Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Arastirmalarm sonucu benznle calisan arabalarn helikopterlern bi hastalk derecesne vardgni ogrendm bundan yola cikarak model araba , ucak ,helikopter dukkani istanbulda nasl bi yatirim olr herkese tesekkurler ..
Bunlar masraflı hobiler. Dolayısı ile hedef kitleniz pek geniş değil... Bence bu tarz bir işi ticari olarak yapmadan önce o işin ve hobinin içine kendiniz bir girin. Zevk alacak mısınız, sizi ruhen tatmin edecek mi, çevrenize ve dostlarınıza gel sen de bana katıl diyebilecek misiniz. Bu hobiye ne kadar vakit ayırabileceksiniz ve size aylık ya da yıllık maliyeti ne olacak?
Bir bunları görün yaşayın, ondan sonra ben bu işle ilgili bir dükkan açayım da bu işten para kazanayım diye bir plan yapın derim ben. Naçizane tavsiyelerim. Tabi karar sizin.
"Life is riding a bicycle to keep your balance you must keep moving" Albert Einstein
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz