Ana içeriğe geç

Hobi - Özel

El Yetenegi Ve Kabiliyet

Başlatanyolcu18Yayınlandı

İlk mesaj
GÜVEN BAĞLAMISinyalleri ve bağlamı gör

Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Yazaryolcu18
Topluluk katkısı21 katkı
Profil alanıİmalat
Profil konumuİstanbul, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Selamlar. Degerli koniks uyeleri. El marifeti ve kabiliyeti olarak cok yetenekli ve kabiliyetliyim. Cogu insanlarin cok zorlanarak yapamadiklari el becerilerini cok kolay sekilde.hic zorlanmadan yapabiliyorum. Ayni zamanda gelistirme konusunda mantigimi cok iyi kullanabiliyorum. Insaat ve dekorasyon uzerine hemen hemen yapamiyacagim sey yok. (Tesisatindan dogramalarindan fayansina kadar herseyi yapabiliyorum). Trajik bir isverenlik hayatim oldu.simdi bir fabrikada calismaktayim. Dukkan acmak gibi bir riske girmeden bu becerlerimi degerlendirerek ek kazanc olarak ne yapilabilir. Evde yapilmasi zor birseyler uretmek istiyorum ama bu seyin ne oldugunu bulamadim henuz.yorumlarinizi bekliyorum saygilar
Ilgazlı

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 137Profil alanı TurizmProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
el marifeti derken el işi aklıma geldi benim, imzamda link var projemle ilgili, ekstra bir fikir olarak bulunsuz her türlü işbirliğine açığım...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 2Profil alanı Satış / PazarlamaProfil konumu Ankara, Türkiye

Profil bağlamını gör →
portföyün var mı ? neler yapabiliyorsun ?
Çok Yakında

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 215Profil alanı TekstilProfil konumu İst, Türkiye

Profil bağlamını gör →

Yerinde olsam vakit kaybetmeden dekorasyon uzerine sahis sirketi kurar ise baslardim.. evlerde ve dukkan veya magazalarda yapilacak o kadar cok sey oluyorki.. sen anahtar teslim olarak is yapacaksin.. gercekten el isine yatkinsan nasil talep edildigine sen bile sasirirsin.. gerekirse yanina senin gibi isi bilen yada ogrenmeye yatkin bir iki kisi alirsin.. malzemeyi de zamanla kendi adina daha hesapli temin eder daha avantajli fiyat verirsin musterilerine..

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Tekstil
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 21Profil alanı İmalatProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Müşteri portföyüm yok. Direk olarak dükkan açmak biraz sıkıntı olur diye düşünüyorum.
Ilgazlı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 215Profil alanı TekstilProfil konumu İst, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Dukkan acmana gerek yok ki. Ben bu bu isleri yapiyorum diye brosur bastir.. ft verebilecek bir firman olsun.. sahis firmasi.. saga sola haber sal hepsi bu.. isi bilen sensin.. blezik sende.. sen negatifsin.. biraz atak ol.. ben avrupadayim su an ve boyle isleri yapabilmeyi ne cok isterdim. 4.5 m2 banyo tadilati icin 18000 euro istediklerinde anladim..

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Tekstil
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 26Profil alanı MemurProfil konumu Ankara, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Merhabalar; Ben el işine yatkın birisiyim. Evde bir plan dahilinde yaptığım ahşap model gemi maketimi satıyorum.Yapımı yaklaşık 2 ay sürüyor.Ben boş vaktim çok olduğundan 1 ayda tamamlıyorum. 80 cm ve 1 metre arasında değişiyor model gemiler,benim yaptığım gemiler piyasada yaklaşık 5 bin ile 15 nin arasında değişen fiyatlara satışa çıkarılıyor.Tarihi savaş ve ticaret gemilerinin birebir aynısı şeklinde yapılıyor. İlgilenen varsa özelden fotolarını gönderebilirim. ve sipariş vermek isteyen olursa da özel mesajla irtibata geçebilirsiniz.Bendeki fiyat 4.500 tl ve türkiyenin her yerine elden teslim.Nedeni ise kargoda kırılma ihtimalinin çok olması.Kendim elimle teslim ediyorum. Herkese hayırlı günler.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Memur
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 405Profil alanı TicaretProfil konumu Edirne, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Bu konuda Türkiye'de çeşitli kurslar mevcuttur, bu tarz kursları organize eden siteler de var ben size bu siteyi öneriyorum. http://www.hobivesanatdunyasi.com/
Referans bağlamı1 dış bağlantı

Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.

Dış web 1 bağlantı

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Ticaret
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 24Profil alanı EsnafProfil konumu Sivas, Türkiye

Profil bağlamını gör →
merhaba arkadaşlar pirinç tanesi üzerine yazı yazı yazıyorum. Kolye modellerimiz mevcuttur.

site adresim

http://pirinckolyeci.blogspot.com.tr/

sipariş vermek isterseniz yada satış yaparak ek gelir elde edebilirsiniz..
Referans bağlamı1 dış bağlantı

Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.

Dış web 1 bağlantı
Sular yükselince, balıklar karıncaları yer…
Sular çekilince de karıncalar balıkları yer…
Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir…
Çünkü kimin kimi yiyeceğine.. “Suyun akışı” karar verir…

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Esnaf
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 34Profil alanı MühendisProfil konumu Bolu, Türkiye

Profil bağlamını gör →
not aldım arkadaşım.

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Mühendis
Güven bağlamı

Topluluk katkısı 19Profil konumu Ankara, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Kolay gelsin zor iş gerçekten.

Yerleşim Türkiye / Ankara
TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet