Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

300 000. - İle Ne İş Yapabilirim

BaşlatanhuyhuyhuyTarih28/07/2012 16:19:51Yorum86

İlk mesaj
Üye2981 yazı
Bu foruma girdiğim günden beri ,kıskanarak ve kızarak okuduğum bir başlık. Ve sonunda bu başlığı ben de attım. Unutulmuş kenarda köşede kalmış bir gayri menkulün satımı aşamasına geldik. Bu para ile yapacağım bir çok şey var aklımda . Ama bir de ben sorayım bakalım, dedim. Mutlaka çok iyi ve yeni fikirler çıkacaktır.
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
86 yorum
Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - haciogluticaret
Ne yaparım biliyormusun bankaya yatırırım derimki her ay bana 1.250 TL para verin başkada vermeyin.20sene TAM 20 SENE O PARAYI HER AY 1.250 TL ALIRIM ÇATIR ÇUTUR YERİM YAN GELİR YATARIM... (20 SENE :240 AY X 1.250 = 300.000 TL)

150 000 tl den iki daire , aylık kirası 750 tl den 1500 tl gibi bir şey daha var. Hem daire fiatı artar hem zaman içinde kira geliri.

Başka fikirler de bekliyorum.
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye2981 yazı
iŞ FİKRİ OLAN YOK MU?
ismail karagülle

Üye2981 yazı

300BİN tl olmayan için büyük bir para ama iş yapmak için projeye göre az bile kalabilir.Burada önemli olan paranın en iyi kullanımı için uygun proje bulmak. Her miktar sermayeye uygun iş fikri vardır. Bizim aradığımız da Uygun yeni iş fikirleri varsa onları ortaya çıkarmak.

Bu forumda çok ilginç fikirler ortaya çıkar. Ben Çok yararlanıyorum.İnsana yeni ufuklar açıyor. Olaylara başka açılardan bakmayı öğretiyor. Bakalım ilginç fikirler çıkacak mı
ismail karagülle

Üye167 yazı
sen paran avrsa getir ben sana ayda en az 2000 tl verim bunca parası olan burdamı gezer ya allah aşkına

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Kamu sektörü
Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - y8mil
sen paran avrsa getir ben sana ayda en az 2000 tl verim bunca parası olan burdamı gezer ya allah aşkına

Niye gezmesin. Bana getir demişsin .Teminat olarak ne vereceksin . Getir bana 2000 tl vereyim gibi bir fikir iş fikri sayılır mı? Bankaya yatırmak , gayri menkul alıp kiraya vermek . Bunlar herkesin önerebileceği bilinen şeyler. Eminim daha yaratıcı fikirler koniksten çıkar.
ismail karagülle

Üye245 yazı
300 bin ile is fikri veremem sana cunku hangi konuda bilgilisin, neye yatkinsin, hangi alanda tecrubelisin vs. gibi durumlari bilmedigimden ben olsam ile baslayayim. Alanim marketcilik oldugu icin 200 300 m2 lik bir market acardim. Getirisi goturusunu bildigimden ayda da en az 10 bin koyarim cebime. Bu fikir yaradi mi isine? Bence yaramadi umarim mesaji almissinizidr. Kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye920 yazı
BEN BUKADAR SERMAYESİ OLAN CİDDİ VE GİRİŞİMCİ,CİDDEN TİCARET YAPMAK İSTEYEN ARKADAŞ BULSAM?
1.200.000TL (EN AZ) YAPARDIK BİRLİKTE 1 SENEDE.
ŞAKA DEĞİL ÇOK CİDDİYİM.
GERİSİ SİZE KALMİŞ...
İNANMAK VEYA İNANMAMAK .
SAYGİLAR DİLERİM
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye3 yazı
Sultanahmet Köftecisi "Selim Usta" Franchise'ı yapalım sizi
İbrahim BAYSAL

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye4 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - haciogluticaret
Ne yaparım biliyormusun bankaya yatırırım derimki her ay bana 1.250 TL para verin başkada vermeyin.20sene TAM 20 SENE O PARAYI HER AY 1.250 TL ALIRIM ÇATIR ÇUTUR YERİM YAN GELİR YATARIM... (20 SENE :240 AY X 1.250 = 300.000 TL)

Zaten bankalar %10 faiz verse : 300.000 tl *0.1=30.000 yıllık faiz eder. 30.000/12=2500 aylık 2500 tl eder.
Banka seve seve 1250 verir.
İlimle geçen bir gece , ibadetle geçen bin geceden hayırlıdır.

Hz.MUHAMMED

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye2 yazı
30 kişiye 10,000 tl ver.hergün onlardan bu iyiliğin için 10 tl al.10*30=300 günlük...ayda 30*300=9000 tl.yapar.onlarda iş kurar.2 sene sonra geri öderler.ipotek alırsın.

Yerleşim Türkiye / bursa
Üye473 yazı
agah...adi tefecilik degil mi bu isin ;-) ????

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı
napiim leo .adama git afrikada 5,000 tl den 10 tane su kuyusu açtır.sevaba gir desem...
zaten birçok iş yapabilirim diyor.
ha deseydiki ben bu işi çok seviyorum.bana dua edinde yapayım.o başka

Yerleşim Türkiye / bursa
Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - baysal55
Sultanahmet Köftecisi "Selim Usta" Franchise'ı yapalım sizi

Gerçekten ilginç fikirler var. Kuyu açmaktan, parayı dağıt sevaba girersin diyenlerden de ilham alıyorum. Köfte işi ilgimi çekti. Hangi semtte ve maliyetleri konusunda konuyu biraz açabilir miyiz.? Ve sultanahmet köftecisi tamam da Selim usta diye ilavesi var. Sultan ahmet köftecisinden başka bir şey mi?
ismail karagülle

Yeni Üye38 yazı
Otomat makinelerinde iyi para kazanirsin, eger cevrende var ise makineleri koymak daha kolay olur.
Veya gia franchise alabilirsin ama basinda durman sart yoksa is batar bu isler oyle cunku.
Bunun disinda benim yaptigim yani yapmaya basladigim bir is var ona ortak olabilirsin ister pasif ister akrif isin toplam maliyeti 700000 tl ne kadar para koyarsan o kadar hissen olur her sey resmi yapilacak.
Satilan seyin musterisi hazir yani sadece uretmek gerekiyor.
Benim fikirlerim bu kadar, basarilar dilerim

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Yöneticilik
Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Freds
Otomat makinelerinde iyi para kazanirsin, eger cevrende var ise makineleri koymak daha kolay olur.
Veya gia franchise alabilirsin ama basinda durman sart yoksa is batar bu isler oyle cunku.
Bunun disinda benim yaptigim yani yapmaya basladigim bir is var ona ortak olabilirsin ister pasif ister akrif isin toplam maliyeti 700000 tl ne kadar para koyarsan o kadar hissen olur her sey resmi yapilacak.
Satilan seyin musterisi hazir yani sadece uretmek gerekiyor.
Benim fikirlerim bu kadar, basarilar dilerim

sizin yaptığınız müşterisi hazır ,üretimden biraz söz etseniz, herşeyi anlatmaktan imtina ediyorsanız, açıklayabildiğiniz kadar bilgi verirseniz iyi olur.
ismail karagülle

Yeni Üye8 yazı
Valla bi mesleğin yoksa parayla para kazanma devri bitti mesleğininde büyükleri olmaması lazım piyasada . Örnek ben kasabım dededen kalma 600000 tl lik gayrimenkul var satıp bi iş kurma derdine girmiyorum çünkü ustalara işçilere güvenmiyorum her sektörde böyle işte
Herşey ticaret ve hizmet sektöründe diyendir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye38 yazı
merhaba,Huyhuy
Ben sadece size fikirler vermeye calistim.Benim yaptigim is oyuncak uzerine,bende bu isi yapiyorum sirketim var 7 senelik bir sirket bu uretecegim urunu zaten biz firma olarak 1,2 milyon adet cinden aliyorduk, daha sonra devlet gumruklerde kg ile vergi uygulamaya karar verdi.Bu mallar icin odenen kdv ve diger giderler toplami mal in cindeki maliyetinin uzerine yuzde 60 gibi bir maliyet olusturdu.
Sonra bu urunu biz kendimiz yapalim dedik ama 6 boyunca gitmedigimiz kimya muhendisi ve kaucuk urunler ureten fabrika kalmadi hic biri formulu ve yapilis seklini bulamadi, urunu KOSGEB labaratuarlarina verdik ama onlarda bu sekil de icindeki etken maddeleri bulamayiz dedi malzemenin cig yapilmamis hali gerekir dediler tabi bu imkansiz nasil ve nereden bulacagiz ayrica bulsak bile formul icindeki gr lar olmadan olamazdi.
sirket olarak butun musterilerimiz fiyat artislarindan cok madur oldu, en son care cinde bu isi ogretecek firma aradik bir danisman tuttuk bize tam 8 Ay sonra bu isi ogretecek firma buldu sebeni formul cok gizliymis.Birde biliyorsunuz turkiye avraya en yakin ulkelerden biri siz ogrenirseniz bizden urun almazlar korkusu var.Daha sonra hatri sayilir bir para vererek ben 30 gun cinde geceden sabaha calisarak formulleri ve el sanatlarini ogrendim.Gece calisma sebebimiz cinde devlet ve ticari sirlari paylasmak ve yakalanmanin cezasi idam.Bu yuzden cok ugrastim.
urunun bir ozelligi de TURKIYEDE VE AVRUPA DA ureticisi olmamasi.Yillik cin in ithalat rakkami sadece bu urun icin. 750 milyon usdEvet cok buyuk para !!!!biz isimiz geregi ithal ettigimiz malzemeleri satan avrupa ulkelerine bu urunu biz Turkiyede uretsek alirmisiniz dedik 3 firma evet dedi ve maliyetlerimiz cinden yuzde 12 fazla ama biliyorsunuz cin mallari her ulkede kotali ve gumruk problemli bu yuzden sanirim almak istediler bu firmalarin toplam tuketimi ise yillik 15 milyon adet.
Tabi bu siparisleri yapmak icin kurulacak tesisin makineleri de yuksek kapasitede olmasi lazim.
YANI BENIM GIRISIMIM RAKISIZ,FORMUL KIMSEDE YOK,AVRUPA DA BILE URETICI YOK,MALI URETSEN KIME SATACAKSIN DERDI YOK CUNKU ZATEN BEN KULLANIYOR.
Sanirim bu kadar aciklama yeterlidir.Daha fazla bilgi veremem ancak yuz yuze anlatabilirim.

Selamlar

Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Freds
merhaba,Huyhuy
Ben sadece size fikirler vermeye calistim.Benim yaptigim is oyuncak uzerine,bende bu isi yapiyorum sirketim var 7 senelik bir sirket bu uretecegim urunu zaten biz firma olarak 1,2 milyon adet cinden aliyorduk, daha sonra devlet gumruklerde kg ile vergi uygulamaya karar verdi.Bu mallar icin odenen kdv ve diger giderler toplami mal in cindeki maliyetinin uzerine yuzde 60 gibi bir maliyet olusturdu.
Sonra bu urunu biz kendimiz yapalim dedik ama 6 boyunca gitmedigimiz kimya muhendisi ve kaucuk urunler ureten fabrika kalmadi hic biri formulu ve yapilis seklini bulamadi, urunu KOSGEB labaratuarlarina verdik ama onlarda bu sekil de icindeki etken maddeleri bulamayiz dedi malzemenin cig yapilmamis hali gerekir dediler tabi bu imkansiz nasil ve nereden bulacagiz ayrica bulsak bile formul icindeki gr lar olmadan olamazdi.
sirket olarak butun musterilerimiz fiyat artislarindan cok madur oldu, en son care cinde bu isi ogretecek firma aradik bir danisman tuttuk bize tam 8 Ay sonra bu isi ogretecek firma buldu sebeni formul cok gizliymis.Birde biliyorsunuz turkiye avraya en yakin ulkelerden biri siz ogrenirseniz bizden urun almazlar korkusu var.Daha sonra hatri sayilir bir para vererek ben 30 gun cinde geceden sabaha calisarak formulleri ve el sanatlarini ogrendim.Gece calisma sebebimiz cinde devlet ve ticari sirlari paylasmak ve yakalanmanin cezasi idam.Bu yuzden cok ugrastim.
urunun bir ozelligi de TURKIYEDE VE AVRUPA DA ureticisi olmamasi.Yillik cin in ithalat rakkami sadece bu urun icin. 750 milyon usdEvet cok buyuk para !!!!biz isimiz geregi ithal ettigimiz malzemeleri satan avrupa ulkelerine bu urunu biz Turkiyede uretsek alirmisiniz dedik 3 firma evet dedi ve maliyetlerimiz cinden yuzde 12 fazla ama biliyorsunuz cin mallari her ulkede kotali ve gumruk problemli bu yuzden sanirim almak istediler bu firmalarin toplam tuketimi ise yillik 15 milyon adet.
Tabi bu siparisleri yapmak icin kurulacak tesisin makineleri de yuksek kapasitede olmasi lazim.
YANI BENIM GIRISIMIM RAKISIZ,FORMUL KIMSEDE YOK,AVRUPA DA BILE URETICI YOK,MALI URETSEN KIME SATACAKSIN DERDI YOK CUNKU ZATEN BEN KULLANIYOR.
Sanirim bu kadar aciklama yeterlidir.Daha fazla bilgi veremem ancak yuz yuze anlatabilirim.

Selamlar

Dikkat ve ilgiyle okudum. Çok müthiş bir çaba vermişsiniz. Önce bu azminizden ve başarınızdan ötürü sizi kutluyorum.Bu konu beni aşar. Ve sizin yerinizde de olsam ortak yerine finansman bulmaya çalışırdım.Bu kadar büyük tehlikeler ve uğraştan sonra Bu projeye çok iyi şartlarda kredi bulabileceğinizi sanıyorum.Ve başaracağınıza inanıyorum. Meselenin esas zor kısmını zaten geçmiş başarmışsınız.Kolaylıklar ve başarılar dilerim.
ismail karagülle

Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - huyhuyhuy
[quote]Yazıyı gönderen - Freds

Profilinizden biraz baktım . Gerçekten girişimci ve akıllı ve girişimci bir genç olduğunuz fikrine sahip oldum.Ayrıca başarılı ve düzgün bir eğitimci elinde yetişmiş olduğunuzu da anladım.Bir ara hem sizinle hem babanızla tanışmak isterim.
ismail karagülle

Yeni Üye38 yazı
Cok tesekkur ederim iltifatlariniz icin.Aynen dedigin gibi isleri takip ediyoruz.Proje icin finansman var ama ben banka olsun istemiyorum, veya daha da kucuk makineler ile yapmaya baslayacagim zaten kalip siparislerimi verdim onlar yapiliyor 20 gun sonra teslim olacak.
Ben (babam da) hep olamayan isleri yaratmak la ugrasiriz ayni zamanda risk de en az olanlardan, benim rumuzum FREDS cunku gida zincirimiz var tavuk uzerine yeni kurduk İzmirde 2 tane bayilik verdik birisi karsiyaka da digeri bayramda bir AVM de acilacak.Bu isi de benim 15 yillik gida tecrubem oldugu icin kurduk, ben pizza hut,little caesars pizza, dunkin donuts markalarini Amerikandan Turkiyeye getirdim.Sonra Genel mudur luk disinda maalesef bir mevkii olmadigi icin kendi isimi kurmaya karar verdim, iyi de gidiyor.Dedigim gibi bu forum da da benim nacizane fikirlerim disinda hic garanti is goremedim, hepsinde yuksek risk var.
Telefonum 0 533 202 72 71 vaktiniz oldugu zaman sohpet etmek ve is fikirleri hakkinda beyin firtinasi yapmaktan memnun olurum.
SELAMLARİMLA

Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Freds
Cok tesekkur ederim iltifatlariniz icin.Aynen dedigin gibi isleri takip ediyoruz.Proje icin finansman var ama ben banka olsun istemiyorum, veya daha da kucuk makineler ile yapmaya baslayacagim zaten kalip siparislerimi verdim onlar yapiliyor 20 gun sonra teslim olacak.
Ben (babam da) hep olamayan isleri yaratmak la ugrasiriz ayni zamanda risk de en az olanlardan, benim rumuzum FREDS cunku gida zincirimiz var tavuk uzerine yeni kurduk İzmirde 2 tane bayilik verdik birisi karsiyaka da digeri bayramda bir AVM de acilacak.Bu isi de benim 15 yillik gida tecrubem oldugu icin kurduk, ben pizza hut,little caesars pizza, dunkin donuts markalarini Amerikandan Turkiyeye getirdim.Sonra Genel mudur luk disinda maalesef bir mevkii olmadigi icin kendi isimi kurmaya karar verdim, iyi de gidiyor.Dedigim gibi bu forum da da benim nacizane fikirlerim disinda hic garanti is goremedim, hepsinde yuksek risk var.
Telefonum 0 533 202 72 71 vaktiniz oldugu zaman sohpet etmek ve is fikirleri hakkinda beyin firtinasi yapmaktan memnun olurum.
SELAMLARİMLA

Mutlaka arayacağım. Tanışmaktan memnun olacağım. Bu aralar bahsini yaptığım satış işi ile meşgulüm. O iş tamamlandığında sizi arayacağım şahsen de tanışırız. Anladığım kadarı ile babanızda Bakırköy'lülük var. Ben de eski bir Bakırköylü'yüm.Bakırköy lisesi mezunuyum.Selamlar, kolaylıklar dilerim
ismail karagülle

Yeni Üye3 yazı
Halk genelde AVM lerde gördüğü kırmızı yeşil tabelalı sultanahmet köftecilerini gerçek sultanahmet köftecisi zannediyor. 92 yıllık olan insanların uzun kuyruklar oluşturduğu o kuyruklarda Başbakanı Devlet erkanlarını sanatçıları bekleten sultanahmet köftecisi'nden bahsediyorum Selim usta'yı o yüzden yazdım ayırt edebilin diye :) www.sultanahmetkoftesi.com bir ara incelersiniz ....
İbrahim BAYSAL

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - baysal55
Halk genelde AVM lerde gördüğü kırmızı yeşil tabelalı sultanahmet köftecilerini gerçek sultanahmet köftecisi zannediyor. 92 yıllık olan insanların uzun kuyruklar oluşturduğu o kuyruklarda Başbakanı Devlet erkanlarını sanatçıları bekleten sultanahmet köftecisi'nden bahsediyorum Selim usta'yı o yüzden yazdım ayırt edebilin diye :) www.sultanahmetkoftesi.com bir ara incelersiniz ....

iNCELEDİM.Ama maliyetlerini görünce hem abartılı geldi.Hem de gereksiz. Bu Sadece benim durumumla ilgili bir fikir. Ben yedi ceddi Aşçı olan Bolu'lu bir ailenin çocuğuyum.
Şöyle kısaca söylemek gerekirse ,Bundan 40- 50 yıl önce Sultanahmet köftecisiyle Aynı kasaptan alış veriş yapardık.Babam kasabın ustalığını beğenmez tezgaha kendi geçer Gövdeyi parçalar eti doğrardı. kÖFTECİ İSE KENDİ YAPACAĞINA KASABA İŞİNİ YAPTIRIRDI.
40 sene lokantacılık yaptıktan sonra Yeni neslin işi devam ettirmek istememesi üzerine mesleği bırakmıştık. Bu yaştan sonra köfteci dükkanı açacaksam o maliyetleri ve bedelleri ödemem.Makul bir fiat olsaydı belki isim hakkı olarak verilebilir diye düşünürdüm.Ama o iş nasıl yapılır. Köfte nasıl yapılır .Çok iyi bildiğime eminim.

Yeni Üye1 yazı
merhaba huyhuy size bir öneride bulunabilirim ancak bu işi ben kendim yapacağım .dünya ticareti diyebiliriz bu işin adına yaklaşık bir senedir bu işin alt yapısını hazzırladım yapılacak bu iş için sağlam bir ekip olması gerekiyor .pazarlama imalat ve finansör
müşterilerden yoğun bir talep olan bir iş
iş akışı şu şekilde.
müşteri istediği ürnü getiriyor ve 100%30 kaporasını veriyor ürün bittiği zaman gelip malı kontrol edip diğer kalan parayı ödüyor ve ürünü müşterinin istediği adrese gönderiyoruz.(biz tanıdığımız müşterilerle çalışacağımız için kontrol olmadan malı gönderip parayı hesabımızdan çekeceğiz )
bu iş türkiyede var ve yapılıyor fakat maliyetleri çok yüksek ben bunu başka bir şirket adına çinde bir buçuk sene yaptım ve bu şirket çok iyi para kazandı fakat şimdi gümrük vergisi çok yüksek olduğu için bu şirket yapmıyor allah nasib ederse bayramdan bir ay sonra ben çine gideceğim ve oradan türkiyeye ürün sokmadan direk müşterilerin ülkelerine göndereceğiz müşteriler türk değil hepsi yabancı arap ülkeleri ağırlıkta
bu işi şimdilik çinliler bilmiyor daha farketmediler onlar farkedip öğrenene kadar biz orada marka olan bir şirket oluruz diye düşünüyorum ve bu işi çinde enkırsal bölgede yaptık yayılmasın diye
yapılan bir ürün başına kalan net kar 7$ yakalşık bir senede yüzbin parça ortalama sipariş geliyor belki biz ilk 6 ayda 30 bin civarı sipariş alırız diye düşünüyoruz müşterilerden aldığımız iznenim bu şekilde. neyse sizinle paylaşmak istedim bunu bence ne iş yaparsanız yapın ama farklı ve yeni birşey olsun mutlaka kıyıda köşede farkedilmeyen bir iş vardır örnek mesela bir arkadaşım kumpir işi yapmak istiyordu galiba avusturalyada diye yazmıştı orada yokmuş bence kesinlikle tutar bu iş. acın ulucalı bile nasıl kazandı dünyada olan ama bizde olmayan değişik farklı yarışmaların türkiye yayın hakkını alarak .size iyi akşamlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye33 yazı
Kayseri de cok revacta ve muntazam bir bolgede insaat arsam var, gel seninle 300milyara YAP-SAT yapalim. Arsa +40bin yuro benden 300 milyar senden.

Okey misin?
Memleket :Gayseri

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Di?er
Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - YIRSekerO
Kayseri de cok revacta ve muntazam bir bolgede insaat arsam var, gel seninle 300milyara YAP-SAT yapalim. Arsa +40bin yuro benden 300 milyar senden.

Okey misin?

Param arsa ve dükkan satışından geliyor. O sektör bizim boyumuzu aştı. Devasa inşaat şirketleri var artık. Yani benim hedefimde inşaat yok. Benim için eskilerde kaldı.
ismail karagülle

Üye113 yazı
bende yazayım bari.... gel göynükte yada kemerde mac donalds aç kardeşim... burda yok ve akın akın mıllet burger kınge gidiyo 2 sezonda malıyetın cıkar elindede işin olmuş olur
YUSUF

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Muhasebe
Üye2659 yazı
huyhuyhuy abi o parayla umumi hela açsak nasıl olur :)) Pisuvarları ve tuvaletleri aşağıdaki gibi konforlu şekilde süsleriz :)

"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - masal06
huyhuyhuy abi o parayla umumi hela açsak nasıl olur :)) Pisuvarları ve tuvaletleri aşağıdaki gibi konforlu şekilde süsleriz :)

Haklısın. Bununla ilgili bir fıkra vardı.Benim gibi yaşı ilerlemiş(dikkat geçmiş değil ilerlemiş)Bir vatandaş çekilişten bir yüklü para kazanmış.Gazeteciler sormuş para ile ne yapmayı düşünüyorsunuz? Adam cevap vermiş.Şehrin en işlek yerine tuvalet yaptıracağım .Demiş. Hayır olsun diye mi? Yok canım bu yaştan sonra gelen servetin içine cümle alem yesdehlesin diye demiş.
ismail karagülle