Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ukrayna'da Ticaret İşbirliği

BaşlatanYUKANILTarih20/11/2008 17:33:23Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhaba,

Ben 12 yıldır yabancı bir finans kuruluşunda çalışmaktayım. Ancak artık ticarete doğru kaymak üzere çalışmalarıma başladım. kuzenim 1,5 yıldır büyük bir firma için ukrayna'da nikolaev şehrinde yaşamaktadır.kendisiyle beraber türkiye'den ukrayna'ya ve ukrayna'dan türkiye'ye gönderilebilecek tüm ürünler için çalışma yapıyorum.kısa süre içerisinde kendim de orada ikamet etmeye başlayacağım.bizlerle iş yapmak arzusunda olursanız lütfen irtibata geçiniz.

Saygılarımla,
yüksel öztürk

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye123 yazı
sayın Yüksel bey ,
yazınızı okudum.türkiyede bizler, iş ve inşaat makinaları üretimi yapıyoruz.sizler gibi bu ürünleri ,pazarlamasını ofis yada bayiliğini yapmak isteyen yeni bir iş kurmak isteyen arkadaşlara yenilikçi değerli dostlarımıza aşağıda belirtiğimiz ürün yelpazemesinin BAYİLİĞİ YADA OFİS SATIŞI konusunda sizlerden teklif öneri bekliyorum.saygılarımla.

İnşaat Makinası ürünlerimiz
Hidrolik güç ünitesi, hidrolik kırıcılar, portatif kırıcılar, JCB Kırıcıları, Kırıcı Uçları, Mini Taşıyıcı - Muck Truck, Vakum makinası, Oparatörlü silindir, el tipi silindir, uzaktan kumandalı silindir, kompaktör, vibrasyonlu tokmak, asfalt kesme - beton kesme makinası, karot makinaları, karot uçları, beton vibratörleri, vibratör şişeleri, perdah makinaları, ışık kuleleri, inşaat asansörleri, çatıdan ve yerden kumandalı vinçler, sıva ve boya iskeleleri, elektrikli asma iskeleleri, demir kesme ve bükme makinaları, çatlak genişletme makinası derz dolgusu temizleme makinası honda ve aksa jeneratörler, Honda GX motor, Anadolu Motor, Lombardini motorlar ve Yedek Parçaları, Zemin Freze Makinası, Freze Uçları, Parke taşı kesme makinası, Hitachi elektrikli el aletleri kırıcı deliciler matkaplar, perdah diskleri, asfalt ve beton kesme bıçakları gelberiler...
www.kucukoglumakine.com.tr
kucukoglumakine2006@hotmail.com
DİLEK KÜÇÜKOĞLU
info@kucukoglumakine.com.tr
DİLEK KÜÇÜKOĞLU
info@kucukoglumakine.com.tr

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sanayici
Yeni Üye58 yazı
Merhaba yüksel Bey

Biz Türkiyede Giyim ürünleri imalatcısıyız siz orda okul kıyafeti, markaların tanıtımı için prmosyon ürünlerini, markaların üretimi, veya bizim markamız dt@y ve dadas bu saymış olduğumum konularda sipariş alabilirseniz Birlikte çalışma imkanımız olur

Bilginize

Saygılarımla
Dadaş Tekstil
Yakup Aykaç
Dadaş Tekstil
Yakup Aykaç
www.dadastekstil.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye782 yazı

insaat fuarı..yer..Mekke…tarih..18-22 ocak 2009
irtibat geçeceğiniz kişi..Fatih Al halabi
tel..00966 551 291 907
ofis..00966 255 74170
katılmak istiyenler ismimi versin..Selami karaboga
kapsamı geniş..mermerciler,makinacılar,mobilyacılar,vs..
Fatih bey türkçe bilir gerekli bilgileri alabilirsiniz..
acılışı mekke prensi yapacak
insanların en hayırlısı insanlara faydası olandır.

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Saty? / Pazarlama
Üye782 yazı
İyi günler..
Rusya ve civarlarındaki ülkelerden mobilya talebinde bulunanlara yardımcı olunur..
Nadir Husvakov
Yatas A.S.
Export Sales Representative

Tel : +90 216 309 54 10 - ext. 261
Fax : +90 216 377 46 46
E-mail : nadir.husvakov@yatas.com.tr
http://www.yatas.com.tr..
adımı verin ..selami

insanların en hayırlısı insanlara faydası olandır.

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Saty? / Pazarlama
Üye992 yazı
ispanyadan seramik , fayans karolari ve cesitli insaat malzemeleri ithal etmek isterseniz gorusebiliriz.

Yerleşim Yspanya / Tarragona