Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Dükkân Yer Seçimi Hakkında

BaşlatandoksanTarih28/06/2016 21:04:42Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye94 yazı
Bu konu ile ilgili profesyonel, bilimsel çalışan firmalar var mı, varsa tavsiye eder misiniz? Ürünü söyleyeceğiz, onlar semtine caddesine varana kadar kâr marjı en yüksek lokasyon/ları rapor halinde listeleyecek.

Alım gücü, diğer rakipler, nüfus, dakikada geçen kişi sayısı, m² dükkân fiyatları bir sürü kriter var ve bunların matematiksel hesaplamalarla bulunabileceğini sanıyorum.

Yerleşim / TekirdağMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye546 yazı
Hocam ben Antalya'da emlak ofisinde çalışıyorum.Profesyonel firmalar sadece profesyonel firmalar için çalışıyor.Küçük dükkan için çalışmaz.Küçük esnaflar genelde eş dosta sorarak iş yaptığı için kimse malesef profesyonelliğe önem vermez daha doğrusu para vermek istemez..Ben olsam ordaki esnafla muhabbet kurmaya çalısırım.Ondan ötesi de zor be hocam

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Üye109 yazı
gözlem ve analiz gücün varsa formülü kendinde bulabilirsin.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye22 yazı

gozune kestirdigin bi dukkan varsa 1 hafta soteye yatacaksın kac kisi geciyo o mevkideki dukkanlar nasil isliyo kac musteri girip cikiyor o zamsn isi cozersin
Sınırsız Tedarik Hizmetleri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye91 yazı
aynen öyle akışı izleyeceksin haftanın her gününü takip edeceksin,dükkanlara giren çıkan herkezi kayda alacaksın alışveriş yapıp yapmadığını insanların ne ile ilgilendiğini izleyerek bu işi az çok çözebilirsiniz kolay gelsin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama