Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Üretim Ve İhracat

BaşlatanbeyazyakaTarih04/10/2008 23:40:33Yorum71

İlk mesaj
Yeni Üye29 yazı
İzmir'den yazıyorum. Almanya ve ABD'den ithalat yapan bir firmanın sahibiyim; işlerimiz iyi, ancak ben gerçekten geleceği olan üretim-ihracat veya internet ve mobil teknolojileri üzerine alanında gerçekten bilgili ve tecrübeli arkadaşlarla (öğrenciler de olabilir) işbirliği yapmak istiyorum. Sermayeli ve sermayesiz arkadaşlarım projelerini yazabilir. Hal-i hazırda işi ve üretimi olup, bunu geliştirmek isteyenler de yazabilir
3 ölç, 1 biç.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
71 yorum
Yeni Üye23 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - boraleo
Sn. Beyazyaka,
Rusya'da yaşıyorum aslen İzmir'liyim ve sürekli yeni fikirlere kafa yoruyorum ancak uygulamaya geçecek sermaye gücüm yeterli olmadığından yol almakta zorlanıyorum, burada kemikten üretilen un ( kemik unu) hayvan besiciliğinde yemlere katkı maddesi olarak kullanılıyor. Türkiye'de böyle bir uygulama var mıdır bilemiyorum ancak fikir vermesi açısından oradaki (Türkiye'deki) pazara girilebilirse buradan bu unun ithalatı yapılabilir.

İkinci alternatif; klasik olacak ancak turizm sektörüne Rus turistlerin katkısı tartışılmaz düzeyde ve bu pastadan dilim alınması ciddi bir kazanç kapısı olabilir. Bunun için tabii ki koordineli bir ekip çalışması gerekecektir. Rusya'da bir acente açılıp Türkiye'deki ana firma ile tur ve otel organizasyonları düzenlenebilir. Buradaki acente turist potansiyelini TR'ye yansıtacak, TR'deki firma local organizasyonu yerine getirecek. Aynı şekilde roller değişebilirde.

Diğer fikir; bilginiz vardır sanırım Oxygen bar uygulaması. Konuyla ilgili yine burada bir marketing firması açılabilir konsepti pazarlamak için diğer yandan TR'deki firma ilgili ekipmanın distribütörlüğünü üstlenip buraya satış yapabilir.

Tabii ki bunlar işlerin genel hatları yine de detaylıca eksi ve artı yönlerini etüd etmek gerekecektir.
Saygılar

Sn. Boraleo
Kemik unu satışı Türkiyede de yapılıyor ve oldukça ucuzada mal ediliyor.
Turizm işi ilgimi çekti. Özellikle Muğla Dalyan bölgesinde Turizm işi yapan kardeşime ait şirketimiz var. Hem incoming yapıyor, hemde otel işletiyor. Bu bölgeyide Ruslar pek tanımıyor. http://www.konakmelsa.com/trindex.html
Eğer niyetiniz varsa bu konuda çalışma yapabiliriz.

Selamlar

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Mühendis
Yeni Üye29 yazı
iyi sonunda kınanacak kadar popüler de olduk, ya tamamdır.

gerçekten çok nazik değerlendirmeler ve teklifler geliyor..Mümkün en kısa sürede buradan ve özelden yazan zevata döneceğim.

saygılar, bereketli kazançlar dilerim..Türkiye yükselecekse, "hafif iş makineleri" sektöründen yükselecektir.. (Bu da küçükoğlu firmasına bir jestimiz olsun)..daha ne diyeyim..

3 ölç, 1 biç.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye5 yazı
bulunduğunuz ülkeyle ilgili birşeyler paylaşmak isteriz sitemize bakar kendinize göre bir yön bulabilirseniz tabiki
www.agatdanismanlik.com
www.agatdanismanlik.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye29 yazı
dilek hn.
öncelikle izmir gibi sayfiyeci bir kentte üretim ve ihracat çabası içnide oldugunuzu görüyorum ki bu her türlü takdire değer. Ayrıca bu kadar geniş bir spektrumda üretim yapıyor olmanıza, ve eşinizin işini uzun yıllardır sürdüyor olmanız çok ibretlik. ayrıca fuar vb. çalışmalar da da bulunmuşsunuz, ben sizi çok sıradan ve zayıf-profilli bir reklamcı ihracat bölge temsilcisi gibi değerlendirmiştim, özür dilerim.

argoyu seviyor olmanızı da iş hayatının sert aurasına bağlıyorum.. sekötürünüzle ilgili bir araştırma yaapmak istiyorum, bni yönlendirebilir seniz seviniim.

ordaki "kapağı da" üstümden alın, istemiyorum ..
3 ölç, 1 biç.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye28 yazı
Sayın Koniks üyeleri ;

Bulgaristan merkezli yeni araçlarımızla uluslararası taşımacılığında öncü firma olmayı hedefleyen BULUT ULUSLARARASI TAŞIMACILIK VE GÜMRÜKLEME LTD.ŞTİ faaliyete geçmiş bulunmaktadır.

Her türlü yüklerinize sorunsuz,güvenirli bir şekilde taşımaya talibiz.

Bulut Uluslararası taşımacılık ve gümrükleme
Bulgaria / Plovdiv

guneyozbulut@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Memur
Yeni Üye28 yazı
Sayın Koniks üyeleri ;

Bulgaristan merkezli yeni araçlarımızla uluslararası taşımacılığında öncü firma olmayı hedefleyen BULUT ULUSLARARASI TAŞIMACILIK VE GÜMRÜKLEME LTD.ŞTİ faaliyete geçmiş bulunmaktadır.

Her türlü yüklerinize sorunsuz,güvenirli bir şekilde taşımaya talibiz.

Bulut Uluslararası taşımacılık ve gümrükleme
Bulgaria / Plovdiv

guneyozbulut@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Memur
Yeni Üye3 yazı
selamlar, yorumlar paylasimlar cok harika dogrusu,,3 olc bir bic bence de dis ve ic ticaret firmasi kurulmali/olmali ki bu alt/orta seviyede ki bu imalatcilar pro olup buyuyebilip markalasabilirler...memlekete itibar/kar getirir inancindayim..

benim ilgilendigim konu SAKATAT buyuk ve kucuk bas (tavuk vb.) alicilarim hazir bu ay icerisinde gelip bu isi baglamayi dusunuyorum insallah,,yardimci oldugunuz icin simdiden tesekkurler.

Yerleşim Tayland / BangkokMeslek Ythalat / Yhracat