3 ölç, 1 biç.
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - boraleo Sn. Beyazyaka, Rusya'da yaşıyorum aslen İzmir'liyim ve sürekli yeni fikirlere kafa yoruyorum ancak uygulamaya geçecek sermaye gücüm yeterli olmadığından yol almakta zorlanıyorum, burada kemikten üretilen un ( kemik unu) hayvan besiciliğinde yemlere katkı maddesi olarak kullanılıyor. Türkiye'de böyle bir uygulama var mıdır bilemiyorum ancak fikir vermesi açısından oradaki (Türkiye'deki) pazara girilebilirse buradan bu unun ithalatı yapılabilir. İkinci alternatif; klasik olacak ancak turizm sektörüne Rus turistlerin katkısı tartışılmaz düzeyde ve bu pastadan dilim alınması ciddi bir kazanç kapısı olabilir. Bunun için tabii ki koordineli bir ekip çalışması gerekecektir. Rusya'da bir acente açılıp Türkiye'deki ana firma ile tur ve otel organizasyonları düzenlenebilir. Buradaki acente turist potansiyelini TR'ye yansıtacak, TR'deki firma local organizasyonu yerine getirecek. Aynı şekilde roller değişebilirde. Diğer fikir; bilginiz vardır sanırım Oxygen bar uygulaması. Konuyla ilgili yine burada bir marketing firması açılabilir konsepti pazarlamak için diğer yandan TR'deki firma ilgili ekipmanın distribütörlüğünü üstlenip buraya satış yapabilir. Tabii ki bunlar işlerin genel hatları yine de detaylıca eksi ve artı yönlerini etüd etmek gerekecektir. Saygılar |