İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Hangi İş Yapılabilir
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorumM
Üye546 yazı
Hocam bakkal olmaz anladığım kadarı ile,ama yiyecek türü olabilir.Önümüz yaz kahvehaneye gelen insan sayısı çok olacaktır diye düşünüyorum.Okul güzergahı olması +1 avantaj elbette.Pratikte uygun olabilecek bir yer gerekiyor.Mahalle bütçesini düşünerek uygun fiyat döner,tost tarzı olabilir.Bir bölümüne de çiğ köfte diyelim.Önümüz yaz köşeye birde dondurma dolabı fena gitmez :) Farklı fikirler gelecektir onun üzerinden devam edebiliriz.
C
Yeni Üye25 yazı
S
Yeni Üye84 yazı
Cankar34 arkadaşımıza katılıyorum.
Q
Yeni Üye2 yazı
Qezqin Adam
M
Yeni Üye10 yazı
Cevaplar için çok teşekkürler. telefon aksesuarcılığı bizim mahallede zor. çarşıya daha yakın yerlerde dükkan kapatan çok insan var. unlu mamüller mantıklı ama öğrenciler öğlen çarşıya gidiyor. şu an kahvehane açacağız büyük ihtimalle.
A
Üye109 yazı
kahvehane mantıklı zaten 2 taneymiş bide sen ac üc olsun....bir sene sonra baskasına kiraya verirsiniz demedi demeyin....en mantıklsı bastan kiraya ver
aykut gök
M
Üye546 yazı
Hocam kahvehane işi tutmaz.Neden en az 1 defa kahvehane ye giden kişi orada herkesin kendi ortamı olduğunu bilir.Oradan kimse kopmak istemez.Yakın mesafede olmasa eyvallah derim ama yakın olunca kimse gitmek istemez.Senin oraya gidene de ters gözler yanlış gözle bakarlar.Bizde adettir bir yerden ayrılırsa o kişi(müşteri olarak) ayrıldığı kişiye pek görünmek istemez.Ama Aykut hocamında dediği gibi 1 seneye topu atarsınız.Aç abi basit bir yemek üzerine mekan.Tost döner gözleme vs.Alabilrsem madem kahvehane var iddaa bayisi aç.Hani onların müşterilerini çekmek yerine kullanabileceğin bir sektör düşün.Adana'da varsa tanıdığın şalgam getirt kahvehaneye sat.
M
Yeni Üye10 yazı
Kahvehane ye bende karşıyım zaten kahvehanelerin 1 tanesi adres tariflerinde bile kullanılıyor. O kadar eski ve bilindik yer. Ama babamı ikna etmem lazım. Başlığı biraz da onun için açtım zaten başka bir teklifte bulunabilmek için. Ben zaten çalışıyorum devlette. Akşamları veya babamın işi olduğunda ilgileneceğim mecburen.
D
Yeni Üye4 yazı
27/03/2016 : 18:16:36#9
Web sitesi
Alıntı
www.skycvcenter.com'da havacılık sektörü iş ilanlarına başvurabilirsiniz.Bilginiz olsun
denizvargün
D
Yeni Üye4 yazı
27/03/2016 : 18:18:44#10
Web sitesi
Alıntı
denizvargün
M
Yeni Üye10 yazı
İyi günler kıraathaneyi açtık. Benim evdeki interneti kahve görüyor. Acaba wi-fi bulunur diye cama asıp evdeki interneti kıraathanede müşterilere kullandırsam hukuki bir sıkıntı doğar mı
M
Üye546 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - mrkzk İyi günler kıraathaneyi açtık. Benim evdeki interneti kahve görüyor. Acaba wi-fi bulunur diye cama asıp evdeki interneti kıraathanede müşterilere kullandırsam hukuki bir sıkıntı doğar mı |
Hayırlı olsun hocam.O internet üzerinden yasa dışı yapılacak her şeyden sen sorumlusun.Tehdit,taciz,kredi kart dolandırıcılığı vs Şimdi düşünebilirsin ordakiler anlamaz diye ama veledin birisi gelir şifreyi alır wi-fi geniş alan sonuçta köşeye oturur senin başın ağrır.Bu arada işler nasıl hocam??
Mobilden yazdım devrik cümleler için kb
M
Yeni Üye10 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - Masor07
Hayırlı olsun hocam.O internet üzerinden yasa dışı yapılacak her şeyden sen sorumlusun.Tehdit,taciz,kredi kart dolandırıcılığı vs Şimdi düşünebilirsin ordakiler anlamaz diye ama veledin birisi gelir şifreyi alır wi-fi geniş alan sonuçta köşeye oturur senin başın ağrır.Bu arada işler nasıl hocam?? Mobilden yazdım devrik cümleler için kb |
geç cevap için kusura bakmayın. zaten gençler soruyor sürekli interneti. işler idare eder. daha 1 aylık kıraathaneyiz. kışın belli olur artık işlerin nasıl olacağı tam olarak.
M
Üye546 yazı
Biraz masrafa girmek istersen güvenlik paketi satan firmalar var.İnternete girecek kişi cep telefonuna gelen bir sms şifresi ile nete girebiliypr.O zaman bir suç işlenirse hangi numaradan kim tarafından yapıldığı bulunacağı için problem olmaz.Düşünürsen araştır derim bir çok firma var bu alan üzerinde
M
Yeni Üye10 yazı
teşekkürler. internetten bir araştırayım.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz