Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Lazer Kesim Makinası

BaşlatanvzynkrmTarih16/05/2015 16:47:16Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye22 yazı
merhaba arkadaşlar
biz metal işleri ile uğraşıyoruz. işi geliştirmek için 10 mm kadar metal levhaları kesen bir lazer makinası almayı düşünüyorum sizce iş yapar mı antalyada faaliyet gösteriyoruz. bu sektörde olan veya konu ile ilgili bilgisi olan arkadaş yardımcı olurlarsa sevinirim.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye450 yazı
Antalya daki sanayi durumunu bilemem ama İstanbul'da sanayi sitelerinde her köşe başı lazer kesim ile dolu ve hepsi de iş yapıyor.
İlk açanlar ise holding gibi ciro yapıyorlar.
Makina Mühendisi/İstanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye22 yazı
evet burdada yapanlar var ama 10 mm kadar kesemiyorlar.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ymalat
Yeni Üye61 yazı

uygun yerde uygun zamanda bulunursanız çok abartı iş yapabilirsiniz.
istanbul gibi il sınırınız olmasın, sadece iş gelebilecek bir yerde olmanız yeterli.
örneğin urfa zamanında ayakkabı üretim merkezlerinden biriydi. suriye, ırak gibi ülkelere buradan ayakkabı üretilirdi.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye22 yazı
2. el lazer kesim makinaları hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı ? 10 mm paslanmaz kesecek lazer arıyorum.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ymalat
Yeni Üye74 yazı
kardeş ben mersinde bir firmada çalışıyorum bizde 10 mm siyah sac 5 mm paslanmaz kesecek güçde lazer kesim makinesi mevcut ermaksan ın malı karlı yatırım olur eğer bu işle uğraşıyorsan mükemmel derim ben
herşey kısmet.....

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Di?er
Yeni Üye25 yazı
antalyada bir iki firma dediğiniz işi yapıyor zaten lazerleri var piyasaya mal yapıp satıyor antalyada bu tür işler lazer kesim torna cnc işleri karlı gibi duruyor tabiki çevre ile alakalı müşteri bulabilirseniz bir iki yılda lazer kendini karşılar ama müşteri bulamazsanız lazer maliyet az buz değil 10 mm sacı kesecek lazer öyle sıradan olmamalı yoksa çok baş ağrıtabilir

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama