunun için. Durum kurtarmak için asla mallarınızdan vazgeçmeyin. Eviniz dahil her konuda iktisat yapın. Eleman azaltın. Tek şube çalışın dediğiniz gibi. Diğer dükkanların kira giderinden kurtulun, dükkanlar sizinse kiraya verin sağlam kontratlarla.
Yeni bir yapılanmanın sizi en büyük zorluklardan bile yavaş yavaş kurtaracağından emin olun. Her şeyin sebebinin kriz olmama ihtimalini gözden geçirin bu hatalardan kurtulun.
Küçülün masrafınız azalsın ama tam kapasite çalışmaya devam edin borçları erteleyin. Ödeyin ama küçük küçük ödeyin mesela hem alacaklı ürkmesin hemde siz kendi planınızla ödemiş olun.

Başarılar. . .
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye1714 yazı
Esnaflıktan kurtulma ve bir anlamda kurumsallaşarak işadamı olmayı öğrenme zamanı bence. İllaki ben tekstil işi yapıcam diye zorlamayın kendinizi. Yapabiliyorsanız yapın tabii. Söylemeye çalıştığımda bu zaten. Öğrenin hep öğrenin. İşi paraya çevirin. Sonra öğrendiklerinizi işe.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye436 yazı
Sayın akinselcuk dedikleriniz aynen doğru panik olmuşum, işe kendimi bir türlü veremiyorum ve tatil gibi bir seceneğimde kesinlikle yok. tek şubede çalışmak dediğiniz gibi en mantıklısı ama ben şubeleri açerken neler çektim aslında başarıslığımıda kendime yediremiyorum. Yorumunuz için çok teşekürler sakin kafayla tekrar okuyacağım.

Üye436 yazı
Sayın rterzioğlu yorumunuz için sizede teşekürler

Deneyimli Yazar130 yazı
Hayir sayin arkadasim,yalniz Ihracat denilen olayi cok dürüst ve saglam kisilerle yapmalisin.Bu is organize isidir,bilgi isidir.Hele bir toparlan sen,sonra görüselim..Sagilarimla...
sharan67

Yerleşim Ysviçre / St. GallenMeslek Ythalat / Yhracat
Üye1359 yazı
Maliyete + yaşama payı karı koyup ŞOK İNDİRİM KAMPANYASI yap. Hiç dükkanına ayağını bile sokmayan insanları bile çek. Kullandıkça zaten kaliteli olduğunu anlayacaklardır. Daha sonraki dönüşleri sana olacaktır. Emin olabilirsiniz.

Ya da "KAPATIYORUZ " ilanı verip kapatmamak.. Satış fiyatınızdan biraz düşerek maliyetine satışlar diye reklam asmak.. Ticaret aslında bir savaştır. Ki savaşta herşey mübahtır. Bu şekilde ilan verip 1 senedir kapanmayan dükkanlar biliyorum... Daha sonra işi SEZONU KAPATIYORUZ muhabbetine çevirdiler ama..
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Üye1359 yazı
www.gittigidiyor.com
www.sahibinden.com
www.hemalhemsat.com gibi yerlerde sanal dükkan kur tekil ve toptan satış yap...
Oraların üzerinden satış yapmaktan öte en ucuz reklam yoludur. Bir şekilde site kurup iletişim kurarak net üzerinden toptan satışlara başlarsanız hiç şaşırmayın.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Üye436 yazı
Sayın DepLoy

Nacizane fikirleriniz çok mantıklı bunları kısa zaman içerisinde faaliyete geçirecem ve size sonucunu bildirecem, yardımınız için çok teşekür ederim

Yeni Üye28 yazı
bence eger ımalatı kendın yapıosan bı revizyona gıdın sayın pst99.cok dusuk mıktarlarda harcama yaparak guzel bır marka ve amblem bulun 3 subenızınde tabelası degıstırın ve bolgelerde yepyenı bır magaza anlayısının yayıldıgını gosteren reklamlar yapın..ve zıncır magaza havası verın..en fazla 20 gun surer ve bu sure sonunda cıronuzda 2 hatta 3 katına cıkacagından emın olabılırsınız.
ahg

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye31 yazı
www.satkurtul.com da guzel ıhracat fazlası urunler bulabılırsınız...
www.unnicity.com
en kapsamlı ogrencı platformu

Yerleşim Türkiye / Bursa AfyonMeslek Reklam