Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Üretici Yada İthalatcı Girişimci

BaşlatankaankantarogluTarih09/03/2016 23:53:04Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
Merhabalar ,
Aktif olarak ticaretle ugrasmaktayım. Oturmuş bir sistem sayesinde işlerim ben olmadanda yürüyor. Böylece bana gün içerisinde oldukca boş zaman kalıyor.
Üretici yada ithalatcı olan ancak satış konusunda istediği hedefleri yakalayamayan yada çeşitli nedenlerle ( yalnızlık , yetersiz personel, bilgi eksikliği, zamansızlık vs.) ulaşmak istediği basarıyı yakalayamayan girisimcilerle fikir alışverişi yapıp bilgi birikimlerimizi ve tecrübelerimizi birleştirerek önce başarı sonrada para kazanmak istiyorum.
Bu düşüncede olan girişimcilerle buluşmak dileğiyle...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye518 yazı
Ne tarz sektörlerde pazar payınız mevcut?
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Yeni Üye35 yazı
düşünürsen ayakabı pazarlamayı beraber calışalım imlatı benden toptancı bulmak malı pazarlamak senden olsun düşünürsen roswellshoes@hotmail.com dan irtibata geçebilriz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye11 yazı

Sayın akaid,
Verdiğiniz adresten sizinle irtibata geçicem.

Yeni Üye11 yazı
Sayın tablom ,
1- Toptan endüstriyel temizlik ürünleri , hızlı tüketim ürünleri
2- Güzellik salonu

Yeni Üye94 yazı
Kaankantaroğlu bey, talep ederseniz Mandıralar, Süt Üretim Tesisleri, Süt ve Süt ürünleri üretim yerleri, Sağım merkezi bulunan yerler, Kazan temizliği gibi yerlerde kullanılabilecek temizlik maddesi ile genel temizlik (ev, işyeri, okul, hastane (özellikle ameliyathaneler), vs vs) alanında kullanılabilecek etkili bir temizlik maddesinin satış ve pazarlamasını yapabilirsiniz. Tüm bunların üretimi yapan şirket arkadaşıma ait olup, sizi bizzat tanıştırabilir, ürünleride bizzat görüp karar verebilirsiniz. Değerlendirmek isterseniz beni arayın lütfen.
İman camilerde, silah korkaklarda, para cimrilerde, karar zayıflarda olursa bu iş yürümez . Hz. Ebu Bekir

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Di?er
Üye342 yazı
skypem eko.trans1 facem osman atakul 2 adet ekelrsneiz is birligi yapabiliriz
gaab.srl osman atakul
msn:eko-trans@hotmail.com
ıcq:357866604

Yerleşim Ukrayna / ZaporojieMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk