İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Kayseri'de Hangi Sektörde İş Yapılabilir?
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorumR
Yeni Üye24 yazı
E
Yeni Üye53 yazı
07/03/2016 : 12:46:55#2
Web sitesi
Alıntı
O
Üye342 yazı
seam ukrayandna kereste paletlik tahta veya mangal komuru alip kayseride satabilrisin geliride guzel skypem dilersne yardimci olurum eko.trans1
B
Yeni Üye36 yazı
Dönercici
U
Yeni Üye1 yazı
Merhaba yerinin durumunu bilmiyorum ama hiç satma İtalyan restaurant i yap sana yardimci olabilirim. Haftaya Türkiye deyim. Bende yozgatliyim kayseriyi çok iyi biliyorum. Kayseri'de çok güzel bir İtalyan restaurant i göremedim bir sürü Pizzacı makarnaci var denedim makarna demeye bin şahit ister pesto denilen bir sos var onu domates so suyla yapıldığını okuyunca gülmekten yirtildim insanları kandiriyorlar Çünki insanlar bilmiyor. Neyse yardıma ihtiyacın olursa harika bir İtalyan restaurant i açabiliriz ortakta olurum aşçı başında olurum nasıl istersen mail atabilirsin
K
Yeni Üye43 yazı
Adam kayseride ne is yapilir diye sormus. Biri ukraynadan kereste satmaya calisiyo oburu almanyada italyancilik oynuyo. Bildigim kadariyla kayserinin pastirmasi sucugu ve pestosu meshurdur ama pestoyu domates sosundan yapmalari buyuk ayip bence:)
Kardesim istersen ukraynadan kereste alip, bunlarla italyan usulu pizza pisirebilirsin( pestoya dikkat et yalniz) ama benim nacizane gorusum kayseri yeme icme ve diger bi cok sektorde doygunluga ulasmis durumda. O yuzden en guzeli bi seyler uretip tum ulkeye pazarlamak.
Kardesim istersen ukraynadan kereste alip, bunlarla italyan usulu pizza pisirebilirsin( pestoya dikkat et yalniz) ama benim nacizane gorusum kayseri yeme icme ve diger bi cok sektorde doygunluga ulasmis durumda. O yuzden en guzeli bi seyler uretip tum ulkeye pazarlamak.
A
Yeni Üye32 yazı
Değerli arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler. Umitalmanya sevgili kardeşim restaurant işinden yoruldum. Daha çok ticaret yapmayı düşünüyorum artık. O sektörlerde yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
S
Yeni Üye49 yazı
Gıda üzerine ticaret düşünebilirsin, alım satım konusunda kayseride olmayan veya üretilmeyen gıdalar üzerine yoğunlaşabilirsin, istiridye mantarı gibi, kültür mantarı gibi korkuteli ilçesinde uygun fiyata ürün bulabilirsin çok üretici var.ayrıca o bölgede meyvecilikte yüksek seviyede, üreticileri internetten araştır kayseride pazarlama konusunda araştırırsın, farklı bölgelere yoğunlaşabilirsin, gelişmekte olan bölgelerden beyazşehir, ildem, toki, gesi, bünyan gibi ilçelerde o işi pazarlayan eden yoktur. orta büyüklükte bakkal ve marketlere bırakıp geçersin haftalık satışlara göre yeni mal getirirsin.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz