Ben 21 Yaşında Ticarette bundan önce kazıklanmış dolandırılmış olarak hala bıkmadım ve tekrar edindiğim tecrübelerle bu yola çıktık çok dolandırıldım bilmiyorum Hayatımın en iyi tecrübesini kazandım-
Bu'da İlk başta
İnsanlara Güvenmemeyi Soğuk Kanlı Olmayı Öğreneceksin.
2.El-Oto Ve 2.el Yamaha Honda 99cc- 125 cc Motorları Alıp Satmayı kafama 2 yıl önce koymuştum şimdide vakit geldi boş bir ofis büromu tamamladım 2 bölüm olarak diğer bölümünü araba aksesuarlarını koyacam aldığım araçlara aksesuarlamak için yyani satılık diğil tamamen kendime.Neyse Arkdaşlar reklamlar için herşeyi hazırladım afişlerimi çevrem için Şapkalarım büyük afiş ve yanında şapka+ 1 Kutu Afyon Pişmaniyesi ni Dağıtıma Yollamak Üzereyim-Kahvelere Kasabalara İlçe Yakınlarına Reklam Çok Önemli Tanınmam Ve Dürüst Olmak Çok önemli Benim İçin yani Neyse. Bundan önce 2-3 Defa Tofaş Üzerine Alıp Sattım ayriyetten Vergiye Kayıtlıyım 3 Aydır O Yüzden İşimi Dürüst Ve Severek Yapmak İstiyoruz Babam Ben 1 De Kuzenimiz çalışacak o'da Reklam İşlerine Araç Yıkama Vb. Bakacak Böyle Yani..
Aksesulardan 10'ar tane alıcam hepsinden ne kadar varsa ofisimin diğer bölümüne koyacağım.
İlk olarak arabadan Anlıyorum Piyasası Pazarı Ve Araba işini Seviyorum Seyahat Engelimiz yok Nereye Gidersek Araba Almaya Babam Ben 1 Kişi Daha gelirse gidiyoruz gideceğiz.
Ben Passat Bakıyorum Linea Bakıyorum Temiz Sahibinden.com'da Ve Diğer Siteler'ede bakıyorum Herkez Gideri Fiyatına Koymuş 63 e Koymuş Zaten Satarı o Fiyatı ben 60 a Almam Lazım ki satayım Bu Araçları Nerden Bulabiliriz ?
Ucuz araçları araba pazarı bizim ilçede yok ve uzak- Anca Tofaş Renault Toros Gibi araçlarla alıp satış yapabiliyoruz ..
Yani Başka yerlerden Almak İçin ucuz araç bulamıyoruz tek sıkıntı bu Şuan çevremizle idare edicez fakat ben istiyorum ki mercedes audi bmw üzerinde satış yapmak istiyorum daha çok kazanç daha iyi satış bence Sahibinden.com Tüm Paralı İlanları Reklamları Kullanacaz. Facebook Sitelerinde 70 Tane Facebook Grubunda 10 Ayrı Hesab İle Güncel 2 Kişimiz Reklamlara bakacaz Ofiste bunlar anahtar parası yeme içme Sİ Bİz karışıyoruz başkada yok-
Trafik Şubeden tanıdıklarım var Sıkıntı yok Çok Sigortacı tanıyorum arkadaşım dostum kardeşim yakınım biraz çevrem iyi sayılır--
Nasıl geliştirebilirim Arkadaşlar Yardımcı Olabilirmsiniz Sermayem şuanlı 100 Bin TL - Ama 150 Bin Yapasıya kadar Küçük kaarlı araçlar İle satış yapacaz Sonrasında Bmw Audi Mercedez Gibi-Arabalara yönelmek istiyoruz Sizce En önemli konu olan ? Çevre Reklamlarım nasıl olmalı afişlerim ve ek bişey söylemek istermisiniz? Detaylı yazabilirsiniz
asillar şımarmaz