bir yorum da ben gibi çoban dan gelsin, afyonluyum burda mermer,sucuk ve lokum üretimi üst düzeyde ancak dışarıya mermer satışı güzel özellikle ABD ye ama sizde yapabilirsiziniz ben kendi çapımda ülke içinde satış yapmaya çalıştım,lokum yabancıların müthiş beğendiği osmanlıda boğazı rahatlatan anlamında kullanılan şeker ürünü dışarı satışı var ama bana göre çok değil,birde sucuk çok fazla dışarı satılmıyor tabi benim takip edebildiğim kadarıyla yurt içinde sucuk,lokum,mermer kendi çapımda satışını yapmaya çalıştım imkanlar dahilinde,neyse bunları yurt dışına satabilirsiniz isterseniz ürün temini konusunda yardımcı olurum,yada size ayılık ücret yada komisyon karşılığı temiz güvenilir uygun fiyat ürünler bulurum,hatta kendi markamızda sucuk üretimi bile yapabilirim,yeterki sermaye yardımı olsun,ve benim asıl ihraç etmek istediğim ve yapamadığım uzak doğuya yani ÇİN,KORE,JAPONYA gibi ülkere işkembe, bağırsak gibi sakatat ürünleri pazarlamak,yani hayvansal ürünler oralarda çok tüketilen ve AFYON da et piyasası çok yüksek mutlaka ki bu ürünleri bulmakta zorlanmam ve pazar araştırması yaptım ilgilenirseniz detaylı konuşabiliriz..herkese başarılar..
ticaret cesaret,tecrübe,riks demek.......