İlk mesaj
Genel İlanlar
Markette Satacak Ürün
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorumA
Yeni Üye3 yazı
mesela normal ekmeklerın yanında köy ekmeği de satmak ;)
aklıma bişeyler geldikçe yazarım daha ;)
G
Üye295 yazı
21/09/2008 : 12:59:25#2
Web sitesi
Alıntı
Amacınız Baklava Pasta Cafe Sektörün de Lider bir firma kurmaksa
Beşyıldızlı Kurumsal Üretim tesisi ve Mağazalar açmaksa profosyonel bir ekip ve Profosyonel Pazarlama ağı kurmaksa
Veya Var olan firmanızı bu kıstaslara uyarlamaksa lütfen aryın.
Beşyıldızlı Kurumsal Üretim tesisi ve Mağazalar açmaksa profosyonel bir ekip ve Profosyonel Pazarlama ağı kurmaksa
Veya Var olan firmanızı bu kıstaslara uyarlamaksa lütfen aryın.
B
Üye1359 yazı
www.smilepratik.com
www.famekontor.com
gibi sitelerden parça kontör/hat vs satışı yapabilirsin... müşterilerin ayağı alışır..
gazete bayiliği alman önemli.. gazetede kar marjı yok kadarolsa da gazete almaya girince ekstra vs şeyler alan çok olur...
Satılık Ziftin Olsun,
Selanik'ten Kel Gelir
Selanik'ten Kel Gelir
N
deleted81 yazı
N
Yeni Üye17 yazı
Selam biraz önce bir sitede gördüm kuala cam koruyucu diye ıslak mendil gibi araçlar ve camlar için araştır hem maliyeti az yer kaplamaz her arabası olana teklif et 1 ytl miş kar marjı %250 yazıyodu Hayırlı işler
HER LAF'A VERİLECEK BİR CEVABIM VAR LAKİN ! BİR LAF'A BAKARIM LAF MI DİYE BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE!
Ç
Yeni Üye43 yazı
valla bayram önü çorap sat derim kurban bayramında da satabilrisin sırf erkek çorabı satsan düzinesini 7 ytl den alsan 1 ytl den satsan ki satarsın düzinede 5 ytl kazanırsın. Bi düşün derim...
B
Üye1359 yazı
valla millet 16-17 milyona artık zor 100 kontör alır..zaten alsa da 100 kontorden edeceğin kar ne kadar ki.. 100kontör parça satıldığında (20+20+ gibi) daha fazla kar marjı var... ve artık olmazsa olmaz.. hele bir de okul yakınındaysa tamamdır.
Satılık Ziftin Olsun,
Selanik'ten Kel Gelir
Selanik'ten Kel Gelir
R
Üye1714 yazı
22/09/2008 : 17:00:33#8
Web sitesi
Alıntı
Bir defasında istanbul'da dolaşıyorum. Bir baktım eski tanıdığım göçmen bir marketçi var. Dükkanın önü kalabalık, mikser satıyormuş. 7.5 YTL den kapış kapış alıyorlar. düşündüm hemen bizim tarafta aynı mikser 35 YTL. hemen girdim ve zorluklarımla insanlardan anca 65 mikser kurtarabildim :)
6.5 YTL den aldığım mikserleri arabanın bagajına doldurdum ve 15 YTL den 3 gün içinde sattım. Sonra iki parti daha gönderdiler. Anlayacağınız 10 günde 100 aşkın mikseri 15 YTL den sattım. Gelen çift çift alıyordu :)
Bu mikserleri nerden buluyorlar sorusu var şimdi?
Konuştum sonra tekrar dükkan sahibi ile. Spot piyasalarda gezen elemanları varmış. Onlara şirket kartı çıkarmışlar ve bir mal bulduğunda telefon açıyor ürün ve fiyatını söylüyor ve alıyor.
6.5 YTL den aldığım mikserleri arabanın bagajına doldurdum ve 15 YTL den 3 gün içinde sattım. Sonra iki parti daha gönderdiler. Anlayacağınız 10 günde 100 aşkın mikseri 15 YTL den sattım. Gelen çift çift alıyordu :)
Bu mikserleri nerden buluyorlar sorusu var şimdi?
Konuştum sonra tekrar dükkan sahibi ile. Spot piyasalarda gezen elemanları varmış. Onlara şirket kartı çıkarmışlar ve bir mal bulduğunda telefon açıyor ürün ve fiyatını söylüyor ve alıyor.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com
R
Üye1714 yazı
22/09/2008 : 17:09:12#9
Web sitesi
Alıntı
Hayırlısı olsun ayrıca.
Malcılarla anlaşabiliyormusun. Çok satılan ürünleri ucuza alıp ucuza satabiliyormusun? İnsanların çok tercih ettiği ürün gruplarını satıyormusun?
2.5 Lt kola kaç para mesela sende ?
Malcılarla anlaşabiliyormusun. Çok satılan ürünleri ucuza alıp ucuza satabiliyormusun? İnsanların çok tercih ettiği ürün gruplarını satıyormusun?
2.5 Lt kola kaç para mesela sende ?
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com
Y
Yeni Üye22 yazı
S
Yeni Üye23 yazı
arkadaşım yemklik saf zeytinyağı sana uygunsa yardımcı olurum
olive oil
Y
Üye102 yazı
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz