ismail karagülle
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - aabaci Veya charlotte cinisi koyun al yilda 300 bin kazan bu yazimi ortaya yazdim arkadaslara fikir olmasi sebebiyle isteyene getiren firmaninda telini veririm :) |
Yazıyı gönderen - huyhuyhuy Bu foruma girdiğim günden beri ,kıskanarak ve kızarak okuduğum bir başlık. Ve sonunda bu başlığı ben de attım. Unutulmuş kenarda köşede kalmış bir gayri menkulün satımı aşamasına geldik. Bu para ile yapacağım bir çok şey var aklımda . Ama bir de ben sorayım bakalım, dedim. Mutlaka çok iyi ve yeni fikirler çıkacaktır. |
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - jüpiter
Kenarda köşede unutulmuş gayri menkul nasıl oluyormuş arkadaş ? Biz para üstünü bile unutmuyoruz valla, gayri menkulü nasıl unutalım : )) - şaka bir yana, paran mı var derdin var. |
Yazıyı gönderen - PeaceB ilk defa forumda birinin bu tip parası olduguna inandım.. umarım güzel fikirler gelir.. hayal ürünleri dısında bu forumdan bu tip bir parayı işletecek ve büyütebilecek kişilerin ve fikirlerin cıkabileceğini düşünmüyorum.. saygılar.. |
Yazıyı gönderen - huyhuyhuy
Meşhur bir sözümüz vardır.Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz.Diye. O yüzden belli etmiyorlardır. İş yapmak için gerekli unsurları bize şöyle sıralamışlardı. 1) sermaye 2)toprak (yer) 3) işgücü 4)müteşebbis(girişimci) Bu forumda 4 üncü maddeden bol miktarda var. işgücü de bulunması birçok konuda zor değil. yer (toprak) da kiralamak veya satın almak suretiyle bulunabilir. Kredi ile bulunabilir gibi gözüksede esas zor olan sermayenin tedarikidir.(sermayenin en önemli özelliği ürkek bir yapısı vardır.Kolay ele geçmez) Bu forumdakilerin ve diğer bir çok kişinin esas problemi burada düğümleniyor. |
| Alıntı Yapılan Metin: | ||||
Yazıyı gönderen - masal06
Bizim forum üyelerinin çoğunda az çok sermaye var abi :) bunlar ne iş yapacaklarını bilmiyor :) Yada sermayeleriyle hayalleri birbirini tutmuyor :) Açık konuşmak gerkirse buraya uğrayanların çoğu Memur filan olamadık bari sermayesiz nasıl çevrede saygınlığı olan risksiz bir iş kurabilirim ? nasıl kısa yoldan zengin olabilirim? bilinçaltıyla geliyor:) Özellikle "şu kadar param var" bilinçaltında olan insanlara verilen komik fikirleri ve iş teklifi yapanları okumak epey komik oluyor:) (Tabiiki ciddi olanları ayrı koymak lazım ) En iyisi bırakalımda onlarda yazsınlar hataları yanlışları görebilmek için bu yazılar bir şans kimileri için Yalnız unutmadan sitede gördüğüm kadarıyla türk halkının girişimcilik ile ilgili bilinçlenmesi epey şart bu konuda eksiğiz bu da bir dip not olsun SAYGILARIMLA |
Yazıyı gönderen - mmm ev alım satım işiyle ayda sana ortalama 25 bin kazandırabilirim. |
Yazıyı gönderen - mmm ev alım satım işiyle ayda sana ortalama 25 bin kazandırabilirim. |
Yazıyı gönderen - Miletos 300 bin TL paran varsa en fazla 100 binlirayı riske et 200 bini bankaya bağla ama vadeli mevduat olarak ve istesende dokunama böylelikle batarsan gene suyun üzerinde kalırsın dostum. Mesela Benim 300 bin TL param olsa hangi işleri yapmam 1- Cafe Restaurant ve türevlerini açmam 2- Hizmet sektörüne asla yatırım yapmam 3- Borsa ile hiç uğraşmayı düşünmem 4- Depolama maliyeti yüksek mala yatırım yapmam 5- Araba asla almam 6- Parayı gidip 1 daireye yatırmam 7- Turizme dayalı dönemsel hiç bir iş yapmam 8- Mağza işine asla girmem ( tekstil, beyaz eşya vb) 9- Parayı dövize yatırmam Yapacağım Tek şey Sulak Tarım arazisi alırım aklıma gelen bunlar |
Yazıyı gönderen - huyhuyhuy Miletos ,sulak arazi alırım demişsiniz. Herhalde bu konuda araştırmanız var ki öneriyorsunuz. Bu tür sulak bir arazi almak istesek nerede almamızı önerirsiniz. Ve dönümü ne kadardan almak doğrudur. Araziyi alıp spekülasyon saiki ile hiç bir şey yapmamak mı? Yoksa bir tarımsal faaliyet mi önerirsiniz. Hangi tür bir tarımsal faaliyet tercihi yapmayı önerirsiniz? |
Yazıyı gönderen - Miletos
Şuan ve gelecekte en önemli sorun doğal beslenme ve organik tarım Su problemi olmayan arazi anormal değerlenecek ben şuan kaz dağları, çanakkale bölgesinde araştırıyorum normalde mesleğim Turizm işimden dolayı farklı sektörlerden bir çok kişi ile görüşmekteyim. Tarım arazilerini yatırım amaçlı alıyorum ve meyve ağaçları dikip bekleteceğim. Bunun dışında Geri dönüşüm işine yatırım yapacağım. Piyasada her an kriz patlayabilir o yüzden Turizm gibi riskli bir işten parayı daha norminal alanlara kaydırıyorum tahminimiz Şubat gibi ciddi sıkıntılar ile boğuşacak piyasalar kuru parası olanlar için kriz fırsat demektir. Bu işlerin harici Şubatta beklediğimiz kriz real olarak gerçekleşirse o dönemdede düşen hisse senetleri sayesinde Borsa hisse senedi alımları iyi bir kazanç sağlayabilir. Amaç yumurtaları aynı küfeye koymamak ve riski paylaştırmak |
Yazıyı gönderen - wandel14 huyhuyhuy arkadaşım 300 bin sermayen varsa gıda ve hayvancılık sektörü olan tavuk çiftliği öneririm, türkiye olarak en karlı ve 1, sıralara yer almaktadır, düşünürseniz gerekli detay ve bilgi hakkında gerekse yapımı kurulumu hakkında yardımcı olabilirim, sizde araştırmasını yaparsınız ve kararınızı verirsiniz, saygılar. |
Yazıyı gönderen - wandel14 huyhuyhuy arkadaşım 300 bin sermayen varsa gıda ve hayvancılık sektörü olan tavuk çiftliği öneririm, türkiye olarak en karlı ve 1, sıralara yer almaktadır, düşünürseniz gerekli detay ve bilgi hakkında gerekse yapımı kurulumu hakkında yardımcı olabilirim, sizde araştırmasını yaparsınız ve kararınızı verirsiniz, saygılar. |
Yazıyı gönderen - haydibizdenal iyi çalışmalar ben 4 senedir bitkisel gıda takviyeleri üzerine izmirde faal bulunan bir firmam var. portföyümde 300 e yakın müşterim var ve piyasada hatırı sayılır bir yerdeyim. Türkiye ye ilk defa dr mehmet öz ün tavsiye ettiği african mango yu getirdim. istanbul radyolarında reklamı yapılan vitrix maximum performans hapının marka sahibiyim. ofisimin yanında 10 kişilik call centerım bulunmakta. ayrıca yeni satın aldığım internet sitem var. www.sifamagazasi.com aylık kazancım net 10 000 tl fakat reklam bütcesiz bu ve buna benzer bir kaç iş projem var. isterseniz yüz yüze görüşerek bu parayı nasıl değerlendirebileceğimizi görüşebiliriz adres bilgilerime www.he-kagroup.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz |
Yazıyı gönderen - mehmethas yüksek ısı dayanımlı döküm mermer,kendim geliştirdim.80000 le başlanılabilir.ayda 3000 vereyim.çok mu uçuk geldi.ciddiyim.istersen yüksek ısı dayanımlı,çizilmeye dirençli ve kırılmayan paneller üretelim.her iki projede türkiyede ilk |
Yazıyı gönderen - ERK4N benim çok büyük bir fikrim var fakat onu söylersem ben biterim |