Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
merhaba arkadaşlar. hobi olarak evimde çömlek yapmak istiyorum. bildiğiniz topraktan çanak çömlek. şu an için istanbul da oturuyorum çünkü meslek gereği değişebiliyor. internetten yeterli bilgi bulamadım. istanbul da kurs veren yerleri aradım ama onlar da yeterli istek olmadığından kurs veremiyorlarmış. çevremde bu işi bilen duyan da çıkmadı. çömlek tornası pahalı bir alet. ikinci eli bulunmuyor. alsam yapabilir miyim bilemiyorum. bu konuyu bilen ilgilenen kişiler bilgilendirirlerse sevinirim. teşekkürler.
merhaba, bilecik pazaryeri kınık köyü olarak araştırın. membaası orasıdır. kil ve malzemeyi de oradan temin edebilirsiniz kargo ile yollarlar sanıyorum.
cocoostil@gmail.com tekstil ihraç fazlası ürünler için bana ulaşınız. to be or not to be!
kil ve malzemeyi de oradan temin edebilirsiniz kargo ile yollarlar sanıyorum.
bilgi için teşekkürler. ama oradan alet, malzeme temini zor gibi. kendi halinde çalışan zanaatkarlar. belki hazır ürün tedarik için olabilirdi.
Referans bağlamı1 alıntı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
arkadaşlar bu ülkede bu işten anlayan yok mu? girmediğim internet sitesi, aramadığım telefon numarası kalmadı. torna alsam çok pahalı. ucuzunu alma yapamazsın işine yaramaz deniyor. internete bakınca elli tane kurs veren atölye, sanat evi çıkıyor. arıyorum çömlek kursu vermiyoruz talep yok ya da yer yok diyorlar. artık tornayı kendim yapıp kendi kendime öğrenmege karar verdim. torna yapımı hakkında yorum yapacak, bilgi verecek arkadaşlar var mı acaba?
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz