Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Evde Yapılacak İş Varmı

Başlatangelecek saitTarih22/11/2008 17:02:55Yorum5

İlk mesaj
Üye122 yazı
arkadaşlar ben calışan biri olarak maaşım yetersiz kalıyor...
sizlerden evde yapılabilecek iş fikirlerinizi bekliyorum ben işteyken evde kalan aile fertlerinin yapabileceği bi iş olması daha iyi olur,
(evde 4 fert bulunuyor ben işteyken)
saitkocaoglu@gmail.com 0533 308 4939

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye964 yazı
koniks.comun arama tuşuna basıp bu başlığı soru olarak gir. Ulaşacağından eminim. :D
Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.( 1908 )

Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )

Mustafa Kemal Atatürk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye639 yazı

Valla hocam ikinci el malzemeleri(cep telefonu-ıpod-elektronik malzeme felan)netten uygun fiyata alıp yine netten çok güzel fiyatlara satabilirsiniz.
kendimden ufak bir örnek vereyim.
bir kaçgündür sahibinden.comdan bir kaç telefonu çok uygun fiyata aldım(125 olanı 100e gibi)

iki üç telefonu aynı şekilde 135 e lan verip sattım.(bu örnek tabi)

en son dün bir tane laptop aldım 2 telefon+190 ytl verdim.telefonun birini 150yr aldım nete 235 fiyat verdim.ortalama fiyatları buydu.diğerini 140 a aldım 3 taksit 175e saydım.
235+175+190=600
laptop da 600 dü kafa kafaya çıktık.

benim ne karım oldu şimdi?150+140+190=480
600-480=120ytl kar.

Şimdi bunu ilana 750ye koyup bu arada sitede motorla takas atmek isteyen olursa onlarla irtibata geçeceğim.Kış girdiği için motor piyasasıda ölü.Olsun ben onuda uygun fiyata alır binerim.Bir kaç ay sonrada satarım.

Tabi bunlar nasip ve uğraş.
Bu işler sahibinden.com gibi yerlerde çok iyi yapılıyor.Ha bu arada üçkağıtçısıda çıkıyor ona göre
Sağlıcakla.
gursoybalo
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
Üye122 yazı
cok tesekkür ederim fikriniz için lakin ben değil evdeki ailemdekiler için biş iş fikri istemiştim ama yinede düşüncenden ötürü memnun oldum güzel fikir...
evde üretim tarzı da olabilir veya montaj türü de butür fikri olan varsa beklerim fikirlerinizi...
saitkocaoglu@gmail.com 0533 308 4939

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye639 yazı
valla düğün şekerleri var hani kına şekeri midiyorlar ne.Düğün salonlarını gezip kimlerin düğünü var onların adres ve telefonlarını bulup bu şekerlerden onlara hazırlayabilirsiniz!
2005 te arkadaşa alacaktık tanesi 1,25 ytl dedilerdi.
Biz araştırdık izmir kemeraltında bu iş parça vaziyette.Malzemeleri alıp evde kendiniz yapıyor ve ona göre fiyat veriyorsunuz.Çok uygun fiyata geliyor.Bir araştırın derim.Evde kimse kafasını kaldıramaz işin peşine düşerseniz.Hem ben bile bunun için harekete vgeçebilirim.
Saygılar
gursoybalo
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek