Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

3 Ayda 35'bin Tl Para Nasıl Yapılır ?

BaşlatanFikirÜretici93Tarih18/02/2011 21:34:47Yorum24

İlk mesaj
Yeni Üye24 yazı
3 Ayda 35'bin Tl Para Nasıl Yapılır ? Yaz'ın Bir İşe Girmek İstiyorum Üniversiteye Gideceğim Ailemin Durumu Yok Bu Yüzden Kendi İmkanımı Kendim Yapmam Lazım 35 Bin Tl Değerinde Bir Araç Var 35bin Tl Para 3 Ayda NAsıl Bulurum 16 Saat Çalışarak Günde ? Neler Yaparak ?

Yerleşim Türkiye
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
24 yorum
Yeni Üye89 yazı
Kardesim sende mucizenin tarifini istemissin diyecegim boyle umutsuzluk yaratmis olacagim ama yinede allah guc kuvvet versin...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Grafiker
Üye1091 yazı
allah yardım etsin

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Yeni Üye78 yazı

Anlatmak istediklerinizi daha anlaşılır bir şekilde yazsanız yardımcı olabilsek keşke.35.000 tl bir araç var, araç işin içine nerden girdi orasını pek anlamadım.
Anladığım kadarıyla cevap veriyim.Yazın yaz tatili boyunca günde 16 saatlik işe girip 35.000 tl kazanmak istiyorsunuz.Çünkü ailenizin durumu yok ve üniversiteye gitmek istiyorsunuz.Özel bir üniversiteye giriceksiniz sanırım.üniversite sınavı ne zaman bilmiyorum fakat sınava iyi bir şekilde çalışıp güzel bir bölüm kazanabirsiniz.Güzel puan aldığınızda burs olanaklarından faydalanabilirsiniz.Bu söylediğim 3 ayda 35.000 tl kazanmaktan daha kolay.Kolay gelsin...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye150 yazı
gerçekçi ol imkansızı iste

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Üye508 yazı
Sabah sıkma satmak, akşam nohut, gece şırdan vb. bunun gibi günde 4-5 farklı işi tutturursan o dediğini parayı belki kazanabilirsin

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Yeni Üye24 yazı
Verilen Yorumlar İçin Teşşekür Ederim DAha Yorumlar Bekliyorum

@ticaretadam

Yorumun İçin Sağol Bu Arada Yasal Olarak Borsa Oynanazmı 500 Tl Yatırıp 35 Bin Tl ? Borsa Yasal ?

@sars6167

Arabaya İhtiyacım Var Bu Yüzden 35bin Tl İstiyorum

Yerleşim Türkiye
Üye183 yazı
durumu ıyı olanlar bıle alamıyor :D
sen olamdıgı halde almaya calısıyorsun
cok ıstıyorsan çal :D ama o da suç

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye78 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - FikirÜretici93
Verilen Yorumlar İçin Teşşekür Ederim DAha Yorumlar Bekliyorum

@ticaretadam

Yorumun İçin Sağol Bu Arada Yasal Olarak Borsa Oynanazmı 500 Tl Yatırıp 35 Bin Tl ? Borsa Yasal ?

@sars6167

Arabaya İhtiyacım Var Bu Yüzden 35bin Tl İstiyorum

arabaya ihtiyacınız var ilginçmiş.herkesin arabaya ihtiyacı var.benimde 12.000 tl değerinde arabam var fakat chrysler 300 c ye ihtiyacım var.35.000 tl lik araba alacağınıza 5-6 bin tl lik arabada alabilirsiniz.ailenizin durumu yok 35.000 tl lik araba istiyosunuz o da ilginç.size kolay gelsin :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye18 yazı
müdür , ben senin konumunda olsam ve böyle bir yol bulsam emin ol yerim ünisini umrumdamı 5 sene çalışsam o şekilde yılda 140 bin den 5 yılda 700 000 tl yapar :)))
istisna durumlar ile karışalmadıgın sürece de hangi üniyi okursan oku o parayı mezara kadar gösteremez sana :D
DeĞiŞMeYeN TeK ŞeY DeĞiŞiMiN KeNDiSiDiR ...

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ynternet
Üye2659 yazı
Bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış:))
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye159 yazı
adam 93 lü cin aliden başka kitap okumamış türkçeyi böyle kullandığın için hiç bi zaman araban olmıcak kardeşim

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye34 yazı
Kardeş aklın başında mı?

35bin tl'lik araç "ihtiyaç" değil "lüks"tür. Ben hiç ferrari'ye "ihtiyacı olan" duymadım çünkü lüks olan birşey ihtiyaç değildir, ihtiyaç olan birşey de lüks değildir.

Ayrıca üniversite okuyacağım demişsin. Birçoğumuz üniversite okurken altımızda araba olsun istedik ama allah nasip etmedi. Kaldı ki bizim istediğimiz arabalar ucuz yollu ayağını yerden kessin yeter sınıfındaki araçlardı yine de kısmet olmadı alamadık.

Yaş 30 oldu şimdi hala 35 bin tl lik araç hayalleri kurmuyorum. Zaten tüm parası 35bin tl olan adam o parayla gidip araba alıyorsa ondan adam olmaz. Hem benzin bedava mı bu ülkede güzel kardeşim?

Diyelim ki es kaza bir yerden buldun kazandın 35bin tl.
Ailenin durumu yokken senin 35 bin tl lik araca binmen zaten komik olmaz mı? Adama gülmezler mi? o parayla ailenin ihtiyaçları karşılanır, iş kurulur yatırımlar yapılır. sonra belki de nice 35 bin tl'ler kazanılır.

nickinden yola çıkarak 93 doğumlu olduğunu varsayıyorum ve ayaklarının "yere basmasını" temenni ediyorum.
diğer mesajlarına da baktım ticarete hevesin var kafayı çalıştır, "paraya giden her yol mübah" mantığını asla edinme.

Üniversiteni kazan, güzelce oku, okulunu bitir, iş hayatına atıl, daha sonra da bu yazdıklarını gördüğün zaman kıs kıs gül :)

Hayatta Başarılar dilerim...

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye49 yazı
Bütün paranı al ve bir psikoloğa danış evlat.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Yöneticilik
Üye816 yazı
kardeş 35 000 TL mi kazanmak istiyorsun çok basit ...

o kadar detaya boğulma 1400000 liranı (eski parayla 1 trilyon 400 milyar ) al ***ür bankaya yıllık yüzde 8 den 3 aylığına bankaya yatır 35 bin liranı al gel..

haa paran yoksa taş atma kuyuya ben çevreme böyle bir öneri getirsem parasız olarak dersem 20 yıllık esnaf olmama bakmazlar beni elazığa yada manisa ruh ve akıl saglıgı hastahanesine yatırırlar..

ben senden ciddiyet görmedim ciddi olsan param yok 35 bin kazanayım demezsin .. insanlar ayda 1 ilyon tl de kazanır ama parasına göre ama senin dediğin şey fuhuş yaptırsan geceliğine 1000 lira alsan yarı yarıya kırpsan masraf ları çıkar 3 ayda ful çeksen 36 bin kazanırsın..
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Yeni Üye3 yazı
Helal yollardan imkansız değil ama biraz zor, Yinede her zaman umut - çaba olmalı.

Bizim ışıklı - şarjlı tepsilerden ayda 1166 adet satabilirsen bu parayı toplayabilirsin.

Allah yardmcın olsun.
Akif BEYLER

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye179 yazı
Kardeş tüm yazıları okudum.Bana kalırsa sen haklısın ama vade çok kısa bu bi gerçek.Üniversitedeki hocaların dahil, ticaret yapmanı tavsiye eder .Şimdi okumak başlangıç, karnını bi yere kadar doyurur.ticaret yap....
biyerden başla hedefe ulaşmak için bir yol seç.hemen ulaşamazsın 35000 tl lik arabaya .sana şunu yap bunu yap diyemem yaşın genç ne kaybedersin en fazla 35000 tl riskleri de ona göre al kısa zamanda kazanamassın ama zamanlaman iyi olursa çok ta sürmez.
izdirapcvs26

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Di?er
Üye515 yazı
Arkadaşlar bir ayda 35000 TL nasış kazanılır.
işte cevap:

kapasitesi 5000 kişi olan kilyos plajına gidilir.
bir aylığına para vermeden ödünç aldığın dondurma makinesini yine para vermeyeceğin bir elektrik prizine takarsın.
toz olarak aldığın ham dondurma konsantresini makinada hazırlayıp külahta yada kasede tanesini 2TL den satarsın.

Günlük 5000 kişi kapasitesinin en az %60 ına satış yaparsan
makineye ve elektriğe para vermezsen eğer
yaptığım hesaba göre bir ayda o parayı kanuna uygun şekilde kazanabilirsin.

çok para kazamak için formül şudur.
en çok ihtiyaç çekilen ürünü en iyi karla en çok ihtiyacı olanlara peşin parayla sat.

6 ayda ferrari almak isteyen arkadaşlar "nasıl alınır" diye konu açarlarsa naçizane fikirlerimden verebilirim.

saygılar.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Reklam
Yeni Üye28 yazı
hayırlı pazar :D
toptan pazarlamada 100%yüz kar ettiğim iş var ama ayda anca 2.000-3.000 bin bırakıyor oda sana gelmez.
www.asgirisim.com

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ticaret
Yeni Üye10 yazı
Gerçekten böyle bir iş ki ihtimal vermiyorum inşallah bulursun. Olduda buldun :) 3 aylık 35bin lira üniversteyi gerçekten boşver illa okumak istiyorsan açıköğretim devam et. Bir yazane kurup o satış yapıcağın 3aylık dönemi bekle yıllık 35bin kar yani aylık 3bin eder paşa paşa yeter sana.
Bugün geriye kalan hayatımızın son günü..

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye1 yazı
kardeşim heryerde istegin şeyi satamazssın herbiryer mafyalar ele geçirmis sattırmazlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Eczacy
Üye410 yazı
35000 tl nin cebinde oldugunu düşün ve gidip arabayı aldıgını
yani kısacası
hayal kur
zaten öylede yapıyorsun devam et

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye74 yazı
3 ayda 35 bin az demişsin, sen zeki çocuksun 1 ayda sıfır sermaye ile 350 bin nasıl kazanırım onu düşün

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Sporcu