Ana içeriğe geç

Hobi - Özel

Model Araba , Ucak Vs

BaşlatancrocodileYayınlandı

İlk mesaj
GÜVEN BAĞLAMISinyalleri ve bağlamı gör

Aşağıdaki sinyaller içeriği değerlendirmenize yardımcı olur; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı48 katkı
Profil alanıTurizm
Profil konumuDüzce, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Arastirmalarm sonucu benznle calisan arabalarn helikopterlern bi hastalk derecesne vardgni ogrendm bundan yola cikarak model araba , ucak ,helikopter dukkani istanbulda nasl bi yatirim olr herkese tesekkurler ..

Yerleşim Türkiye / DüzceMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 29Profil alanı ReklamProfil konumu İstanbul, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Bunlar masraflı hobiler. Dolayısı ile hedef kitleniz pek geniş değil... Bence bu tarz bir işi ticari olarak yapmadan önce o işin ve hobinin içine kendiniz bir girin.
Zevk alacak mısınız, sizi ruhen tatmin edecek mi, çevrenize ve dostlarınıza gel sen de bana katıl diyebilecek misiniz. Bu hobiye ne kadar vakit ayırabileceksiniz
ve size aylık ya da yıllık maliyeti ne olacak?

Bir bunları görün yaşayın, ondan sonra ben bu işle ilgili bir dükkan açayım da bu işten para kazanayım diye bir plan yapın derim ben.
Naçizane tavsiyelerim. Tabi karar sizin.
"Life is riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Albert Einstein

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Güven bağlamı

Bu sinyaller yanıtı değerlendirirken bağlam sağlar; doğruluk, uzmanlık veya kalite puanı değildir.

Topluluk katkısı 34Profil alanı MühendisProfil konumu Bolu, Türkiye

Profil bağlamını gör →
Aynen biraz masraflı bunlar. Bu nedenle ben yapamam.

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Mühendis
TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet