Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

300 000. - İle Ne İş Yapabilirim

BaşlatanhuyhuyhuyTarih28/07/2012 16:19:51Yorum86

İlk mesaj
Üye2981 yazı
Bu foruma girdiğim günden beri ,kıskanarak ve kızarak okuduğum bir başlık. Ve sonunda bu başlığı ben de attım. Unutulmuş kenarda köşede kalmış bir gayri menkulün satımı aşamasına geldik. Bu para ile yapacağım bir çok şey var aklımda . Ama bir de ben sorayım bakalım, dedim. Mutlaka çok iyi ve yeni fikirler çıkacaktır.
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
86 yorum
Üye265 yazı
Bence simdi oldugu gibi millete beyin jimlastigi yaptir. Forumun icinde birileri birileriyle belki tanisip is yaparlar sende sevap kazanirsin dua alirsin :))

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Ythalat / Yhracat
Üye265 yazı
Veya charlotte cinisi koyun al yilda 300 bin kazan bu yazimi ortaya yazdim arkadaslara fikir olmasi sebebiyle isteyene getiren firmaninda telini veririm :)

Üye2659 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - aabaci
Veya charlotte cinisi koyun al yilda 300 bin kazan bu yazimi ortaya yazdim arkadaslara fikir olmasi sebebiyle isteyene getiren firmaninda telini veririm :)

yok birader hem karizmatik değil hemde masraflı iş bu işin kavalı , kaliteli kepeneği(çoban giysisi) filan derken masrafı bayağı yüklü çıkar :) :)
Bize masrafsız, 1 koyup 10 alacağımız biz çalışmadan da kazandırcak , temiz , karizması olan bir iş lazım :))
Yarın bugün sosyeteye girdiğimizde üstümüz başımız koyun pisliği kokmasın :) :)
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye265 yazı
:))) doğru soyluyorsun masal06 3 köfteye 5 ekmek olacak, 3 kurus sermaye olmadan ''benim şu kadar sermayem var'' deyip milletten bedava fikir koparılacak falan fıstık ha bu arada koyun alana kaval ve heybe yanında promasyon veriliyor hatta sıkı pazarlıkla 1 tanede eşek alınabılir deye dusunuyorum :))

Yeni Üye41 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - huyhuyhuy
Bu foruma girdiğim günden beri ,kıskanarak ve kızarak okuduğum bir başlık. Ve sonunda bu başlığı ben de attım. Unutulmuş kenarda köşede kalmış bir gayri menkulün satımı aşamasına geldik. Bu para ile yapacağım bir çok şey var aklımda . Ama bir de ben sorayım bakalım, dedim. Mutlaka çok iyi ve yeni fikirler çıkacaktır.

Kenarda köşede unutulmuş gayri menkul nasıl oluyormuş arkadaş ? Biz para üstünü bile unutmuyoruz valla, gayri menkulü nasıl unutalım : ))
-
şaka bir yana, paran mı var derdin var.
Akıllı adam gideceği yere hazırlanır : ))

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Müzik
Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - jüpiter
Alıntı Yapılan Metin:

Kenarda köşede unutulmuş gayri menkul nasıl oluyormuş arkadaş ? Biz para üstünü bile unutmuyoruz valla, gayri menkulü nasıl unutalım : ))
-
şaka bir yana, paran mı var derdin var.

Kenarda unutulmuş sözü;
Söze bakınca hakikaten komik duruyor.Ama şöyle izah edeyim. 50-60 yıl kadar önce alınmış. Üzerinde bir müddet hayaller kurulmuş.Ama çok uzun zamandan beri bu mülkten hayır yok .Ne değeri artıyor ne satılabiliyor.Diye umut kesilmiş bir mülk. Başka bir kelime ile nasıl ifade edilir bilemiyorum.
ismail karagülle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye130 yazı
ilk defa forumda birinin bu tip parası olduguna inandım.. umarım güzel fikirler gelir.. hayal ürünleri dısında bu forumdan bu tip bir parayı işletecek ve büyütebilecek kişilerin ve fikirlerin cıkabileceğini düşünmüyorum.. saygılar..
Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - PeaceB
ilk defa forumda birinin bu tip parası olduguna inandım.. umarım güzel fikirler gelir.. hayal ürünleri dısında bu forumdan bu tip bir parayı işletecek ve büyütebilecek kişilerin ve fikirlerin cıkabileceğini düşünmüyorum.. saygılar..

Meşhur bir sözümüz vardır.Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz.Diye. O yüzden belli etmiyorlardır.
İş yapmak için gerekli unsurları bize şöyle sıralamışlardı.
1) sermaye
2)toprak (yer)
3) işgücü
4)müteşebbis(girişimci)

Bu forumda 4 üncü maddeden bol miktarda var.

işgücü de bulunması birçok konuda zor değil.

yer (toprak) da kiralamak veya satın almak suretiyle bulunabilir.

Kredi ile bulunabilir gibi gözüksede esas zor olan sermayenin tedarikidir.(sermayenin en önemli özelliği ürkek bir yapısı vardır.Kolay ele geçmez)

Bu forumdakilerin ve diğer bir çok kişinin esas problemi burada düğümleniyor.

ismail karagülle

Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - PeaceB

Meşhur bir sözümüz vardır.Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz.Diye. O yüzden belli etmiyorlardır.
1) sermaye
2)toprak (yer)
3) işgücü
4)müteşebbis(girişimci)

Kredi ile bulunabilir gibi gözüksede esas zor olan sermayenin tedarikidir.(sermayenin en önemli özelliği ürkek bir yapısı vardır.Kolay ele geçmez)

Bizim forum üyelerinin çoğunda az çok sermaye var abi :) bunlar ne iş yapacaklarını bilmiyor :) Yada sermayeleriyle hayalleri birbirini tutmuyor :)

Açık konuşmak gerkirse buraya uğrayanların çoğu Memur filan olamadık bari sermayesiz nasıl çevrede saygınlığı olan risksiz bir iş kurabilirim ? nasıl kısa yoldan zengin olabilirim? bilinçaltıyla geliyor:)

Özellikle "şu kadar param var" bilinçaltında olan insanlara verilen komik fikirleri ve iş teklifi yapanları okumak epey komik oluyor:) (Tabiiki ciddi olanları ayrı koymak lazım )

En iyisi bırakalımda onlarda yazsınlar hataları yanlışları görebilmek için bu yazılar bir şans kimileri için

Yalnız unutmadan sitede gördüğüm kadarıyla türk halkının girişimcilik ile ilgili bilinçlenmesi epey şart bu konuda eksiğiz bu da bir dip not olsun
SAYGILARIMLA

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

'Keşke'Leri Sevmem !!

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - masal06
Alıntı Yapılan Metin:
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - PeaceB

1) sermaye
2)toprak (yer)
3) işgücü
4)müteşebbis(girişimci)

Bizim forum üyelerinin çoğunda az çok sermaye var abi :) bunlar ne iş yapacaklarını bilmiyor :) Yada sermayeleriyle hayalleri birbirini tutmuyor :)

Açık konuşmak gerkirse buraya uğrayanların çoğu Memur filan olamadık bari sermayesiz nasıl çevrede saygınlığı olan risksiz bir iş kurabilirim ? nasıl kısa yoldan zengin olabilirim? bilinçaltıyla geliyor:)

Özellikle "şu kadar param var" bilinçaltında olan insanlara verilen komik fikirleri ve iş teklifi yapanları okumak epey komik oluyor:) (Tabiiki ciddi olanları ayrı koymak lazım )

En iyisi bırakalımda onlarda yazsınlar hataları yanlışları görebilmek için bu yazılar bir şans kimileri için

Yalnız unutmadan sitede gördüğüm kadarıyla türk halkının girişimcilik ile ilgili bilinçlenmesi epey şart bu konuda eksiğiz bu da bir dip not olsun
SAYGILARIMLA

Yani para var. Ama 100 atlıyı ben beğenmem 1000 atlı beni beğenmez diyip evde kalan kız misali.
Girişimcilik biraz da allah vergisi hayal gücü ve cesaret işidir.Ama yetmez eğitim ve araştırma ile de desteklenmesi gerekir. Eğitim ve araştırma dışında diğer unsurlar yeteri kadar var olduğunu sanıyorum.Ama bu bilgi ve araştırma ve metodoloji ile desteklenmediği için sadece hayalde kalıyor.
Koniksde herşey doğru dile getirilmiyor olmayabilir ama bana çok şey öğretiyor. Çok saçma gelen bir yazı bile üstünde düşünülür ve farklı açıdan bakılırsa bazen yeni ufuklar açıyor.
ÖRNEK;
Tuvalet projene çok güldüm. Ve başka bir açıdan benim düşünme sistamatiğime yeni ve daha net bakış geliştirmemem neden oldu. Ve Bu yaştan sonra ne işin var . Fazla araştırmaya dedim.Ve kararımı vermeme neden oldun.Tuvalet yaptırmayacağım. Köyüme gidip Bir sera ve bir kaç hayvan alıp mezarlığa yakın temiz havada yaylaya yakın bir köyde hayatımı geçirmeye çalışacağım.
ismail karagülle

Yeni Üye26 yazı
ev alım satım işiyle ayda sana ortalama 25 bin kazandırabilirim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Yeni Üye41 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mmm

Mesela ?
Akıllı adam gideceği yere hazırlanır : ))

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Müzik
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mmm

Vıyyy!!!! 25bin mi ? iyi para valla :) Bu arada merak ettim sizin ayda geliriniz nekadar?

Fakat benim tercihim dünyada çalışmak olurdu :) Ayda nerede yiyip içeceğiz ?

Şaka bir yana 25 bin kazanmak bu kadar basitmi ? Valla bana masraflar çıktıktan sonra 10 bin kalsın 15 bini sizin olsun :)

'Keşke'Leri Sevmem !!

Üye2981 yazı
Arkadaşlar bütün yorumculara çok teşekkürler . Ben kararımı verdim. Köyüme geri dönüyorum. Bu arada Fadime evlenirse düğününde halay da çekeceğim.
Bir kaç hayvan alacağım. Bir de sera kuracağım. Çok büyük değil. 300 metre kare sera - 10-20 keçi.
Geri kalan parayı da altın - Likit fonlar- döviz arasında paylaştıracağım. Tekrar teşekkürler.
ismail karagülle

Üye920 yazı
huyhuyhuy değerli arkadaşım .
ben olsam 300.000 tl sermayeden 1.500.000 tl yapardım 12 ayida. ister inan iter inanma :) ufak bile olsa da imparatörluk kurardım .ama beni dinleyen yok .parasi olanlar oturup kara kara düşunyor ne yapsam.
para senin ve karar sen vereceksin. kazanmak ve değerledirmek istyorsan atak olacaksin ve zamanını değerledireceksin. zaman paradır:)
saygilarimla emzar nebieridze.
başarılar dilerim ve kazanclar.
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye31 yazı
para kazanmak istiyorsan TİCARET= %50

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Yleti?imci
Yeni Üye23 yazı
300 bin TL paran varsa en fazla 100 binlirayı riske et 200 bini bankaya bağla ama vadeli mevduat olarak ve istesende dokunama böylelikle batarsan gene suyun üzerinde kalırsın dostum. Mesela Benim 300 bin TL param olsa hangi işleri yapmam
1- Cafe Restaurant ve türevlerini açmam
2- Hizmet sektörüne asla yatırım yapmam
3- Borsa ile hiç uğraşmayı düşünmem
4- Depolama maliyeti yüksek mala yatırım yapmam
5- Araba asla almam
6- Parayı gidip 1 daireye yatırmam
7- Turizme dayalı dönemsel hiç bir iş yapmam
8- Mağza işine asla girmem ( tekstil, beyaz eşya vb)
9- Parayı dövize yatırmam

Yapacağım Tek şey Sulak Tarım arazisi alırım aklıma gelen bunlar
www.ucusrotasi.net

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Miletos
300 bin TL paran varsa en fazla 100 binlirayı riske et 200 bini bankaya bağla ama vadeli mevduat olarak ve istesende dokunama böylelikle batarsan gene suyun üzerinde kalırsın dostum. Mesela Benim 300 bin TL param olsa hangi işleri yapmam
1- Cafe Restaurant ve türevlerini açmam
2- Hizmet sektörüne asla yatırım yapmam
3- Borsa ile hiç uğraşmayı düşünmem
4- Depolama maliyeti yüksek mala yatırım yapmam
5- Araba asla almam
6- Parayı gidip 1 daireye yatırmam
7- Turizme dayalı dönemsel hiç bir iş yapmam
8- Mağza işine asla girmem ( tekstil, beyaz eşya vb)
9- Parayı dövize yatırmam

Yapacağım Tek şey Sulak Tarım arazisi alırım aklıma gelen bunlar

Arazi fiatlarıyla ilgili bilginiz var mı? Paylaşırsanız memnun olurum.
ismail karagülle

Yeni Üye23 yazı
Sevgili arkadaşlar,

Ülkemizde en önemli yatırım sorunu bence kimsenin net bir araştırması ve fikri olmaması, herkes birilerinden gördüğü kadarı ile yatırım yapıyor

Örneğin ; Bir ara hatırlarsanız Damacana su bayileri mantar gibi açıldı sonrası malum, Bir ara Simit sarayı furyası türedi açan açana sonuç hepsi zarar ediyor vb örnekleri çokça sıralayabiliriz.

