Olsun mu simdi kimse bu actigim konuya cevap vermesin?
Ton bazinda, konteyner bazinda artik birimleri ne ise, plastigin tonu su kadar, demir, PVC element, cam bilmem ne, su kadar paraya satiyoruz...
Biryerde yanlislik mi yapiyorum?
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - doksan Evet bu konuyu neredeyse 2 sene önce açmışım. Şu ana kadar anladığım kesinlikle yerinde görüşmeler yapmak gerektiği. 2 lokasyonda bulundum, biri full çalışıyor hem de 15 senedir aynı müşteriyle. Diğeri ise biraz fazla fiyat çekti gibime geldi. Tabi şu aşamada bunların sorumlusu benim, acemi olduğum, konuya hakim olmadığım belli oluyor doğal olarak. Damacana şişesi PC HDPE beyaz HDPE renkli Bunlar gelecek fiyata göre granül alımı makulse granül, çapak daha makul oluyorsa çapak alımı olarak gerçekleşecek veya direk hurda da olabilir Yardıma ihtiyacım olan konular: Bunları ben düzenli olarak satın almak için büyük şehirlerdeki geri dönüşüm firmalarına mı yanaşmalıyım, yoksa toplama merkezleriyle mi, ya da sokak ekibiyle mi anlaşma yapmalıyım? Herkes düzenini kurmuş, kamyonun biri gelip diğeri çıkıyor, paraları peşin alıp gidiyorlar. Bu aşamada bir geri dönüşüm firması açıp bu kamyonlarla anlaşma mı yapmak gerek? Bu hususta bir yol haritası lazım Yukardaki elementleri tedarik aşamasında TR de hangi lokasyona yoğunlaşmalıyım. Teşekkürler, kolay gelsin |
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - doksan Ürünün durumuna, granül ve çapak fiyat farkına göre değişkenlik gösterbilir. O yüzden numune görmeden birşey söylemek zor. Ama sizde varsa granül fiyatı verin bir değerlendirelim. Zaten Sakarya konusunda mesaj atmıştım değil mi? Kısmetse bayram sonrası görüşeceğiz inşallah. |