Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Spot U Olmayan Gıda Ürünü

Başlatanerman1986Tarih26/08/2012 15:27:50Yorum6

İlk mesaj
Arkadaslar Spot'a toptancılara dagıtılmayan sadece kendı dagıtım kanallarıyla pazarlama yapan fırmalar varmı varsa bunlar hangılerıdır?
distribütörlük usülü calısan örneğin algida gibi hiç spot u yok(hıc rastlamadım). pınar için danone vs sut urunu satısı yapan fırmalarda sut katı yag ve su kalemlerını spot a verıyorlar yogurt ve ayran gıbı kısa surede tuketılen urunlerın neredeyse spotu yok
tüm gazlı içecek firmalarının ürünleri spot ta var sanırım algıda pınar vs bu fırmaların bulundugum bolgede distribütörlüklerı var bolgemde olmayan bı markanın dıstrıbutörlugunu almak ıstıyoruz aradıgımız urunun spotu cok az olmalı arastrımadayız bıde cıps ın yok spotu sadece metro satıyor spotunu
Ne Kaaa Ekmek O Kaaa Köfte..

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Memur
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Adana Ceyhanda bir cips fabrikası var.(patates ve mısır).Bir araştır istersen.Bim de satılan cipsin ismi ve adresi de ürünün üstünde var.
...
Her ne olursa olsun, kendin olmak için asla geç değildir !..Ya da benim durumumda asla erken değildir..! Bunun zamanı yoktur, istediğin zaman başlayabilirsin. Değişebilir ya da aynı kalabilirsin. Bu işin bir kuralı yoktur !..Hayatımızı iyi ya da kötü yaşayabiliriz..! Umarım senin ki mükemmel olur. Umarım seni şaşırtacak şeyler yaşarsın. Umarım daha önce hiç hissetmediğin duygular yaşarsın. Umarım hayata başka bir pencereden bakan insanlarla tanışırsın. Umarım gurur duyduğun bir hayat yaşarsın ve eğer yaşamadığını düşünürsen ; Umarım içinde herşeye yeniden başlayacak gücü bulursun...

Benjamin Button filminden..

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Gyda
yarın gıdıp bakıcam baklavacı saol

konu gunceldır arkadaslar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Memur

sabah gıdıp baktım adana degil nevsehır yazıyordu ardakasında hepsınede baktım bıde frıtolay urunlerı vardı, aradıgım daha tanınmıs bı marka

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Memur
SATACAĞIN MALIN SPOTU OLMASI NEGATİF DEĞİL POZİTİF BİR ETKİ YAPAR, ÇOĞU FİRMA MALLARINI SPOTA KENDİ KAYDIRIR : BULUNULURLUK, TANINMA, REKLAM, PAZAR PAYI, HATIRDA KALICILIK VS. Bİ ÇOK SEBEBİ VARDIR, SİZ BENCE OLDUĞUNUZ YÖREDE SİZ YADA ELEMANLARINIZ MARKETE BİR SONRAKİ RUTA GİTTİĞİNİZDE RAFTA NEY? BİTECEKSE YANİ HANGİ ÜRÜN SATILIYORSA AHA TABİRİYLE KOŞUYORSA SPOTU OLSUN YADA OLMASIN ONU SATIN BİLİNKİ SPOTU OLMAYIP SÜPER SATILAN ÜRÜNLER DÜNYA DEVİ DİR MİSAL ALGİDA, FRİTOLEY, ÜLKER BİLE DAHA YENİ YEN,İ SPOTUNU KALDIRIYOR. İYİ ANELİZ DOĞRU SEÇİM YAPAMAYAN BİR YAKINIM ALDIĞI DİSTİRBTÖRLÜK TE 3SENEDE 2 MİLYON TL LE BATTI İŞALLLAH YARDIMCI OLMUŞUMDUR.
nedim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Peki firmalar neden spota mallarının çıkmasını istiyorlar? Bunun imalatcı için faydası nedir? Böyle yaparak asıl bayisini bitirmez mi?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Ürünlerin spota kaymasının nedeni bayilerdir. İmalatçı bayiye kota koyar bayide kotayı tutturmak için spot işi yapan toptancılara elindeki bütçeyi kullanarak mal kaydırır.
redirect

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret