Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Türkiye Çapında İşletilebilecek Fabrika Kurmak ?

Başlatanmbucak1Tarih25/08/2016 17:07:42Yorum7

İlk mesaj
Şuan sadece türkiye çapında işletebileceğim fabrika kurmak istiyorum.Bütcem yüksek.Arabam var geniş dükkanım var.maddiyat sıkıntım yok.Demir çelik üzerine kurmak istiyorum.Demir çelik madenler üzerine bilgim çok yüksek, daha önce bu sektörde iş yapmış arkadaşlar türkiye çapında imalat olsun,geri dönüşüm olsun ve benzeri iş tavsiyesinde bulunabilirse çok sevinirim,teşekkürler

Yerleşim Türkiye / SultangaziMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
<Pet şişe ,hdpe şişe,etiket,kapak,dolum ,koli> hepsini aynı çatı altında yapabileceğiniz bir DOLUM tesisi kurabilirsiniz.
OEM Türkiye

Yerleşim TürkiyeMeslek Bankacylyk-Finans
Silah sanayinin ihtiyaci var yeni girisimlere , dusunursen iyi edersin.

Yerleşim Yngiltere / NottinghamMeslek Serbest meslek

Demir Çelik üzerine hadde Mi yoksa izabe mi düşünüyorsunuz ? Lokasyon olarak araziniz ve enerji altyapınız nedir limana yakın mı sınız ? Hangi kalite malzeme üretmeyi planlıyorsunuz ? Soğuk çekme de kuracakmısınız ? ...

Demir Çelik Metalurji çoook geniş bir Derya dır aynı TIP gibi değişik dallarda uzmanlık ister ; her neyse saatlerce konu hakkında konuşabilirim.

Ben şahsen çelikciyim ;
eğer sadece hadde kuracaksanız 5 tezgahlı orta ölçekli spesifik malzeme üretebileceğiniz hadde var elimde yardımcı olurum .

Saygılar
GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN AHMAK GELECEĞİNİ İNŞAA EDEMEZ ...

Yerleşim Türkiye / KarabükMeslek Ythalat / Yhracat
Arkadaşın biri Civata ve somun açığı çok yüksek. Bu işi yapabilecek sermaye sahibi arıyorum diyordu.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
bende demir çelik sektöründeyim demir çelik çekme boru ck45 st52 ,100 mm den 1200 mm ye kadar kalın etli borular var var ama piyasa berbat durumda imalat yok kaçgündür satış yok.. ne yapacağımızı bilemiyoruz...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
iranda fabrika kurmak isterseniz aleminyum profil uretimi vs gibi ve aleminyum boyalari gibi kurulacak olan fabrikaya yari ortak olmaya haziriz ilgilenirseniz 0098 914 107 3681 den detaylari gorusebiliriz tesekkurler.
suleyman07

Yerleşim Yran / TebrizMeslek Saty? / Pazarlama