Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Merhabalar arkadaşlar benim merak ettiğim konu bu kokulu taş tozu denilen alçıya benzer ürünün hangi madde ya da maddelerle yapıldığı bu tozu üretmek istiyorum
İnstagramda bir çok kullanıcı bunun satışını yapıyor. Fakat kalitesine göre kalıptan aldığınız şekil farklılık gösterebiliyor. Örneğin; çok pütürlü, mat bir görüntüsü olabiliyor. Ben malzemelerimi tatlıdilimler.com ve hammadeler.com sitesinden alıyorum. Bahsettiğim sitelerde hem kokulu taş için toz malzemeyi hemde diğer araç, gereçleri bulabilirsiniz.
ben kokuku taş ham maddesi üreticisiyim bu bir sırdır ve söylenmez sadece beyaz rengini üretebiliyorum. Bu sitedede hobi ile ilgili bir site ziyaret edebilirsiniz. http://www.hobivesanatdunyasi.com/
Referans bağlamı1 dış bağlantı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
merhaba arkadaşlar pirinç tanesi üzerine yazı yazı yazıyorum. Kolye modellerimiz mevcuttur.
transfermatik hocam pirinç tanesi üzerine yazı yazarak kolye yapıyorum. eğer sizin için uygnsa sitenizde satabiliriz. kar ortaklığı şeklinde iş yaparız. yeni kurduğum web sitemde bir kaç modeli paylaştım. ilgilenirseniz iletişim adreslerim sitede mevcut
sipariş vermek isterseniz yada satış yaparak ek gelir elde edebilirsiniz..
Referans bağlamı1 dış bağlantı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Dış web 1 bağlantı
Sular yükselince, balıklar karıncaları yer… Sular çekilince de karıncalar balıkları yer… Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir… Çünkü kimin kimi yiyeceğine.. “Suyun akışı” karar verir…
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz