Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık - Özel

Doğal Ürünler Hakkında Hertürlü İş Fikirleri

Başlatanbilalerdogan53Tarih17/10/2016 00:53:22Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye45 yazı
Doğma büyüme istanbul'luyum bu şehrin stresinden bıkıp 2 senedir ata toptağı karadenize yerleştim yaklaşık 50 dönümlük çiftliğimiz var çok şükür,
ceviz fındık çay yetiştiriyoruz, arıcılık ve kaz yetiştirmeye başladık .
Arıcılıkta kestane balı sağımına bu ay başladık
Kazlarımız çin ve embden kazı
Sormak istediğim rakım 1000 bu topraklarda başka ne yetiştirebilirim ?
Yada başka iş fikirleriniz nedir neler yapılabilir kimlere satılır pazarları nerelerdir ?
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye26 yazı
mantar üretimi.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Yeni Üye45 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mmm
mantar üretimi.

hangi tür üretelim pazar payı nasıl kime nasıl satıcaz?

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Gyda
Yeni Üye45 yazı

......Doğal Kestane Balı Satışımız Başlamıştır.... Doğu karadenizde kendi çiftliklerimizde üretilen bu senenin ürünü doğal kestane balı satışımız başlamıştır ürün tamamen orjinal istediğiniz yere test ettirin toptan kilogram fiyatı 130tl gibi düşünüyoruz fiyat tartışmaya açık pazarlık sünnettir
iletişim :bilalerdogan53@hotmail.com tel :0551-407-00-00

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Gyda
Yeni Üye30 yazı
bence başka başka uğraşlara girmene hiç gerek yok. 1 veya ençok 2 konuda en iyi olmaya odaklan. bu konularda yetiş, müşterilerine mahcup olma bence yeter. yaptığın işin hakkını ver. ben olsam sadece kaz ve arıcılıkta büyümek isterim. bir de yaban mersini oralarda rahat yetişiyormuş. o da yapılabilecek bir uğraşın olabilir.
eski bi yazı olmasına rağmen yine de tavsiyede bulunayım istedim. kolay gelsin

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye40 yazı
selamlar ayvalık taş baskı zeytinyağıüreticiyiz .asit oranı 0,3 ve orgnik sertifikalıdır.ilgilenirseniz yardımcı olabiliriz .toptan ve parekende satışımız bulunmaktedır,
tüm türkiyeye ücretsiz kargoyla gönderim yapıyoruz.arasanız tüm belgelerimizi vatsap üzerinden gönderebiliriz
05052179430
05052179430

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Ymalat