Günümüz şartlarında herhangi bir işe başlayacak kişinin bence kısa vadede plan yapmaması gerekmektedir. Çünkü hepimizin doğasında kısa yoldan köşeyi dönme düşüncesi ağır basmaktadır. Ama unutulmamalı ki bir iş yatırım yapıldıktan 7 yıl sonra meyvelerini verir bu süre sizin öğrenme ve piyasaya hakim olma sürenizdir. Bugün ticarette batanların pek çoğunun ilk 5 yıl içerisinde battığını görürsünüz.

Sermaye tabiki önemli bir faktör ancak bilgi ve beceri sermayeyi koruyacak en önemli faktördür. Yapacağınız işe önce kendinizi hazırlayınız. Ali Ağaoğlu modeli Ben yaptım oldu ile bu işler olmaz. Yatırım yapmak istediğiniz iş kolu ile ilgili önce küçük sermayeler ile denemeler yapın en azından bilgiyi para ile satın almış olursunuz. Yapacağınız iş her ne olursa olsun insan gücünün en büyük maliyet olduğunu unutmamak lazım bu işin vergisi, sigortası, harcı, oda aydatları ıvırı zıvırı yıl bazına vurduğunuzda faaliyet giderinizin %50 sini çoğu zaman geçmektedir. Sermaye atıl paradır. Yani sizin 1 yıllık faaliyet ve yaşam standardı giderinizin fazla kalan kısmıdır sermaye eğer böyle bir giderin karşılığı yok ise para sınırlı ise bence en mantıklı iş komisyonculuktur.
www.ucusrotasi.net

Üye2981 yazı
Miletos ,sulak arazi alırım demişsiniz. Herhalde bu konuda araştırmanız var ki öneriyorsunuz. Bu tür sulak bir arazi almak istesek nerede almamızı önerirsiniz. Ve dönümü ne kadardan almak doğrudur. Araziyi alıp spekülasyon saiki ile hiç bir şey yapmamak mı? Yoksa bir tarımsal faaliyet mi önerirsiniz. Hangi tür bir tarımsal faaliyet tercihi yapmayı önerirsiniz?
ismail karagülle

Yeni Üye23 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Miletos ,sulak arazi alırım demişsiniz. Herhalde bu konuda araştırmanız var ki öneriyorsunuz. Bu tür sulak bir arazi almak istesek nerede almamızı önerirsiniz. Ve dönümü ne kadardan almak doğrudur. Araziyi alıp spekülasyon saiki ile hiç bir şey yapmamak mı? Yoksa bir tarımsal faaliyet mi önerirsiniz. Hangi tür bir tarımsal faaliyet tercihi yapmayı önerirsiniz?

Şuan ve gelecekte en önemli sorun doğal beslenme ve organik tarım Su problemi olmayan arazi anormal değerlenecek ben şuan kaz dağları, çanakkale bölgesinde araştırıyorum normalde mesleğim Turizm işimden dolayı farklı sektörlerden bir çok kişi ile görüşmekteyim. Tarım arazilerini yatırım amaçlı alıyorum ve meyve ağaçları dikip bekleteceğim. Bunun dışında Geri dönüşüm işine yatırım yapacağım. Piyasada her an kriz patlayabilir o yüzden Turizm gibi riskli bir işten parayı daha norminal alanlara kaydırıyorum tahminimiz Şubat gibi ciddi sıkıntılar ile boğuşacak piyasalar kuru parası olanlar için kriz fırsat demektir. Bu işlerin harici Şubatta beklediğimiz kriz real olarak gerçekleşirse o dönemdede düşen hisse senetleri sayesinde Borsa hisse senedi alımları iyi bir kazanç sağlayabilir. Amaç yumurtaları aynı küfeye koymamak ve riski paylaştırmak
www.ucusrotasi.net

Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Miletos
Alıntı Yapılan Metin:

Şuan ve gelecekte en önemli sorun doğal beslenme ve organik tarım Su problemi olmayan arazi anormal değerlenecek ben şuan kaz dağları, çanakkale bölgesinde araştırıyorum normalde mesleğim Turizm işimden dolayı farklı sektörlerden bir çok kişi ile görüşmekteyim. Tarım arazilerini yatırım amaçlı alıyorum ve meyve ağaçları dikip bekleteceğim. Bunun dışında Geri dönüşüm işine yatırım yapacağım. Piyasada her an kriz patlayabilir o yüzden Turizm gibi riskli bir işten parayı daha norminal alanlara kaydırıyorum tahminimiz Şubat gibi ciddi sıkıntılar ile boğuşacak piyasalar kuru parası olanlar için kriz fırsat demektir. Bu işlerin harici Şubatta beklediğimiz kriz real olarak gerçekleşirse o dönemdede düşen hisse senetleri sayesinde Borsa hisse senedi alımları iyi bir kazanç sağlayabilir. Amaç yumurtaları aynı küfeye koymamak ve riski paylaştırmak

