İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Bir İş Yapalım Ama Ne?
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorumF
Yeni Üye31 yazı
adı üstünde "orjinal" :-)
A
Üye574 yazı
B
Yeni Üye41 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - bragi Devletlulerimiz köyüne geri dönüp hayvancılık yapan gençlere 30.000 tl hibe verecekmiş şartlar belli olsun sektöre dönüştürmek benden ;)) ziraat odası kayıt, işletme tescil, kulak küpe, ikametgah ıvır zıvır benden fifti fifti - win win :) |
http://www.alomaliye.com/2016/02/26/kirsal-kalkinma-destekleri-kapsaminda-genc-bkk-20168540/
:))
Evren
P
Üye160 yazı
03/03/2016 : 23:28:54#4
Web sitesi
Alıntı
www.pedibebe.com
M
Üye195 yazı
merhaba sayın ankara2929 kusura bakmassanız bir özeleştiri yapmak istiyorum gözlemlediğim kadarı ile bu platforma her ay şu işi yapıcam bu işi yapıcam diye konu açıyorsunuz millet size şöyle yapalım böyle yapalım diye yorumlar yazıyor size yardımcı olmaya çalışıyor üç beş gün sonra bir bakıyorum farklı bir kunu açmışsınız yine klasik cümleleriniz ne iş yapalım diye millete soruyorsunuz sizi çözemedim doğrusu buraya açtığınız hangi konuyu uygulamaya döktünüz acaba çok merak ediyorum
TURŞUCU ŞEVO
A
Üye574 yazı
sayın mduran;
ben işadamıyım, birkaç farklı sektörde birkaç tane şirketim var, yeni fikirlere açığım, yine iş kurmak istiyorum. Bana iş konusunda ciddi anlamda fikir verebilecek değişik bir iş konusu olan birisi eğer herhangi bir işte deneyimi varsa ve şu anda işi yoksa bile o işi kurup o kişiye iş bile verebilirim. Yoksa başka bir amaçla burda sürekli ilan filan vermiyorum, zatende yoğun ama çok yoğun bir iş hayatım var.
ben işadamıyım, birkaç farklı sektörde birkaç tane şirketim var, yeni fikirlere açığım, yine iş kurmak istiyorum. Bana iş konusunda ciddi anlamda fikir verebilecek değişik bir iş konusu olan birisi eğer herhangi bir işte deneyimi varsa ve şu anda işi yoksa bile o işi kurup o kişiye iş bile verebilirim. Yoksa başka bir amaçla burda sürekli ilan filan vermiyorum, zatende yoğun ama çok yoğun bir iş hayatım var.
J
Üye223 yazı
04/03/2016 : 12:58:18#7
Web sitesi
Alıntı
Arkadaşlar,patentsiz ürünün orjinalliği kalmaz eğer ciddi iseniz bekleyin biraz patent sonuçlarını alayım iş yapmak isteyen arkadaşlara sunacağım,ben bu ürünlere yeterli olamam,5 sektör var elimde.İletişimde kalın yeter.
R
Yeni Üye24 yazı
sayın ankara2929
italya da bulunan masa ve sandalye üretimi yapan 2 adet lüx denilebilecek firma var ben bu aralar bu markaları Türkiye ye getirmeyi düşünüyorum tek başıma iş yükü biraz ağır gelebilir, devlet desteklerinden yararlanılabilirmi bilmiyorum araştırmalarım devam ediyor,markalar hakkında şöyle bir bilgi vereyim markalardan 1 i sadece cam üzerine çalışmalar yapıyor yemek masasından tutunda sandalyesine kadar camdan üretiyor, eğer sizin ve formda ki başka arkadaşların aklına yatarsa masaya yatırıp değerlendirelim derim.
italya da bulunan masa ve sandalye üretimi yapan 2 adet lüx denilebilecek firma var ben bu aralar bu markaları Türkiye ye getirmeyi düşünüyorum tek başıma iş yükü biraz ağır gelebilir, devlet desteklerinden yararlanılabilirmi bilmiyorum araştırmalarım devam ediyor,markalar hakkında şöyle bir bilgi vereyim markalardan 1 i sadece cam üzerine çalışmalar yapıyor yemek masasından tutunda sandalyesine kadar camdan üretiyor, eğer sizin ve formda ki başka arkadaşların aklına yatarsa masaya yatırıp değerlendirelim derim.
J
Yeni Üye1 yazı
09/03/2016 : 14:44:57#9
Web sitesi
Alıntı
kosgeb'in videosunda izlemiştim doğu illerinden bir kadın samandan çelenk yapıp yurtdışına ihraç ediyordu. Bu tarz işlerde kosgeb desteği ile de yatırım yapılabilir. Değerlendirin derim.
www.teknikyaz.com
T
Yeni Üye17 yazı
B
Yeni Üye41 yazı
Devren bir otopark var çocuk atanıp memur oldu yıllık kira 12000. havaparası 90000 diyor ama düşer. 10 yıllık sözleşme aylık kazancı 6-7 bin civarı. Çarşı içi akşam altı yedide kapat git pazar uğrama. Kazanç arttırılabilir (hizmet sıfır, gölgelik yap, kiralama yap,al-sat yap,yıkama yap yap bir şey işte ;) ) başına bir adam koysam alıp diye düşündüm ama kimseyle uğraşmak içimden gelmiyor (ruhum yaşlanmış) bir ekmek var peşinde koşacağa. İsteyene ayarlayayım bir sevaba girip ;) arabayıda koyar yıkatır para vermem komisyona sayarsınız karşılığında ;)
Evren
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz