Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Hangi İş Yapılabilir

BaşlatanmrkzkTarih23/03/2016 11:38:36Yorum16

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
İyi günler. 120.000 nüfuslu bir yerde evimizin altında 125 m2 kadar bir dükkanımız var. Kiracımız bakkallık yapıyordu 9 senedir iflas etti ve çıktı. Yer köşede çarşıya 5 dk mesafede ama zengin bir mahalle değil. Dibimizde 1 bakkal ve 2 kahvehane var. 1 dk mesafede a101 ve bim var. Eşimin kosgeb belgesi var. Böyle bir yere ne açılabilir. Lise ve ilkokul ôğrencilerinin yolu üzerinde. Ayrıca fabrika servisleri yakından kalkıyor. Onlardan dükkanın güzergahını kullanıyor.

Yerleşim Türkiye / KırklareliMeslek Kamu sektörü
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
Üye546 yazı
Lüleburgazmı hocam :D askerliği orda yaptımda merak ettim :)))

Hocam bakkal olmaz anladığım kadarı ile,ama yiyecek türü olabilir.Önümüz yaz kahvehaneye gelen insan sayısı çok olacaktır diye düşünüyorum.Okul güzergahı olması +1 avantaj elbette.Pratikte uygun olabilecek bir yer gerekiyor.Mahalle bütçesini düşünerek uygun fiyat döner,tost tarzı olabilir.Bir bölümüne de çiğ köfte diyelim.Önümüz yaz köşeye birde dondurma dolabı fena gitmez :) Farklı fikirler gelecektir onun üzerinden devam edebiliriz.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Yeni Üye25 yazı
unulu mamüller gibi sabah işine okuluna giden insanlar alış veriş yapar poğaça börek vs. öğlende döner takarsın tost hamburger falan okul öğrencileri gelir ( yerin konumunu ve potansiyeli tam kavrayamadığım için kabaca olabilir gibi geldi )

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye84 yazı

Cankar34 arkadaşımıza katılıyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye2 yazı
Telefon aksesuarcılığı mantıklı gibi, küçük sermayelerle büyük işler yapabilirsin.
Qezqin Adam

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Yöneticilik
Yeni Üye10 yazı
Cevaplar için çok teşekkürler. telefon aksesuarcılığı bizim mahallede zor. çarşıya daha yakın yerlerde dükkan kapatan çok insan var. unlu mamüller mantıklı ama öğrenciler öğlen çarşıya gidiyor. şu an kahvehane açacağız büyük ihtimalle.

Yerleşim Türkiye / KyrklareliMeslek Kamu sektörü
Üye109 yazı
kahvehane mantıklı zaten 2 taneymiş bide sen ac üc olsun....bir sene sonra baskasına kiraya verirsiniz demedi demeyin....en mantıklsı bastan kiraya ver
aykut gök

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ticaret
Üye546 yazı
Hocam kahvehane işi tutmaz.Neden en az 1 defa kahvehane ye giden kişi orada herkesin kendi ortamı olduğunu bilir.Oradan kimse kopmak istemez.Yakın mesafede olmasa eyvallah derim ama yakın olunca kimse gitmek istemez.Senin oraya gidene de ters gözler yanlış gözle bakarlar.Bizde adettir bir yerden ayrılırsa o kişi(müşteri olarak) ayrıldığı kişiye pek görünmek istemez.Ama Aykut hocamında dediği gibi 1 seneye topu atarsınız.Aç abi basit bir yemek üzerine mekan.Tost döner gözleme vs.Alabilrsem madem kahvehane var iddaa bayisi aç.Hani onların müşterilerini çekmek yerine kullanabileceğin bir sektör düşün.Adana'da varsa tanıdığın şalgam getirt kahvehaneye sat.

Yeni Üye10 yazı
Kahvehane ye bende karşıyım zaten kahvehanelerin 1 tanesi adres tariflerinde bile kullanılıyor. O kadar eski ve bilindik yer. Ama babamı ikna etmem lazım. Başlığı biraz da onun için açtım zaten başka bir teklifte bulunabilmek için. Ben zaten çalışıyorum devlette. Akşamları veya babamın işi olduğunda ilgileneceğim mecburen.

Yeni Üye4 yazı
www.skycvcenter.com'da havacılık sektörü iş ilanlarına başvurabilirsiniz.Bilginiz olsun
denizvargün

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı
www.skycvcenter.com Türkiyede kurulmuş dünya markası olacak kariyer sitesi girişimi
denizvargün

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Di?er
Yeni Üye10 yazı
İyi günler kıraathaneyi açtık. Benim evdeki interneti kahve görüyor. Acaba wi-fi bulunur diye cama asıp evdeki interneti kıraathanede müşterilere kullandırsam hukuki bir sıkıntı doğar mı

Üye546 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mrkzk
İyi günler kıraathaneyi açtık. Benim evdeki interneti kahve görüyor. Acaba wi-fi bulunur diye cama asıp evdeki interneti kıraathanede müşterilere kullandırsam hukuki bir sıkıntı doğar mı

Hayırlı olsun hocam.O internet üzerinden yasa dışı yapılacak her şeyden sen sorumlusun.Tehdit,taciz,kredi kart dolandırıcılığı vs Şimdi düşünebilirsin ordakiler anlamaz diye ama veledin birisi gelir şifreyi alır wi-fi geniş alan sonuçta köşeye oturur senin başın ağrır.Bu arada işler nasıl hocam??

Mobilden yazdım devrik cümleler için kb

Yeni Üye10 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Masor07
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mrkzk

Hayırlı olsun hocam.O internet üzerinden yasa dışı yapılacak her şeyden sen sorumlusun.Tehdit,taciz,kredi kart dolandırıcılığı vs Şimdi düşünebilirsin ordakiler anlamaz diye ama veledin birisi gelir şifreyi alır wi-fi geniş alan sonuçta köşeye oturur senin başın ağrır.Bu arada işler nasıl hocam??

Mobilden yazdım devrik cümleler için kb

geç cevap için kusura bakmayın. zaten gençler soruyor sürekli interneti. işler idare eder. daha 1 aylık kıraathaneyiz. kışın belli olur artık işlerin nasıl olacağı tam olarak.

Üye546 yazı
Biraz masrafa girmek istersen güvenlik paketi satan firmalar var.İnternete girecek kişi cep telefonuna gelen bir sms şifresi ile nete girebiliypr.O zaman bir suç işlenirse hangi numaradan kim tarafından yapıldığı bulunacağı için problem olmaz.Düşünürsen araştır derim bir çok firma var bu alan üzerinde

Yeni Üye10 yazı
teşekkürler. internetten bir araştırayım.