Tahlileriniz iyi. Araştırmanız içinde fiat da vardır mutlaka.
Sulu Tarım arazilerinin dönüm fiatı hakkında kaz dağları bölgesinde araştırmanız var mı?
ismail karagülle

Yeni Üye51 yazı
huyhuyhuy arkadaşım 300 bin sermayen varsa gıda ve hayvancılık sektörü olan tavuk çiftliği öneririm, türkiye olarak en karlı ve 1, sıralara yer almaktadır, düşünürseniz gerekli detay ve bilgi hakkında gerekse yapımı kurulumu hakkında yardımcı olabilirim, sizde araştırmasını yaparsınız ve kararınızı verirsiniz, saygılar.

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Esnaf
Üye227 yazı
iyi çalışmalar
ben 4 senedir bitkisel gıda takviyeleri üzerine izmirde faal bulunan bir firmam var.
portföyümde 300 e yakın müşterim var ve piyasada hatırı sayılır bir yerdeyim. Türkiye ye ilk defa dr mehmet öz ün tavsiye ettiği african mango yu getirdim. istanbul radyolarında reklamı yapılan vitrix maximum performans hapının marka sahibiyim. ofisimin yanında 10 kişilik call centerım bulunmakta. ayrıca yeni satın aldığım internet sitem var. www.sifamagazasi.com
aylık kazancım net 10 000 tl fakat reklam bütcesiz
bu ve buna benzer bir kaç iş projem var. isterseniz yüz yüze görüşerek bu parayı nasıl değerlendirebileceğimizi görüşebiliriz adres bilgilerime www.he-kagroup.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz
www.sifamagazasi.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - wandel14
huyhuyhuy arkadaşım 300 bin sermayen varsa gıda ve hayvancılık sektörü olan tavuk çiftliği öneririm, türkiye olarak en karlı ve 1, sıralara yer almaktadır, düşünürseniz gerekli detay ve bilgi hakkında gerekse yapımı kurulumu hakkında yardımcı olabilirim, sizde araştırmasını yaparsınız ve kararınızı verirsiniz, saygılar.

Sağol bizim Bolu'da oldukça yaygın.İnceledim . Dediklerin doğru. Çok ileri teknolojiler kullanılıyor. Tesisi anahtar teslimi kuran bir firma sahibi çok yakın ahbabım var. Üzerinde durduğum bir sektör. Ama ikinci belki üçüncü aşamada yapacağım. Belki tavuk yerine hindi yapacağım.
ismail karagülle

Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - wandel14

Bende aslen Bolu' luyum .Mengen de evim var. ( KÖYDE)
ismail karagülle

Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - haydibizdenal
iyi çalışmalar
ben 4 senedir bitkisel gıda takviyeleri üzerine izmirde faal bulunan bir firmam var.
portföyümde 300 e yakın müşterim var ve piyasada hatırı sayılır bir yerdeyim. Türkiye ye ilk defa dr mehmet öz ün tavsiye ettiği african mango yu getirdim. istanbul radyolarında reklamı yapılan vitrix maximum performans hapının marka sahibiyim. ofisimin yanında 10 kişilik call centerım bulunmakta. ayrıca yeni satın aldığım internet sitem var. www.sifamagazasi.com
aylık kazancım net 10 000 tl fakat reklam bütcesiz
bu ve buna benzer bir kaç iş projem var. isterseniz yüz yüze görüşerek bu parayı nasıl değerlendirebileceğimizi görüşebiliriz adres bilgilerime www.he-kagroup.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz

Sizin sektörle ilgili kafama yatan bölümü işin bitkileri toplama ve yetiştirme kısmı . Eğer Bolu ve dağlarında istediğiniz veya yetiştirilmesini düşündüğünüz bitki varsa bu konularda bir şeyler yapabiliriz.
ismail karagülle

Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mehmethas
yüksek ısı dayanımlı döküm mermer,kendim geliştirdim.80000 le başlanılabilir.ayda 3000 vereyim.çok mu uçuk geldi.ciddiyim.istersen yüksek ısı dayanımlı,çizilmeye dirençli ve kırılmayan paneller üretelim.her iki projede türkiyede ilk

Bu bahs ettiğiniz polyesterin bir çeşidi mi?
ismail karagülle

Üye276 yazı
benim çok büyük bir fikrim var fakat onu söylersem ben biterim
ERK4NS4N antiemperyalist girişimci

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Üye2981 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ERK4N
benim çok büyük bir fikrim var fakat onu söylersem ben biterim

yani ?
ismail karagülle