Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
İzmir'den yazıyorum. Almanya ve ABD'den ithalat yapan bir firmanın sahibiyim; işlerimiz iyi, ancak ben gerçekten geleceği olan üretim-ihracat veya internet ve mobil teknolojileri üzerine alanında gerçekten bilgili ve tecrübeli arkadaşlarla (öğrenciler de olabilir) işbirliği yapmak istiyorum. Sermayeli ve sermayesiz arkadaşlarım projelerini yazabilir. Hal-i hazırda işi ve üretimi olup, bunu geliştirmek isteyenler de yazabilir
Yazıyı gönderen - boraleo Sn. Beyazyaka, Rusya'da yaşıyorum aslen İzmir'liyim ve sürekli yeni fikirlere kafa yoruyorum ancak uygulamaya geçecek sermaye gücüm yeterli olmadığından yol almakta zorlanıyorum, burada kemikten üretilen un ( kemik unu) hayvan besiciliğinde yemlere katkı maddesi olarak kullanılıyor. Türkiye'de böyle bir uygulama var mıdır bilemiyorum ancak fikir vermesi açısından oradaki (Türkiye'deki) pazara girilebilirse buradan bu unun ithalatı yapılabilir.
İkinci alternatif; klasik olacak ancak turizm sektörüne Rus turistlerin katkısı tartışılmaz düzeyde ve bu pastadan dilim alınması ciddi bir kazanç kapısı olabilir. Bunun için tabii ki koordineli bir ekip çalışması gerekecektir. Rusya'da bir acente açılıp Türkiye'deki ana firma ile tur ve otel organizasyonları düzenlenebilir. Buradaki acente turist potansiyelini TR'ye yansıtacak, TR'deki firma local organizasyonu yerine getirecek. Aynı şekilde roller değişebilirde.
Diğer fikir; bilginiz vardır sanırım Oxygen bar uygulaması. Konuyla ilgili yine burada bir marketing firması açılabilir konsepti pazarlamak için diğer yandan TR'deki firma ilgili ekipmanın distribütörlüğünü üstlenip buraya satış yapabilir.
Tabii ki bunlar işlerin genel hatları yine de detaylıca eksi ve artı yönlerini etüd etmek gerekecektir. Saygılar
Sn. Boraleo Kemik unu satışı Türkiyede de yapılıyor ve oldukça ucuzada mal ediliyor. Turizm işi ilgimi çekti. Özellikle Muğla Dalyan bölgesinde Turizm işi yapan kardeşime ait şirketimiz var. Hem incoming yapıyor, hemde otel işletiyor. Bu bölgeyide Ruslar pek tanımıyor. http://www.konakmelsa.com/trindex.html Eğer niyetiniz varsa bu konuda çalışma yapabiliriz.
Selamlar
Referans bağlamı1 dış bağlantı · 1 alıntı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
iyi sonunda kınanacak kadar popüler de olduk, ya tamamdır.
gerçekten çok nazik değerlendirmeler ve teklifler geliyor..Mümkün en kısa sürede buradan ve özelden yazan zevata döneceğim.
saygılar, bereketli kazançlar dilerim..Türkiye yükselecekse, "hafif iş makineleri" sektöründen yükselecektir.. (Bu da küçükoğlu firmasına bir jestimiz olsun)..daha ne diyeyim..
sayın beyaz yaka sende izmirlisin bende okuduğum kadarıyla ...aynı şehirde acaba birbirimize nasıl yardımcı oluruz.desek nasıl olur acaba ? buda benden sana KAPAK olsun?ne dersin.... saygılarımla........
dilek hn. öncelikle izmir gibi sayfiyeci bir kentte üretim ve ihracat çabası içnide oldugunuzu görüyorum ki bu her türlü takdire değer. Ayrıca bu kadar geniş bir spektrumda üretim yapıyor olmanıza, ve eşinizin işini uzun yıllardır sürdüyor olmanız çok ibretlik. ayrıca fuar vb. çalışmalar da da bulunmuşsunuz, ben sizi çok sıradan ve zayıf-profilli bir reklamcı ihracat bölge temsilcisi gibi değerlendirmiştim, özür dilerim.
argoyu seviyor olmanızı da iş hayatının sert aurasına bağlıyorum.. sekötürünüzle ilgili bir araştırma yaapmak istiyorum, bni yönlendirebilir seniz seviniim.
Bulgaristan merkezli yeni araçlarımızla uluslararası taşımacılığında öncü firma olmayı hedefleyen BULUT ULUSLARARASI TAŞIMACILIK VE GÜMRÜKLEME LTD.ŞTİ faaliyete geçmiş bulunmaktadır.
Her türlü yüklerinize sorunsuz,güvenirli bir şekilde taşımaya talibiz.
Bulut Uluslararası taşımacılık ve gümrükleme Bulgaria / Plovdiv
Bulgaristan merkezli yeni araçlarımızla uluslararası taşımacılığında öncü firma olmayı hedefleyen BULUT ULUSLARARASI TAŞIMACILIK VE GÜMRÜKLEME LTD.ŞTİ faaliyete geçmiş bulunmaktadır.
Her türlü yüklerinize sorunsuz,güvenirli bir şekilde taşımaya talibiz.
Bulut Uluslararası taşımacılık ve gümrükleme Bulgaria / Plovdiv
selamlar, yorumlar paylasimlar cok harika dogrusu,,3 olc bir bic bence de dis ve ic ticaret firmasi kurulmali/olmali ki bu alt/orta seviyede ki bu imalatcilar pro olup buyuyebilip markalasabilirler...memlekete itibar/kar getirir inancindayim..
benim ilgilendigim konu SAKATAT buyuk ve kucuk bas (tavuk vb.) alicilarim hazir bu ay icerisinde gelip bu isi baglamayi dusunuyorum insallah,,yardimci oldugunuz icin simdiden tesekkurler.
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz