Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İstanbulda İşlek Cadde Üzerinde Et Döner Dükkanı

BaşlatandarngloveTarih27/02/2016 17:14:59Yorum43

İlk mesaj
Üye335 yazı
istanbul anadolu yakasında işlek bir ana cadde üzerinde kendime ait 25 m2 köşe çift cepheli bir dükkanım var , sadece kaliteli et döner satışı yapmak istiyorum çünkü cadde bağdat caddesine inen cadde üzerinde ortanın üzerinde bir semt tavuk dönere ve büfe işine hiç girmeyi düşünmüyorum .Kaliteli bir döner ile müşteri çekmeyi düşünüyorum, bu iş sektöründekilerin fikirlerini alabilirsem memnun olurum.

özellikle kavacıktaki bayramoğlu tadında bir döneri nereden alabilirim bu lezzette döner saran var mıdır yardımcı olursanız memnun olurum...

ikinci alternatif yaklaşık 5 aydır internette ve instagramdan satış yaptığımız bir bayan takı sayfamız mevcut , aslında dükkanı ilk etapta direk buna yönlendiricektim daha sonra düşündüm ve internet üzerinden zaten kendini azda olsa çevirebilieceğini tahmin ettim biraz sanal reklam takviyesiyle....O yüzden dükkanı ET DÖNER üzerine kullanırsam daha avantajlı olacağını düşünüyorum tabii ki önerilerinize açığım.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
43 yorum
Üye335 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - behnanoz
Son durumlar nasil, karar verebildinz mi?

Halen katlrar verme asamasindayim ama buyuk ihtimalle et doner isi olacak dusuncesindeyim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye22 yazı

hayırlısı olsun insaallah
Sınırsız Tedarik Hizmetleri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye335 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kadirbsnl
hayırlısı olsun insaallah

Tesekkur ederim herkese bol kazanclar

Yeni Üye36 yazı
Kardeşim ne yapıcaksın takı tokayı , Yemenin sonu yok 1 tlye Dünya kadar kolye çeşitleri var Yeme kadar bırakan kar yok burda tavsiye edenler var onlar hep döner yiyenler ne ticaret yapan ne dükkan kiralayan insanlar
Dönercici

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Üye335 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - bunny531
Kardeşim ne yapıcaksın takı tokayı , Yemenin sonu yok 1 tlye Dünya kadar kolye çeşitleri var Yeme kadar bırakan kar yok burda tavsiye edenler var onlar hep döner yiyenler ne ticaret yapan ne dükkan kiralayan insanlar

Siz bu isle mi ugrasiyorsunuz adanadasiniz galiba doner isiyle ilgili kabaca bilgi verir misiniz ozellikle et doner

Üye138 yazı
@darnglove, hala daha karar asamasindasiniz sanirim.Onumuz de ki hafta Turkiye'ye donuyorum, ben de bir kac yer bakacagim, dukkan kiralayabilrim ve ya maddi sartlar olusursa, bir dukkan alip, gida isine girismek istiyorum.Suadiye'den, Kiziltoprak'a kadar yerleri arastiracagim, bakalim ne olacak.
Bilgi paylastikca degerlenir!

http://www.yiwugo.com

Yerleşim Çin / ShanghaiMeslek Ticaret
Üye335 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
@darnglove, hala daha karar asamasindasiniz sanirim.Onumuz de ki hafta Turkiye'ye donuyorum, ben de bir kac yer bakacagim, dukkan kiralayabilrim ve ya maddi sartlar olusursa, bir dukkan alip, gida isine girismek istiyorum.Suadiye'den, Kiziltoprak'a kadar yerleri arastiracagim, bakalim ne olacak.

Hayirlisi olsun umarim aradigini gibi bir yer bulabilirsiniz, biraz arastirdim kira derdim olmadigi icin doner isine gitecegim sanirim hele odun atesinde yapabilirsem cok daha iyi olacagini dusunuyorum kardesimle degisimli olarak duracagiz dukkanda

Üye138 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - darnglove
Alıntı Yapılan Metin:

Hayirlisi olsun umarim aradigini gibi bir yer bulabilirsiniz, biraz arastirdim kira derdim olmadigi icin doner isine gitecegim sanirim hele odun atesinde yapabilirsem cok daha iyi olacagini dusunuyorum kardesimle degisimli olarak duracagiz dukkanda

Odun atesi yerine, mese komurude kullanabilirsiniz, daha saglikli oldugunu okudum.

Üye335 yazı
Ayni lezzeti verecegini dusunmuyorum odun atesinde yapilan doner resmen agizda eriyor

Üye138 yazı
Dogru, lezzet bakimindan odun atesinde daha guzel ve lezzetli, saglik konusu beni dusundurdugu icin oyle yazdim.

Üye335 yazı
Hazir sarilmis sekilde lezzetli yapan yeri bulmak gerek biraz pahali olsun ama lezzetli olsun

Üye335 yazı
Gunceldir ozellikle et doner isi yapanlardan yorumlar bekliyorum